![]() |
|
Re: Болталка
Цитата:
А от по порогах. Можна Раптором зафігачити. Не дешево воно. Але надовго. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Особливо по цінам
|
Цитата:
|
Раптор під покраску йде, чи кольоровий?
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
у меня весь УАЗик Раптором вскрыт, хорошая краска |
Той Раптор фарба, чи мачмала на поліуретеновій основі з наповнювачими?
Яким шаром покрівається? Двохкомпонентна? Після полімеризації тверде чи гумоподібне? Бо капот, ну зовсім не колесна арка біля бризговика!!! |
У темі 1 долучень
Цитата:
Добавлено через 7 минут покривав в два шара, вірніше десь і три шара , наскільки стало фарби. пшикав Бошем ( https://rozetka.com.ua/ua/bosch_pfs_...06100/p166736/ ) і фактура малюнка стае "ширшава", така сама як на пластику (черний не крашений) |
Ну и я свой пятак вставлю про Газели (бедные машинки:oh:) Сосед с зятем работают на своих Газелях (самодельные термобудки). Берут по 3-3,5т + вес будки:oh: В рамы вварены швелера, рессоры из камазовских листов. Регулярно меняют диски сцепления и сайлентблоки. Движок, коробки и мосты ходят, на удивление.:shock: А ещё Газелям и рамы удлинняют.:secret::D
|
Цитата:
Раптор і Body 955 - поліуретанові високоміцні покриття, для розпилення краскопультом, а-ля фарба! Body910 - каучукова мастіка; Body930 - бітумна мастіка. Схиляюся до Body910, намазати можно на 2-5 мм, а не пофарбувати тонесенько. Є в мене ще поліуретан двохкомпонентний, прозорий, коли полімеризується як гума стає, може з люміневою пудрою замішати і ним намазати :maybe: |
Вчера на питерской м11 видел ситроен будка с двумя задними балками.
|
Цитата:
|
Можна продовжити садо-городню тему? Бусоводи, хтось поблизу Знам"янки, Кіровоградської обл. катається?
|
Раптор есть черный, а есть под колеровку, я брал готовый черный. Красили брату Дефендер. Только они без меня вальнули третий слой очень близко
и получилась почти гладкая поверхность. По технике, чем дальше от поверхности пшикаешь, тем крупнее шагрень. |
Цитата:
|
Цитата:
Еще б фекалиями позамазывали :nasmeshka: |
Цитата:
|
Vasok, Больше груза- больше денег.
|