![]() |
|
Re: Болталка
Григорий Саныч, В свое время, при выборе микроавтобуса, я смотрел на Т5, с новой мордой /после 2009 года/, так трехлетние переоборудованные горбатые этих годов, были в пределах 13-15 тисячи, в то время как Т5 -14 тыщ., и то один, и фургон, а переделанные в пассажира- был один за18тыщ, все остальные больше 20 тыщ.
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 5 долучень
Вот так выглядит Т6 с 2015 года. Я их пока еще не видел в живую
|
У темі 1 долучень
а вот Т5 рестайлинг 2009-2015 годов
|
Исходя из разной информации из бусов оптимальным вариантом по цене\качеству считаю Хюндай H300, но почему-то их мало покупают. Особенно интересно наличие выбора с классической АКП. Но Вито с 2011г комфортнее едет и солиднее смотрится если сравнивать грузовики, но и дороже стоит чем Хюндай и Трафики
|
Наприклад,у нас в області, нові Віто,в новому кузові, зустрічаются досить часто. Ох і красиві!!! Т6 може один раз і бачив,а от нові Трафіки вже попадаються частіше,є один,в місті,шоколадного кольору- ох і гарнюня!
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
В Черкасах вже бачив декілька штук нових трафіків як вантажних, так і пасажирських. Навіть вже одного бахнутого в зад бачив, лаймового кольору. Т6 також пару штук бачив.
DenVivaro, підтримую, ціна/якість найкраще співвідношення у Н1 з 2008 року. Мало їх по двом причинам: 1. 9 років як появились на ринку, 2. "Азіатів" у нас ще трохи бояться, тому віддають перевагу бусам європейських марок. |
Каспер, а який розхід пального у твоєму авто?
|
serik, траса до 8, місто до 10, зимою ще плюс 0,5-1 літр зверху. Але то якщо їздить розмірено. Якщо топтать педальку, то відповідно і витрата пального збільшиться.
|
Цитата:
|
Хм.. я думав, шо більше.. Колись теж подивлявся на Н1 у новому кузові але злякався двигуна 2.5 через розхід пального.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата: