Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Болталка (https://busovod.ua/showthread.php?t=3711)

vitos svp 09.05.2019 09:43

Re: Болталка

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 449698)
а яка проблема тиск стравити??

Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 449701)
Тобто якщо є можливість тиск "стравити", то затягувати вже не обов'язково? Можна від руки затягнути і достатньо?

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 449702)
читати треба уважно.. Написано що зривається погано бо тиск великий. Ніхто не писав і не говорив про те з яким зусиллям треба закручувати

Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 449705)
Ааа, а я так зрозумів, що там затягнуто, бо тиск великий. І то логічно.

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 449742)
то логічно)) просто напевне малось на увазі, що тиск створює додатковий натяг по різьбі, ніби підпираючи її..

Кожен розуміє чиїсь фрази, в рамках власної збоченності!!!:D

Мав на увазі:mail1:, що затягується добре бо високий робочий тиск у тій рампі! І любе з'єднання з часом "сідає на своє місце", з якого його треба "зірвати", або розкручується!
Натяг від тиску палива не має впливу, бо натяг у самій різьбі набагато більший і тиску на не працюючому двигуні у паливній системі майже не буде! Так якісь залишки!
Та ще і прокладка металева, а не паранітова! Це по пам'яті! Не на всіх машинах до того клапана зручний підхід!

Ключик 09.05.2019 11:35

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 449697)
Так і повинно бути!!! Зривається важкувато!
Там робочий тиск великий!

На заглушеній автівці, в рампі тиску не має.

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 449691)
це якщо б не було головки глибокої.. а на ключ можна і трубу надіти.. на крайній випадок..

Не вийде бо трубу не має куди запхнути, потрібно знімати інтеркулер і передню решітку. Мені проще було купити головку за 90грн.

lostRIO42 09.05.2019 13:33

Re: Планета Дизель (Ремонт форсунок Common Rail (Bosch , Delphi))(опл до 31.05.19)

Добрый день, уважаемые форумчане и администрация сайта. Я - менеджер компании "CARGO". Если Вам интересна тема - будем рады сотрудничеству. По любым вопросам пишите ответ в теме или личным сообщением, всегда буду рад помочь Вам! Для форумчан скидка!

Gena-street 09.05.2019 13:47

Re: Планета Дизель (Ремонт форсунок Common Rail (Bosch , Delphi))(опл до 31.05.19)

День добрый, уважаемый. Реклама у нас платная. Читать здесь https://busovod.ua/showthread.php?t=...EA%EB%E0%EC%E0.
Цитата:

Допис від lostRIO42 (Допис 449770)
По любым вопросам пишите ответ в теме

У нас также принято завести свою тему, а не прятаться в чужих.

вите4ек 09.05.2019 15:50

Парни подскажите кто то с форумчан делает накладки на арки колес , хочу себе такие а то сзади начала краска облазить а подкрасить весь вид теряется.

Шкодник 09.05.2019 16:17

вите4ек,
https://ddtuning.com.ua/opel-vivaro-...-chernye1.html
У Максима есть.

вите4ек 09.05.2019 18:00

Спасибо

Добавлено через 23 часа 37 минут
Хрень какая то открывается, скачать оперу шмоперу, сам сайт гдето внутри.дайте плиз контакты Максима .

sgas 14.05.2019 19:21

Цитата:

Допис від lostRIO42 (Допис 449770)
По любым вопросам пишите

Дедушке в СССР

Шкодник 26.05.2019 09:18

Питаннячко виникло
Передні тормозні діски, залишок 26мм, внутрячок гарно так поржавів по краях.
Наружна сторона блястіт як у кота яйкі
Направляйкі змащені і не клинят
Поршеньки ходют( найшов правда дирочку на одном пильніку)
Тормозухе 4 роки

Питання якого одна сторона діску так ржавіе що навідь колодки не в змозі очистити?
Зиму практично всю стояв але вже 2 тис після сплячки пробіг

Romaha55 26.05.2019 14:56

підняти бус і попробувати подивитись чи притискається колодка.. за дві тисячі, якщо направляйки нормальні то диск з двох сторін буде як у кота яйкі))

Rulik 27.05.2019 18:26

Цитата:

