![]() |
Re: Стук в подвеске и не только...
Цитата:
з усіма танцями з бубном (знять - поставить і т.д. по принципу пригнал, зачекав - заплатив-забрав) вийшло тоді 2400... але цього разу вже троха вумніший (чи навпаки дурніший став) то сам полізу... в мене то всього втулку замінити... бо рідина не уходить значить сальники з циліндрами живі, а тарабанить бо втулка тягу на місці не тримає... |
Цитата:
|
знімать думаю сам, а раз знімлю то мабудь і всередину полізу....
не знаю лиш чи продаються на неї рем.комплекти. |
shatoon, в ремкомплекті там хіба прокладочки-сальники...
капан окремо, прижимний окремо продаються і бьються коди, тяги теж окремо (доречі стукати може і сама тяга коли "яблуко" розбите - тоді і рейку знімати не треба)... а втулка все рівно нова має по розмірам конкретної рейки точитись (точніше по замірам товщини валу) |
я вище писав, що тяга була в нормі, а я по не знанію замінив її на нову....Тепер чітко розумію-стучить рейка.
Добавлено через 2 минуты токарі слава богу є, матеріал на"староконному" теж можна найти, надіюсь, що осилю сам. |
Цитата:
але рекомендуваи капролактом (чи якось так) наче довше ходить |
фторопласт або капроон це точно є, купляв уже не раз, а от капролактом (чи якось так) -не знаю..
|
Цитата:
|
підкажить будь ласка в кого таке було при гальмувані їде е вібрация по рулю рено трафік
|
георгий жора, такое бывает когда диски тормозные горбатыми становятся....
|
Цитата:
|
Цитата:
От бувають випадки, коли та подушка рохерячена до задниці. То при гальмуванні, двигун тіліпає не хіло. Всі лізуть в перву чергу до гальмівих дісків. Діскі- ляля. Мікрометром ніяких анамолай не видно. А при гальмуванні, чутно гул і вібрацію. Всього на всього подуха КПП. ;) |
Цитата:
Тут чисто в руль, найчастіше це дискі. |
Доброго вечора. Появився стук при коли їдеш і скидаєш газ,коли набираєш швидкість, стукає незалежно чи щеплення відпускати чи ні, якщо на нейтралці котишся і тормозиш теж є стук.
І ще появився не новий звук коли включаю кондиціонер то починає щось калатати наче відро з болтами з сторони водія..наче щось булькає... Стойки не мокрі, дороги тримається нормально, гупає на ямах. Цікавить чи може такий стукіт давати підрамник Добавлено через 8 минут Щеплення нове ( диск,корзина,вижимний) але всеодно стукає коли швидко відпустити і коли глушиш мотор не вижимаючи його то стукіт є голосний |
Дивись сайленти підрахунками і подушки двигуна і коробки. При рушанні і гальмуванні часто сайлентблоки стукають
|
Цитата:
|
Вивішуй перед і монтажу в поміч )
|
Цитата:
|
Треба тягу стабілізатора сайленблоки підрамника міняти задні лівому дупа а правий ще норм але 2 міняю,через те що лівий був розбитий захист відкручувався з ліва завжди.
Підкажіть які сайленблоки брати ? радили брати металеві а не пластмасові, також казали що поліуретан не варто брати бо не можна запресувати. ПІдкажіть яку фірму краще брати і де мож купити за норм ціною |
bcguma в металічній обоймі. сам брав нормально
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:13. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©