![]() |
|
Re: Болталка
Цитата:
Она не убиенная |
Цитата:
|
Как можно оценить то,чего нет?
За 243 т.км.,поменял две пружины,а подвеска на бусе как у спорткара,это только плюс! На скорости 110 в поворот входит как Туарег. |
Цитата:
|
mehanik, какие там обиды,если сравнивать классику и бус по высоте,центр тяжести при учете веса последнего. Не корректное сравнение.
|
Тю, я і на балці котра в горбатому на такій.швидкості в поворот заходжу.
|
Цитата:
Цитата:
|
Каспер, все гуд в Т5 з ходовою,багато втулок і сайлентблоків (2 на ричагу),але рідко хто на них заглядає.
ВОЛЬДЕМАР, ще з Тобою не мірялися... Читаю Ваші описи про тазіки,які вони надійні і прикольні і відчуваю себе білою вероною серед "везунчиків". |
Цитата:
Стою якось. Очікую по роботі. Підходить мужичок. Слово за слово. - Як автівочка? Запитує. - Не жаліюсь, подобається. Відповідаю. - У нас була компанія 5 чоловік. Т5. Розповідає. З п"яти транспортьорників залишився лише я один. Решта розпродалась, і придбали трафовівари.... Кумекаю, на рахунок тафовіваро. От таке буває. ;) Чесно кажучи, не знаю, продав чи він свого Т5. Але... |
Коли я стояв перед вибором авто мені брат сказав
Або рено-трафо-віваро або ... Рено-трафовіваро Бо якби існували Т4 - треба було б брати його, але в них роки не ті.. а Т5 категорично не рекомендував. Казав не напасусь бабла на обслуговування. |
Цитата:
|
Какой смысл спорить??? Головастиков или т5???? Всего навсего достаточно посмотреть на чем народ катаеться... На одного т5 придётся 10 головастиков..вот и вес спор какая модель удачнее и надежнее да и дешевле в ремонтах
|
Григорий Саныч,
Т5 изначально стоит дороже, а поскольку народ нищий, то и берут что дешевле. |
Цитата:
|
.. та нормальний Т5,вчора сусід зчеплення замінив на ньому-15 тис.грн...сьогодні сценіка відігнав на Рено-сервіс замінити розхідники всі(ремні,роліки,фільтри,масла),сказали буде 8 тис.грн...все відносно...але в той же час моє зчеплення 20 тис.грн:shock:
|
wasya, починаєш сумувати?
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|