![]() |
|
Re: Болталка
Цитата:
Не раз в бусе снимал, в сузуки и на тойоте. |
Я вообще то не специалист,но по не знанию отключал блок аэрбэга неоднократно ,раз десять ,и не скидывал клем с аккумулятора....ниче не случилось... Подушки не стреляли...может это миф?
Добавлено через 33 секунды На фиате .. |
Цитата:
|
Выключить зажигание, снять сидушку. И не включать зажигание пока сидушку не поставишь на место. Так ошибок не будет.
|
я лично не парюсь никагда над этим
надо отцепил надо поправил пока шо не было прециндентов |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Кстати подарили еще одну автономку)
|
Доброгр ранку всім! День якось не задався, копаючи саджанці зламав одразу дві лопати. Сусід порадив ось таке чудо, https://morakniv.com.ua/p56518324-lo...azhentsev.html . Може хто має таке чи подібне, варте воно такої ціни чи маркетинг і, насамкінець, можна його десь купити дешевше, а то жаба давить за лопату 800 грн?
І ще, геть забув, хтось займався запчастинами до садової техніки? Треба зчеплення на мотокультиватор Rodix 156/ |
І вам бадьорого. Купували колись на будову щось подібне, для копання траншей. То чесно кажучи вразило, зручно лежить в руках, в землю лізе краще... Потім хотілося обновити, то так нічого і не підібрав, вже все не так і в руці не лежить...
Так що треба потримати в руках і визначитись. Ну і 160мм ширина то дійсно, тільки для саджанців... |
Цитата:
Цитата:
Фіскара майже неможливо добити :vo: |
Тут справа такого плану ще. Фіскар оригінал виготовляється у Фіннів, а ото лопатина, що я вказав лише у Поляків - от і дивуюсь з цього. Чи є якась різниця у якості?
Цитата:
|
Михалыч а у официалов тоже поляк или фин?
Фискарс таки рулит! |
купив сікатор цієї фірми,нічого особливого,зроблено в КНР,глобалізація
Хочете Мерс серед лопат чи садового інструменту,Gardena.Бачив лопату в Альцесті,черенок з горіха,лопата не відомо,можливо титан з огляду на ціну). |
Цитата:
|
Цитата:
Столкнулся на родине родителей, Винницкая обл, чернозем отборный, каменюка мягша летом. Хлопцы могилы копают фискарсом Я как увидел глаза на лоб полезли, разговорились, таки легче и неломается. Реальный показатель. |
Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
|
В эпицентре есть отдел фискарса
По наличию хз правда |
Цитата:
|
Купил лопату фискарс после поломки очередной деревянной лопаты. 1.- Нужно точить. 2.- Чуть уже чем обычная. 1+ Удобнее. 2+ не могу сломать. и даже пластиковая ручка не ломается)))
P.S. Топор фискарс таки треснул... Буду брать второй такой же или чуть по длиннее. Я беру на ОЛХ там тоже но по разумной цене. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:20. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©