![]() |
Re: Выбор зимней резины.
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Якого року?Бо ,що не подзвоню по интернет-магазинам, скрізь 2016р. |
а ты не стесняйся 2016 года брать
у резины только гарантийный срок хранения от 3 до 5 лет |
Цитата:
|
Цитата:
|
Из моих друзей один катал зиму на артмоушен, отзыв у него негативный.
|
То як з вибором масла.. скільки людей стільки думок. Я от мав нокіан (правда літні) так за сезон вони просто розтріскались на межі боковини і протектора.. получилось резина з вигляду як нова а надіти нема що.. просто викинув. Напевне таке попалось.
|
нокиан гавно
|
Цитата:
|
Зима Nokian Nordman RS2, мне понравилась, в городских условиях не подводила, мягкая, в меру шумная...
|
от тепер і я знаю))
|
Форумчане кто юзал такую резину MARANGONI, как она?
|
Цитата:
|
Нокиан финский, откатал зиму, все шипы на месте и резина на отлично, нокиан наш расейский за зиму потерял 60% шипов износился порядком ( гуано) . Немецкий гиславед раньше был хор, щас (гуано).личный опыт.
|
марангоні у мене була на попередній машині літня, за один сезон так стерлась що на другий уже не було що ставити... а пробігу було тис 20 км... от так
|
Цитата:
|
Після покупки трафіка купив китайську Sailun - іншої не було в Нововолинську нової тоді на шиномонтажі.
Купував не в інфошині - просто знайшов для фото. Брав по 50 доларів тоді за колесо. https://infoshina.com.ua/zimnie-shin...-21565-r16-98h Так як літня була вже в хлам, тиждень тому поставив вже зимову(третю зиму поїде) Можу сказати - нормальна гума. Досі балансується без проблем. зберігаю неправильно (нема де повісити) але не на боку а просто стоячи без дисків. Не шумна, претензій зимою не було. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:37. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©