![]() |
|
Re: Болталка
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Мав на увазі:mail1:, що затягується добре бо високий робочий тиск у тій рампі! І любе з'єднання з часом "сідає на своє місце", з якого його треба "зірвати", або розкручується! Натяг від тиску палива не має впливу, бо натяг у самій різьбі набагато більший і тиску на не працюючому двигуні у паливній системі майже не буде! Так якісь залишки! Та ще і прокладка металева, а не паранітова! Це по пам'яті! Не на всіх машинах до того клапана зручний підхід! |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Re: Планета Дизель (Ремонт форсунок Common Rail (Bosch , Delphi))(опл до 31.05.19)
Добрый день, уважаемые форумчане и администрация сайта. Я - менеджер компании "CARGO". Если Вам интересна тема - будем рады сотрудничеству. По любым вопросам пишите ответ в теме или личным сообщением, всегда буду рад помочь Вам! Для форумчан скидка!
|
Re: Планета Дизель (Ремонт форсунок Common Rail (Bosch , Delphi))(опл до 31.05.19)
День добрый, уважаемый. Реклама у нас платная. Читать здесь https://busovod.ua/showthread.php?t=...EA%EB%E0%EC%E0.
Цитата:
|
Парни подскажите кто то с форумчан делает накладки на арки колес , хочу себе такие а то сзади начала краска облазить а подкрасить весь вид теряется.
|
|
Спасибо
Добавлено через 23 часа 37 минут Хрень какая то открывается, скачать оперу шмоперу, сам сайт гдето внутри.дайте плиз контакты Максима . |
Цитата:
|
Питаннячко виникло
Передні тормозні діски, залишок 26мм, внутрячок гарно так поржавів по краях. Наружна сторона блястіт як у кота яйкі Направляйкі змащені і не клинят Поршеньки ходют( найшов правда дирочку на одном пильніку) Тормозухе 4 роки Питання якого одна сторона діску так ржавіе що навідь колодки не в змозі очистити? Зиму практично всю стояв але вже 2 тис після сплячки пробіг |
підняти бус і попробувати подивитись чи притискається колодка.. за дві тисячі, якщо направляйки нормальні то диск з двох сторін буде як у кота яйкі))
|
Цитата:
Для себя сделал вывод об продукции SKF - це лайно:tolietpush:,для меня нет такого производителя,качество хуже китая,помпы дерьмо,подшипники не поймёш кто сделал,с контрафактом не борятся ещё откровенный брак продают:beeee: |
До речі теж були приколи з помпою СКФ,поставив і за 800 км потекла,відправили майстри назад і дали нову вже 3000 наїздив і наче норм
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всем бусоводам привет . Я Электроник. Давно хотел зарегится но то времени не было то телепон глючил.позавчера навигатор в телефоне весь мозг вынес.как создать свою тему.чтобы в чужие не лазить?
|
Цитата:
|
Он самый:yes3:
|
Цитата:
|
Виталий 71,
Я трохи вибачаюсь але в мене питання Я навідь як адмін закрию очі що ти створив клона всупереч Правилам Питання таке, в 14 році форумчани тут були для тебе фашистами майдаунами та фанатіками, що ж змінилося в 19? Чи може ти вибачитись завітав чи як? |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:27. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©