![]() |
Re: выбор масла
Цитата:
|
Цитата:
Вигорає за 18 000, до загоряння лямпочки рівня, такого раніше ніколи не було! Доливав літрову пляшку іншого масла! 16.06.20 було ТО 180 010 км, залив 7 л масло - не Elf, інше 5W40, теж long life, правда С3! 16.01.21 було ТО 200 036 км. Лямпочка рівня не світилась, в четверг виїзжав на Запоріжжя було три кубіка, проїхав 400 км, вчора світився 1 кубік! Злив 5 л., залив 7 л, теж не Elf, такого самого як і попередній раз! З Elf зав'язав! Вигоряння 1 л. масла на 10 000 км, це нормально чи ні? |
В мене також Elf 5:40 на 8т по щупу рівень впав на 2 поділки,долив 1л ,але в мене підтікає масло з патрубка інтерклера і вхід егр, незрозуміло чи кидає турбина чи масло оделителтель добре невиконуе свої функції, двигун знизу мокрий від масла
|
Цитата:
З мого життєвого досвіду - нормально. |
Цитата:
Добавлено через 34 секунды Цитата:
|
А де в Віваро поділки на щупі ???[/QUOT
На щупі є поділки мінімум і максимум а між ними є ще 5 чи 6 поділок ну і на приборці є поділки рівня масла |
хмм, на щупі в мене, крім "max" i "min" поділок немає :no:
|
Масло Long Life ІІІ , розраховано на 30 000 км. , але при тяжких умовах 15000км . заміна . В Нас тяжкі умови , погана солярка, пилюка , тянучки , холостий хід , морози . Ідеальна заміна на 10000 або раз в рік !
Цитата:
Тут не вгадаєш , в Мене пробіг 287т.км . на 10т.км. , шість залив , стільки злив . Заливаю як і німець лив, Aral 5w30 LL , сажевий фільтр. Спробуй ? |
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 6 минут Цитата:
Це я про оригінальний щуп! але він пластиковий і наче поросячій хвіст! По мануалу треба лити чи то 7,5, чи то 8,0 літрів, а в мене max по щупу вже на 7 літрах. Та і електронний датчик, то таке! Думаю що це як порівнювати медичні термометри, електронний і ртутний! Хочеш знати точну температуру міряй ртутним, хочеш приблизну - електронним! Добавлено через 33 минуты Цитата:
- паливо імпортне, всі НПЗ в Україні не працюють, прямогінного бензину і ДП, з Чечні не возять, Може десь там у горах.., но не в нашем районі, та промлем з паливом, то більше до паливної системи ніж до масла; - а пилюка ту до чого? То і не та пилюка, і не в тій кількості, як в пустелі чи в полі; - тягнучки, холостий хід, морози це і Європі є! - вони 7-8 літрів лиють, щоб межсервісний пробіг збільшити! Тому вирішив міняти кожні 20 тис, а не 30, чи 10! Золота середина, так би мовити! |
Цитата:
|
Цитата:
Мастило треба обирати оригінальне ! Замінювати на 30т.км придумали маркетологи , що б Ви частіше машини міняли. |
Цитата:
Тільки ти чого лізеш туди, про що не знаєш! - в основному схоже, що Білоруське, а там в два НПЗ ввалили багато грошей, на відміну від Українських, щоб виготовляти нафтопродукти Європейської якості! Знаю бо купували і відповідне Українське обладнання для реконструкцій; - Що таке оригінальне? WV і Renault почали масла виготовляти! Де придбав останній раз Elf теж написав, ще 19 року! Чи ти вважаєш, що я його як контрафакте придбав свідомо! Я ще застав часи, коли зимою паливо в мороз перемерзало і дизель з ранку хрен заведеш! На Трафіку заводився завжди, навіть в -21'С! І ремонт паливної тоді робили за 200 000 по три рази! |
Цитата:
Пилюки на дорогах також більше , і вона саме з полів, в основному. По Європах машину місяцями можна не мити. Плюс, по грунтовках там практично ніхто не їздить. Далі, саме масло - зачасту "для нас" і "для них" воно виготовляється на різних заводах. Скажу більше - в нас і в Європі масло однієї марки продається по різній ціні. Вгадай, де дешевше? Ну і з власного досвіду : на попередній машині масло міняв через 15000. Брав в перевіреної людини, яка бере виключно в офіціалів бочками. Да, на десяти тисячах масло на вид/смак/запах/дотик ще доволі "живе". Але до п'ятнадцяти повністю чорніє змінює запах і консистенцію. Звичайно, в значній мірі то суб'єктивна оцінка, але більше їздити на ньому я не ризикував. Добавлено через 5 минут Цитата:
Неоригінал ? https://images.ua.prom.st/75705628_w...or-urovnya.jpg |
Цитата:
:ireful2:Маю таке саме право висловити свою думку ! Прочитай регламент заміни масла на своє авто !!! Не реклама( https://www.aral.ua/ua/oilguide ), підбір мастила , відкрийте любого виробника мастил... Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
https://a.radikal.ru/a10/2101/f1/57cf7b0c285d.jpg Добавлено через 7 минут Цитата:
- А регламенти виробника, то що - не документ? - Про "оригінальні" мастила ти почав щось дряпати! І надалі дряпаєш всіляку херню! |
Цитата:
Заперечиш цю інформацію? Чи, може, маєш підтверджену інфу, що всі масла, представлені на нашому ринку (офіціальні) виготовлені на тих же заводах, що й аналогічні продукти для ринку Німеччини/Франції/Італії? Добавлено через 6 минут Цитата:
|
Цитата:
Мій досвід , робота на брендовому СТО , досвід дизелістів з якими працюємо , переодичні роботи по капіталці двигунів і ГБЦ . Відмивав і надивився на блоки і гбц після таких як Ти наїздників ! Цитата:
Цитата:
Оригінальне мастило від виробника, це саме те яке бажаєш придбати , а не гарна каністра з веретьонкой в середені ! Користуюсь німецьким мастилом з літерами DE, міняли гідріки на моторі 260т.км пробігу , там все чисто і без нагарів . Від оригінального мастила ВАГ будемо відмовлятись , його постачальник Шел , лиють по цілій Європі на рашу робить Лукоіл , одним словом бардак . Є недооцінені виробники , мало відомі бренди але з стабільною якістю . Ліпше залити Орлен оригінал ніж Лукоіл в каністі Мерседес ! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:03. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©