![]() |
|
Re: Болталка
Вова, ну почитай сначала, разговор о жесткой эксплуатации. И я привел пример, рассказанный здесь. И понеслась. Это к чему?
Михалыч, как удав. Цитата:
Цитата:
|
Игорь, так ты сначала заедь туда на бусе, тогда и поймешь, что для буса там испытание и на то и на другое.
|
Витя, это точно ты? Зачем ехать туда на машине не приспособленной для этого? И кроме изжоги ничего я там не испытаю.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Игорь, зачем покупать внедорожник и ездить с унылыми лицами таи где люди на пузотерках проезжают?
|
Витя, ты своим вопросом просто вогнал меня в ступор, даже не знаю что тебе и ответить?
Добавлено через 40 секунд А вопрос точно ко мне , или риторический? |
Наверное нам есть о чем поговорить)) но только в том случае если ты перестанешь хаять реношки))
|
Цитата:
|
:oh:
|
Цитата:
|
Вадим, может ему хенде надо купить?
|
О-о-о! Пристаркуваті хлопчики піпісками мірятися почали!!!
Заспокойтесь, та придбайте по Феррарі! |
Цитата:
|
Моя колишня робота курєрська доставка по Україні
Так із всього автопарка бусів (10-12 машин) був тіки один мерс а всі остальні трафіки і віваріки і керівництво нехтіло їх заміняти а машинки їздили по 24/7 в неділю Мабудь ізза цього я і став ще тоді придивлятись до віварика і трафіка |
Цитата:
|
Беза, Ох и разворошил ты тему .... :shock::no-no::D:D:D
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
Тико треба придумати що жінці сказати! Ну так! На день, два! Білеше вже не витримаю! Добавлено через 17 минут Вирішив замазати body 910 арки за бризковиками, бо в деяких місцях відпіскоструїло до голого металу і сколи є! Хто шо скаже? Чим найкраще замазати, щоб пісок і камінці тримало покриття! На ямі відмив арки і реборду, чи як вона там називається, керхером. Зняв підніжки, турецькі труби нержавіючи, який довбень ті кріплення так робить!!! |
Цитата:
|
Цитата:
https://b.radikal.ru/b04/1811/e8/6ab5ae96060d.jpg Шукаю чим найкраще цю іржу замазати і щоб піскоструй тримало з під колеса! Загубив десь бризговичок, відпіскоструїло до голого металу. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:45. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©