Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Стук в подвеске и не только... (https://busovod.ua/showthread.php?t=12512)

PavelV 27.09.2016 09:35

Re: Стук в подвеске и не только...

Цитата:

Допис від shatoon (Допис 389521)
Хтось стикався з подібною роботою?

мені реставрували років півтора тому...
з усіма танцями з бубном (знять - поставить і т.д. по принципу пригнал, зачекав - заплатив-забрав) вийшло тоді 2400...
але цього разу вже троха вумніший (чи навпаки дурніший став) то сам полізу...
в мене то всього втулку замінити...
бо рідина не уходить значить сальники з циліндрами живі, а тарабанить бо втулка тягу на місці не тримає...

olexa 27.09.2016 10:02

Цитата:

Допис від shatoon (Допис 389521)
треба реставрувать рейку, Хтось стикався з подібною роботою?

На Трафі сама реставрація вийшла 3000 грн + зняти-поставити.

shatoon 27.09.2016 19:11

знімать думаю сам, а раз знімлю то мабудь і всередину полізу....
не знаю лиш чи продаються на неї рем.комплекти.

PavelV 27.09.2016 19:20

shatoon, в ремкомплекті там хіба прокладочки-сальники...
капан окремо, прижимний окремо продаються і бьються коди, тяги теж окремо (доречі стукати може і сама тяга коли "яблуко" розбите - тоді і рейку знімати не треба)...
а втулка все рівно нова має по розмірам конкретної рейки точитись (точніше по замірам товщини валу)

shatoon 27.09.2016 19:35

я вище писав, що тяга була в нормі, а я по не знанію замінив її на нову....Тепер чітко розумію-стучить рейка.

Добавлено через 2 минуты
токарі слава богу є, матеріал на"староконному" теж можна найти, надіюсь, що осилю сам.

PavelV 27.09.2016 19:47

Цитата:

Допис від shatoon (Допис 389599)
матеріал

доречі щодо матеріалу, то заводські наскільки знаю або фторопласт або капроон...
але рекомендуваи капролактом (чи якось так) наче довше ходить

shatoon 27.09.2016 20:00

фторопласт або капроон це точно є, купляв уже не раз, а от капролактом (чи якось так) -не знаю..

DenVivaro 22.11.2016 19:13

Цитата:

Допис від Sustanon_250 (Допис 373455)
Точно таке саме, недавно вилікував заміною сайлентів підрамника. Також трясло мотором і ббув стук при рушанні вперед назад. Та і взагалі коли ці сайленти робиті, в машині вся ходова гуляє. При заміні, як на нову машину пересів.

а когда именно трясло мотором? Только при запуске\глушении или при старте иногда тоже слегка трусило?

георгий жора 12.04.2017 15:00

підкажить будь ласка в кого таке було при гальмувані їде е вібрация по рулю рено трафік

Vet 12.04.2017 15:10

георгий жора, такое бывает когда диски тормозные горбатыми становятся....

woolfer 12.04.2017 15:11

Цитата:

Допис від георгий жора (Допис 407986)
підкажить будь ласка в кого таке було при гальмувані їде е вібрация по рулю рено трафік

Треба дивитись гальмівні диски та колодки... В мене було раз на Corolla, гальмівний диск розколовся на дві частини:oh:

shuma34 12.04.2017 15:20

Цитата:

Допис від woolfer (Допис 407989)
Треба дивитись гальмівні диски та колодки... В мене було раз на Corolla, гальмівний диск розколовся на дві частини:oh:

В нашому євробусі, є ще такий прикол- подушка на КПП.
От бувають випадки, коли та подушка рохерячена до задниці. То при гальмуванні, двигун тіліпає не хіло. Всі лізуть в перву чергу до гальмівих дісків.
Діскі- ляля. Мікрометром ніяких анамолай не видно. А при гальмуванні, чутно гул і вібрацію.
Всього на всього подуха КПП. ;)

uvagr 12.04.2017 16:44

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 407991)
В нашому євробусі, є ще такий прикол- подушка на КПП.
От бувають випадки, коли та подушка рохерячена до задниці. То при гальмуванні, двигун тіліпає не хіло. Всі лізуть в перву чергу до гальмівих дісків.
Діскі- ляля. Мікрометром ніяких анамолай не видно. А при гальмуванні, чутно гул і вібрацію.
Всього на всього подуха КПП. ;)

Якщо подушка - то ковбасить по кузову і не тільки при гальмуванні.
Тут чисто в руль, найчастіше це дискі.

blackstalker 19.03.2019 20:48

Доброго вечора. Появився стук при коли їдеш і скидаєш газ,коли набираєш швидкість, стукає незалежно чи щеплення відпускати чи ні, якщо на нейтралці котишся і тормозиш теж є стук.
І ще появився не новий звук коли включаю кондиціонер то починає щось калатати наче відро з болтами з сторони водія..наче щось булькає...
Стойки не мокрі, дороги тримається нормально, гупає на ямах.
Цікавить чи може такий стукіт давати підрамник

Добавлено через 8 минут
Щеплення нове ( диск,корзина,вижимний) але всеодно стукає коли швидко відпустити і коли глушиш мотор не вижимаючи його то стукіт є голосний

sobol 19.03.2019 22:52

Дивись сайленти підрахунками і подушки двигуна і коробки. При рушанні і гальмуванні часто сайлентблоки стукають

blackstalker 19.03.2019 22:56

Цитата:

Допис від sobol (Допис 447783)
Дивись сайленти підрахунками і подушки двигуна і коробки. При рушанні і гальмуванні часто сайлентблоки стукають

Я щось тож на них думав, бо коли мотор рухаю то він майже мертвого стоїть. Не знаєш як перевірити сайлеблоки ті? Завтра буду до ремня генератора дивитись Тай туда гляну

sobol 19.03.2019 22:59

Вивішуй перед і монтажу в поміч )

Piric 20.03.2019 07:01

Цитата:

Допис від blackstalker (Допис 447784)
Я щось тож на них думав, бо коли мотор рухаю то він майже мертвого стоїть. Не знаєш як перевірити сайлеблоки ті? Завтра буду до ремня генератора дивитись Тай туда гляну

Домкрать ,пошатай колесо , если сайленты убиты будет стук и шататся будет вместе с подрамником . А вобще бери монтировку , ныряй под авто и пересматривай всю ходовку , определить че гремит не проблема .

blackstalker 21.03.2019 22:03

Треба тягу стабілізатора сайленблоки підрамника міняти задні лівому дупа а правий ще норм але 2 міняю,через те що лівий був розбитий захист відкручувався з ліва завжди.
Підкажіть які сайленблоки брати ? радили брати металеві а не пластмасові, також казали що поліуретан не варто брати бо не можна запресувати. ПІдкажіть яку фірму краще брати і де мож купити за норм ціною

Romaha55 22.03.2019 21:08

bcguma в металічній обоймі. сам брав нормально

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:13.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©