![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Re: Качество топлива на АЗС
http://oilnews.com.ua/a/news/Reyting...ronovke/221543
Рейтинг «бодяжников» за январь 2016 |
Заехал на днях на "Socar", до красной метки на приборке оставалось еще одно деление. Заправился "до полного", залили 89,1 литра. И это при емкости бака 90л. Кажется где-то нас наё...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Окко вже підняло ціну дизеля на +0.5
Вог ще ні, але готуються. Або сьогодні підіймуть і пофіг на перезмінки або завтра. Затарив пару сот літрів на картку - хай лежать |
DRB, а як купити на картку?
|
Цитата:
https://wog.paymaster.ua/ukrainian/p...Id=705&catId=1 вводиш номер своєї картки прайд і купуєш. Якщо вже маєш акційний бонус (в мене 2 грн) то ще й повернеться на картку за онлайн покупку бонусами (за них можна заправитись) |
Цитата:
|
Цитата:
|
теж сьогодні взяв талонів вог 80л по 14.19
окко вже дорожче) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Збільшилась ціна закупки палива в опті, усі кивають на долар, бо нафту на переробку зараз завозять по ціні двохмісячної давності, така у нафтотрейдерів система що нинішня ціна нафти відображається у паливі десь через півтора-два місяці.
Так що то що ціни піднімають на другий день після підняття ціни на ринку нафти просто розвод для кінцевого споживача.:maybe: |
Цитата:
|
Цитата:
Я вже розписував, там принцип наступний зараз. якщо береш більше 20 грн тобі відразу йде 1 грн на картку з літра в гаманець якщо завтра купиш знову 20 літрів то 1 грн 25 коп. ще раз (не частіше ніж в добу) і 1.50 Тільки от не можу добитись чи продовжують акцію бо 29.02 останній день так можна догнати свої бонуси до 2 грн з літра. я от потрохи добив до 2 грн і вже пару місяців бонусами отримую 2 грн. сподіваюсь що акцію знову продовжать. І прикол основний в тому що на ці віртуальні гривні можна заправлятись. Я от коли маю трохи вільних коштів заливаю на картку літри і їду поки паливо не дорожчає відразу заливаю в бак :)) Шкода буде якщо акцію не продовжать. Але так як ВОГ і ОККО між собою воюють методами акцій (ціну стараються тримати однакову) - думаю придумають чергову нову. У ОККО здається від 1 грн до 1.50 так само знижка надається і так само бонуси заливаються. Тільки от за них можна лише товар купити якийсь а не пальне. Тільки от маркетологи що у ВОГ що у ВОГ якісь ідіоти :duren:. Якби я не мав там товариша - я б не розумів цих їхніх акцій. Реально. |
DRB, нет, на Окко мгновенная скидка, т.е. сразу топливо на1-1,5 грн дешевле.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:04. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©