Допис від Rulik (Допис 446795)
Купил знакомому полуось для VOLVO V40,фирмы SKF за 5550грн.,продавец уверял,что новая от представителя,посчитали зубья и в голову не пришло осматривать под микроскопом. Пришло время ставить на машину и мастер прозрел,говорит полуось б/у,следы ударов закрашены,люфт в шлицах. Звоню продавцу,отвечает,поменяйте мастера или ставьте,гарантия 30т.км.,мы не согласились,привез в магазин,продаван говорит давайте бумагу с СТО или платите штраф за просрочку (14 дней),1500 грн. опять отказ,бумагу привёз,СТО сертификовано.Прошло пару месяцев, ответ от SKF,мол в таком состоянии запчасть не могло выйти с завода,Вы её подменили и покрасили! Мастеру доверяю как себе,такой оси нет в стране в принципе,СТО под охраной и камерами.Конечно понимаю,кто признается,что пропустил брак или подменили.
Буду подавать заявление в службу защиты прав потребитилей.
Не покупайте фуфло от SKF,обманут!

Финал истории,благодаря защите прав потребитилей:mail1:,продавец вернул деньги в полном обьёме,пытался скинуть сумму но поезд ушёл. Теперь продавец будет бадаться с СКФом с помощью тойже канторы.
Для себя сделал вывод об продукции SKF - це лайно:tolietpush:,для меня нет такого производителя,качество хуже китая,помпы дерьмо,подшипники не поймёш кто сделал,с контрафактом не борятся ещё откровенный брак продают:beeee:

blackstalker 27.05.2019 19:39

До речі теж були приколи з помпою СКФ,поставив і за 800 км потекла,відправили майстри назад і дали нову вже 3000 наїздив і наче норм

Bober 27.05.2019 22:56

Цитата:

Допис від blackstalker (Допис 450329)
До речі теж були приколи з помпою СКФ,поставив і за 800 км потекла,

Аналогічна проблема з СКФ помпою,в знайомого наднях трапилась ,через 500км.

sergeyss9 28.05.2019 09:51

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 450281)
Питаннячко виникло
Передні тормозні діски, залишок 26мм, внутрячок гарно так поржавів по краях.
Наружна сторона блястіт як у кота яйкі
Направляйкі змащені і не клинят
Поршеньки ходют( найшов правда дирочку на одном пильніку)
Тормозухе 4 роки

Питання якого одна сторона діску так ржавіе що навідь колодки не в змозі очистити?
Зиму практично всю стояв але вже 2 тис після сплячки пробіг

Подивись чи не клинить колодка в супорті .В мене така х-ня була - внутрішня нормально а зовнішня сторона клинила і зжерло колодку під кутом .При заміні на нові зняв наждаком 1мм з торця колодки.

Виталий 71 06.06.2019 13:21

Всем бусоводам привет . Я Электроник. Давно хотел зарегится но то времени не было то телепон глючил.позавчера навигатор в телефоне весь мозг вынес.как создать свою тему.чтобы в чужие не лазить?

Вик123 06.06.2019 13:29

Цитата:

Допис від Виталий 71 (Допис 450551)
Всем бусоводам привет . Я Электроник. Давно хотел зарегится но то времени не было то телепон глючил.позавчера навигатор в телефоне весь мозг вынес.как создать свою тему.чтобы в чужие не лазить?

Тот самый Электроник?

Виталий 71 06.06.2019 13:54

Он самый:yes3:

Вик123 06.06.2019 14:22

Цитата:

Допис від Виталий 71 (Допис 450553)
Он самый:yes3:

Той шо тут усіх х..ми покрив, а тепер "Привет....."

Шкодник 06.06.2019 14:43

Виталий 71,
Я трохи вибачаюсь але в мене питання
Я навідь як адмін закрию очі що ти створив клона всупереч Правилам

Питання таке, в 14 році форумчани тут були для тебе фашистами майдаунами та фанатіками, що ж змінилося в 19?
Чи може ти вибачитись завітав чи як?

Каспер 06.06.2019 17:06

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 450555)
Питання таке, в 14 році форумчани тут були для тебе фашистами майдаунами та фанатіками, що ж змінилося в 19?
Чи може ти вибачитись завітав чи як?

ПриЗЕдент у нас тепер інший. З ерефією тепер дружба-жвачка. От і прийшла людина, щоб ми перед ним вибачилися :)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:27.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©