![]() |
|
Re: Болталка
Цитата:
|
Цитата:
А что есть еще какой то? Добавлено через 1 минуту Цитата:
Думаю буде як і інше виконуватися. |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Так там мова йде про перевозку дітей на передньому сидінні - так шо крім суми штрафу нічого не змінилось.
|
Цитата:
|
Цитата:
Але якщо воно таке то і знати не хо |
А як бути з автобусами міжгорода?
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
Я от по собі сужу Своя дитина то в креслі і в планах переводити на бустер Але Е ще двое які часто зі мною на дальняк- як з ними? Іноді з садочка друзяк сина беру- знову жопа Про то що зупинитись зимою забрати мати з дитиною... От що робити в таких випадках? Чому нема виключень ? Це ж реаліі нашого життя Ми не в штатах де в кожноі родини е авто |
Цитата:
Ну вибачте мене - деякі дітки віком 8-12 років в дитяче крісло ні за який прянік не полізуть ! |
Виходить чергова, корупційна, схемка- домовлюйся з поліціянтом на місці.:dash2:
|
Цитата:
Якщо на машини племіникив треба буде відвезти, то що тепер зась! Згоден що можно заборонити перевозити дітей на передньому сидінні, без спеціальних засобів і на задньому в разі відсутності дорослих! |
А от если ремень не достаёт до защёлки? То как то кресло пристёгивать?
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Е спецзасіб Подивись що таке бустер Вони різні як раз під старших |
Я свою дочку возил на переднем сиденье в детском кресле пристегивая просто ремнем, щас уже не помещается, ездит сзади, а вот года два назад решил сьездить в макдональдс он рядом 30км и не взял кресло, гаец остановил и увидел ребенка сзади , получил штраф 5000руб, оплатил в течении 10дней половину и больше без кресла не ездил.
|
Может 3 км, а то 30 это как-то совсем не рядом
|
Цитата:
|
Это точно:yes3: до работы 15км, до Твери 25км, каждые выходные леруа,глобус, ашан, и все магазы по объездной 50км.
|
У нас найбагатша країна по заробітних платах. Вчора у дворі ремонтували пошкоджений кабель електроживлення будинку: екскаватор, "летучка", аварійка і , УВАГА! - 10 ремонтників, з 9.00 до 17.00 із законною перервою на обід. Як розподілялись обовязки з ремонту, я х.з. але на фото видно. При чому до обіду в ямі був всього один працівник, а фото вже по обіді. І так весь робочий час, що я аж не втримався і зфоткав таку "ударну" працю. А кожен же ж має на менше 10 тис грн зарплатні, не менше! Ось де ціна на електрику і віддача. Годуємо дармоїдів!
Сьогодні ще працюють у тому ж складі, відновлюють демонтовану загорожу дитячого майданчика, правда лише 8 чоловік і "летучка"! https://d.radikal.ru/d13/1911/92/80a1384e657a.jpg, https://a.radikal.ru/a42/1911/dd/3e7ba4f19703.jpg |
Прям, как в армии.
|
На одного работника 10начальников-и послать некого.
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:14. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©