![]() |
|
Re: Болталка
там кстаті вже заказали мотор....і будуть мінять
то не найкращий екземпляр проблеми по проводці через те , що був вдарений раніш |
Бердянск, шо у Вас там с водой за авария?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Подскажите, где найти тему прошивки встроенного навигатора. Обновил свой Мастер, а разобраться с навигацией нет сил. Хаотично нажимание кнопок не даёт результата)))
|
Цитата:
Там много их. |
Вчора випадково побував в Польші,на кордоні(Шегині)..ще такого не бачив,там просто "армагедон" з розмитненням авто..черга до Перемишля,люди стоять по 2 сутки в черзі..сплять і живуть в авто..всі поспішають розмитнити до 23 числа...брат купив авто в Гановері,також попав під цей заміс,і попросив трохи його замінити в черзі підїзжати до кордону..так що надивився на це все...я би зараз не гнав собі машину,поки все трохи нестихне і прийде в звичне русло..
.. брат взяв собі Опель ісігнію 2009р. 2.0 диз. автомат..там вийшла 3400євро+200 номера і дорога..орієнтовно з рорзмитненням десь вийде тут біля 6-6,5 т.$..максимум до 7т.$. так що кому не спішно,краще почекати трохи..досить не комфортно зараз на кордоні з авто. |
минулого тижня сусід пригнав собі авто, то також півтори доби стояв на границі..
|
Пицца
Какую пиццу больше любят мужчины?
|
Re: Пицца
Амлєт. :skuka:
|
Каклеты
|
Шашлык
|
Цитата:
|
От овощей стоит токо воротничек я мясной породы
|
Вот что значит человек ищет свою нишу в бизнесе: то брендовая одежда, то суши, теперь вот пицца. Что, не идёт?
|
Тут Нада резиной торговать а не пицей :lol:
|
С сыром, мясом или колбасой. А а в подарок шины R15/205/70:secret: И где находится Дарья, в Киеве? А пиццу мне в Харьков привезёт, тёпленькую..:vo:
|
Да,тут один такой товарищь тоже обратился с похожим вопросом,правда про обувь.Потому как не мог определился какие кеды сыну выбрать,видать так и ходит пацан босоногим который месяц)))
|
Цитата:
Бо після може вже і не схочеться, шлунок буде заважати! |
Майонэз :lol:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:23. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©