![]() |
|
Re: Болталка
Ibn5555, якщо не секрет, яка акційна ціна?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Как то, что то не так. Webasto и Планар в одну цену.
|
Одно из них скорей всего б/у
|
Цитата:
Просто самый слабый на 2 кВт. |
Re: Расходники и запчасти для иномарок, масла, автохоимия, аккумуляторы и др.(опл до 1 декабря 17)
рено трафик высветился чек сервис свеча накаливания і лапка газа нереагирує
что може бить?:vinovat::vinovat: |
Re: Расходники и запчасти для иномарок, масла, автохоимия, аккумуляторы и др.(опл до 1 декабря 17)
Цитата:
|
Хто не буть читав,новорічні побажання на чекі приватовского термінала ?:nasmeshka:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Таки сабаки витають :no-no:
|
У темі 3 долучень
Можливо комусь буде цікаво..замовив собі,і сьогодні отримав таку "фірмову" сумочку для аптечки,вогнегасника,знака авар.зуп,троса,...і іншого приладдя необхідного в дорозі, свої продав разом з авто,прийшлось купляти знову...сама сумочка сподобалась:vo:,досить не поганої якості за ці гроші..129 грн.
має 4 ліпучки внизу,якими кріпиться до підлоги..є під різні моделі авто з логотипом.. з комплектацією,що замовив(вогнегасник2кг,аптечка,знак авр.зуп.,жилетка) і пересил вийшло 500грн. ..назву інтернет-магазину давати не буду тут,щоб не було реклами,кому цікаво в ЛС відповім... |
Сумка не плохая. А какого размера объема огнетушитель туда влез, раз еще и знак, и трос, и аптечка поместилась?
У меня 6 литров огнетушитель, и сдается мне, что может еще трос с ним туда поместится. |
Цитата:
|
А пластиковый кейс не удобней?
|
Цитата:
|
Всім салют!
Підкажіть на яких оборотах потрібно їхати? знаю що дурне питання але...до того була машина без тахометра і простий дизельок без турбіни.. якщо обороти до 1800 то розхід нормальний,але чи я не вграю мотор чи коробку ? Дехто каже що від 2-3 тис не менше..але хз порадьте щось Добавлено через 2 минуты мотор 1.9 \100 |
Дайте-ка угадаю, у Игоря єтих кейсов .....завались?
|
Цитата:
Исходя из опыта, в течение года он повытирается, даже попротирается в некоторых местах. Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:33. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©