![]() |
Re: Взаимопомощь
Цитата:
Раніше і банального барабана, для дитини достатньо було.:D |
Цитата:
И что характерно! Решегие проблемы было таким же :-) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Подумываю о таком алаверды
|
Цитата:
|
Цитата:
|
kvanton, MasikS, там цепь резиновая.:nasmeshka: О какой мебели? О каком дереве? Какиз руках речь? :oh:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
"Біля хати бандерівець спокійно та повільно ріже пилкою москаля. Сусід питає: “Микола! В тебе що, піштоля немає?” Той відповідає: “Чому немає, є… але сьогодні маю натхнення і час…”" |
Цитата:
|
Хочу дуже подякувати Павлу Первомайському, за прокат холодильника. Сильно виручив, так як трохи було скрутно з фінансами на покупку нового.
Також велике спасибі Анатолію Конану, за предоставлення свого подвір*я в якості стоянки на чотири дні. Поки я змотався до Львова. Козаки великий :respekt: З мене :beer: |
Хочу подякувати "Димончик" за пропозицію "БЕЗВОЗМЕЗДНО" подарувати свій натяжний ролік(б/у), в доброму стані,для вирішення моїх технічних проблем...
трохи не підійшов,але це вже інша історія. Дякую!!! |
У темі 1 долучень
wasya, Даже не думал что кому-то может пригодится, в общем есть комплект ГРМ +ролики доп.ремня б/у с 2,5 G9U БЕЗВОЗМЕЗДНО
|
Цитата:
..хотя и там предлагали сначала попробовать "за даром",а потом покупать..тоже не плохое предложение. |
Цитата:
Ти впевнений що це те що потрібно? ;) Віталій мабуть в попихах не розгледів цього нюансу. |
shuma34, я указал тип двигателя в своем сообщении
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:43. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©