Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Топливо, цены, АЗС (https://busovod.ua/showthread.php?t=5378)

DRB 24.02.2016 15:03

Re: Топливо, цены, АЗС

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 366151)
DRB, нет, на Окко мгновенная скидка, т.е. сразу топливо на1-1,5 грн дешевле.

Я знаю, але крім знижки вони ще й бонуси дають.

Там чорт ногу зламає зараз з їх знижками.

У ОККО можна отримати миттєву знижку і бонуси, у ВОГ от ці бонуси про які я писав і ще до 1 грн додатково можна отримати при покупці онлайн (десь давав табличку). ТОбто купуючи онлайн можна мати загальну знижку майже 3 грн на літрі.

у ОККО там не 1,50. Можна і більше - мені приходила смс зі знижкою 1,75, тому я думаю що у ОККО є так само до 2 грн знижка плюс бонуси...

По цінах я так розумію вони десь вирішии між собою не воювати - ото й вигадують бонусні схеми

Rulik 24.02.2016 17:05

На Окко прикольно было,возвращали бонусы наличкой +машину можна помыть за них.
Купил 40л.ВоГа.через приват24.,кину канистру на следующий год,пусть не пригодится,но будет.

Вик123 24.02.2016 18:10

DRB, до речі, пам`ятаєшь розмову про дію програми Прайд? Відкрий, якщо є бажання, карту мережі Вог, зокрема Артемівськ та Соледар. Над картою є "+параметри", вибери "діє програма Прайд"...З 5 заправок у названих містах лише на двох азс діє програма...

DRB 24.02.2016 22:10

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 366158)
DRB, до речі, пам`ятаєшь розмову про дію програми Прайд? Відкрий, якщо є бажання, карту мережі Вог, зокрема Артемівськ та Соледар. Над картою є "+параметри", вибери "діє програма Прайд"...З 5 заправок у названих містах лише на двох азс діє програма...

Можу спробувати взнати якщо не забуду.
Але підозрюю що проблема в зв"язку. Бо програма "прайд" працює в них лише онлайн. І десь рік тому я дуже сильно матюкався коли не міг скористатись бонусами.

Андрей Н-1 24.02.2016 22:26

Цитата:

Допис від DRB (Допис 366150)
Не потім а відразу і не 2 грн а сума залежить від твого рівня (мінімум 1 грн) - її зразу показує тобі. Можеш на будь-якій АЗС взнати залишок бонусів і спокійно пульнути їх в бак.

Я вже декілька місяців в схемі і 2 гривні отримую з літр; а бонус отримуєш безпосередньо при заправці викупленого літражу на картку прайд?

DRB 25.02.2016 08:07

Цитата:

Допис від Андрей Н-1 (Допис 366182)
Я вже декілька місяців в схемі і 2 гривні отримую з літр; а бонус отримуєш безпосередньо при заправці викупленого літражу на картку прайд?

і при заправці, і при покупці онлайн бонуси отримуєш ВІДРАЗУ.

якщо ти їх не використовував - заїдь на любу АЗС попроси сказати скільки в тебе бонусів - і на цю всю суму можеш спокійно заправити пальне. Не більш ніж на 500 грн на добу (не знаю коли ввели цей ліміт, вчора на АЗС мені про нього сказали)

тобто в тебе на картці є додатковий віртуальний гаманець на якому ці бонуси нараховуються і висять поки не захочеш їх використати..

P.S. от я ж кажу маркетологи в них ДИБІЛИ - людина користується карткою а про методологію бонусів до людей не донесено інформацію.

Андрей Н-1 25.02.2016 09:29

Цитата:

Допис від DRB (Допис 366212)
і при заправці, і при покупці онлайн бонуси отримуєш ВІДРАЗУ.

якщо ти їх не використовував - заїдь на любу АЗС попроси сказати скільки в тебе бонусів - і на цю всю суму можеш спокійно заправити пальне. Не більш ніж на 500 грн на добу (не знаю коли ввели цей ліміт, вчора на АЗС мені про нього сказали)

тобто в тебе на картці є додатковий віртуальний гаманець на якому ці бонуси нараховуються і висять поки не захочеш їх використати..

P.S. от я ж кажу маркетологи в них ДИБІЛИ - людина користується карткою а про методологію бонусів до людей не донесено інформацію.

Дибіли думаю перебільшення)
До сітки прив"язали досить надійно і система втрати бонуса з нагадуванням в смс режимі - діє. І имхо загалом байдуже якщо ти використаєш бонуси більш 500 гр. потім, все рівно заправлятись потрібно, а ціна приваблива. Все звичайно вирішує ціна. А те що ми про них говоримо - це вже успіх, бо навіть пішохід який зі скуки або цікавості заходить до нас на сайт та читає тему - буде знати де гарні акції та норм. пальне і колись скористається... А це успіх маркетолога.

