![]() |
Re: Щуп уровня масла
Всім доброго дня!
Перечитав топік і не знайшов відповідь. Чи відрізняються довжиною щупи рівня масла для двигунів G9U630 і G9U730? Було б непогано, щоб камради, в кого ті щупи цілі, заміряли і відписалися. Сам того щупа заміряти вже не можу, він дещо коротший став років пару тому. Якщо зібрати інфу по всїх двигунцях, можна було б повісити табличку на початку топіка. Думаю, вона не завадить. Дякую. |
Заказал вчера на автомеханнике щупь на виварик 2.5 g9u630
Перед заказом менеджер уточнил какой именно у меня 2.5? С его слов я так понял они разные.как получу отпишусь |
Дали длинна сщупа 770мм.
|
Сегодня утром постигло и меня такое счастья как сломать щуп. Подскажите где можно купить металлический. И номер прокладки масляного поддона.
|
Цитата:
|
Цитата:
А вот щуп - трос....это сила...но он есть не оригинал для машин 2.5 до 2007 года После 7 года не находил.... Новый пластиковый....через неделю , стал похож на поросячий х........й....:D. Так и думаешь, когда он сломается при замере уровня масла :maybe: |
Нашел на автомиханике родной пластиковый,но он тоже может сломаться((( А метала не нашел. кто пробовал сколхозить сам?
|
Александр виваро,
сообщение 89 |
Сам сталкивался с этой проблемой(( так и не нашел заменителя и пришлось опять ставить пластиковый.
|
Покупал металлический на авторынке в магазине рено. если хочешь,могу узнать наличие и цену.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Андрей1512,какой мотор стоит? 1,9; 2.0; 2.5? |
Хтось з власників 2.5 на 135 коників може заміряти довжину щупа рівня масла? щоб порівняти з 2.5 на 146.
А "автомеханіку" мені видали зараз таку інфу: На G9U730 довжина щупа від кінчика до ущільнюючого кільця - 685 мм. Тобто для G9U630 короткий буде. Прошу камрадів, що мають G9U630 відписатись по параметрах щупа: 1) довжина щупа від кінчика до ущільнюючого кільця. 2) довжина від кінчика до відмітки "min". 3) довжина від кінчика до відмітки "max". Якось не штимує цінник за пластик, буду робити сам. |
Не могу загрузить фото. Якщо е Вайбер,дайте номер скину докладни фото
Добавлено через 12 минут Пишу замер- код щупа 8200457628 Замер,все от начала ручки- до уплотнительного кольца 4.5 см,до метки макси 66.8 см, до мин. 72.5 см, до кончика щупа 76 см. Повторюсь все замеры от самого начала щупа. |
Цитата:
067-265- тридцять-тридцять. Буду вдячний за фотки. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:06. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©