DRB 25.02.2016 09:46

Це успіх маркетолога сайту Бусовод.уа.

А я реально працюю в суміжній компанії, а не на самому ВОГ, і про ці всі подробиці акцій і їх механіку взнаю від товариша - який працює там в сфері ІТ.
Безпосередньо має відношення до технічного запуску цих акцій.

Так от фіг би я щось знав якби це мені не розказав він.

DRB 25.02.2016 13:05

Цитата:

Допис від Андрей Н-1 (Допис 366238)
Швиденько буде підібрана інша сітка)

І я навіть здогадуюсь яка :))) Напевне ОККО :)

Про онлайн-покупку можеш ще от почитати якщо маєш багато гривень
https://paymaster.ua/about/news/wog.html

про це взагалі чомусь ніхто ніде не пише.

bogdanbil 26.02.2016 13:12

солярка на wog уже 17,49

Шкодник 03.03.2016 15:01

Импортное топливо на вог говорите?)))
http://m.kp.ua/kiev/economics/530770...aynskyi-benzyn

Darts-Trafik 03.03.2016 15:08

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 367247)
вог

О,да! Это ещё та канторка!

Gena-street 03.03.2016 15:21

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 367247)
Импортное топливо на вог

Я вас умАляю! Я как только здесь зарегистрировался, покупал стёкло в дверь сдвижку себе у парня, работающего в ВОГе логистом. Он мне ещё тогда сказал, что-бы я не верил заправщикам, так как топливо они брали на Машевском заводе(Полтавская обл). Думаете что-то изменилось?

Вик123 03.03.2016 16:30

У нефтеперерабатывающего заводика один клиент - вог...сомнительно. А если учесть, что вог недавно выиграл тендер на поставку дт для укрзализныци и связанный с этим судебный иск от окко, то картинка может получиться совсем неоднозначная.

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 367253)
Я вас умАляю! Я как только здесь зарегистрировался, покупал стёкло в дверь сдвижку себе у парня, работающего в ВОГе логистом. Он мне ещё тогда сказал, что-бы я не верил заправщикам, так как топливо они брали на Машевском заводе(Полтавская обл). Думаете что-то изменилось?

Гена, все логично вобщем-то, завод мог быть только местом хранения и логист точно знал откуда оно идет

MANяк 03.03.2016 17:10

Сам последнее время заправляюсь на Укрнафте. Вроди полет нормальный. Хрен его знает что за топливо там, но по крайней мере не хуже ВОГ или ОККО. И цену Укрнафта не подняла.

Darts-Trafik 03.03.2016 17:46

Про ВОГ я скидував відео,рослідування журналістів,канал 2+2.
Хто ще вагається раджу подивитись-сторінка 40,пост №782.

Вик123 03.03.2016 19:52

При том, что крайний месяц-полтора заправляюсь на воге, илюзий не питаю.:aiwan-hi:

Добавлено через 13 часов 56 минут
"Укрзализныця" может остановиться из-за недостатка топлива
Источник: http://delo.ua/business/ukrzaliznycj...opliva-313130/ © delo.ua

Остановка закупки топлива инициирована АМКУ после жалоб компаний "Элемент Нафта" и "Окко Бизнес Контракт". 23 февраля 2016 года входящая в украинскую финансово-промышленную группу компаний "Континиум" компания "Вог Аэро Джет", которая на протяжении последних нескольких лет является основным поставщиком нефтепродуктов для "Укрзализныци", в очередной раз выиграла тендер на поставку дизельного топлива для нужд железных дорог в этом году на сумму 1,4 млрд грн.

mehanik 04.03.2016 19:55

Больше года заправлялся на Брент-ойл. Цена была 13-13,5 грн за литр. Теперь моё менеджерьё нашло, типа качественней и дешевле, топливо по 15грн. на "Маршале". Ни по динамике, ни по расходу разницы не ощутил. Благо, мой трахторець кушает всё подряд.:D

anciferro 08.03.2016 10:27

Каждый раз как проезжаю мимо заправок, получаю шок. Катаюсь с осени на газу.

bogdanbil 08.03.2016 11:28

Цитата:

Допис від anciferro (Допис 367757)
Каждый раз как проезжаю мимо заправок, получаю шок. Катаюсь с осени на газу.

З осені на газу а в профілі пешоход)))
Це як? Що за газ?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:05.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©