![]() |
|
Re: Болталка
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Заправте в каністру і перевірте - бо реально говорите нісенітниці. Добавлено через 8 минут Цитата:
Готовий поїхати з Вами на будь-яку АЗС (пофіг якої мережі) про яку Ви знаєте що точно на 10% Вас обраховуют - якщо ж це буде мережа ВОГ, ОККО, Укрнафта, КЛО, то я впевнений що там взагалі максимум 100 грам похибка буде (на 20-літровій каністрі). Ну щоб не придирадись до 100 грам, давайте візьмемо 200 (1%) Готовий закластись на оплату повного баку пального якщо помиляюсь. Чи готові це зробити Ви? Тільки якщо Укрнафта - то в великих містах-обласних центрах, бо ті АЗС які стоять в селах, вибачте, нічого не скажу. |
Я уже более 20ти лет не заправляю авто с канистр /как бензинку- легковую, так и эту /
|
Цитата:
|
DRB, мы написали исходя из показаний БК, такие наши наблюдения
|
Цитата:
|
Цитата:
|
недолив ,може й бути, але ж не 10%. Це виходить на каністрі -2л.
|
Ром, не нужно так кипятиться: есть хороший товарищь, работающий на АЗС(не вог или окко, конечно - Авиас), так вот. При заправке в канистру можешь быть уверен, что тебе нальют правильно(ну может быть почти правильно). А как ты можешь проверить правильность заправки в бак?
|
Gena-street, я ці приколи знаю. Замовляти треба до повного. Товариш а не заправщик з пістолетом в баці але не запусксє. Після замовлення замість бака дістаєш каністру.
І все. Чому я так впевнено кажу? Тому що навіть коли ставлять жучки то ніяких 10% ніхто не крутить. Там зовсім мало крутять. Добавлено через 1 минуту Я просто цю всю кухню зсередини знаю. І навіть 5% ніколи не крутять. А в мережах типу ВОГ ОККО КЛО то оператори і пістолетчики таким не страдають. Є інші методи заробітку |
Есть еще один фактор, покупаешь канистру 20л приезжаешь ставиш в гараж через пару дней думаю заправлю паяльную лампу , открываю канистру а она через верх бензином плюх. Просто в гараже очень даже тепло.
|
Сегодня «Голос Украины» опубликовал подписанный Президентом Украины закон, которым установлен новый порядок проезда перекрестка с круговым движением. С завтрашнего дня (28/04/2017) на любом таком перекрестке приоритет будет иметь то транспортное средство, которое осуществляет движение по кругу (если нету знаков приоритета).
|
Вчерашний бокс :oh::dash2:.
|
Цитата:
Рівний суперник,рослий,крупніший,от Володька і здувся. |
Не интересовался. Шо, Вовке накидали?
|
Беза, Нормально, так накидали. В 11 раунде досрочная победа соперника.
|
Ну он же реально оценивал свои силы, надо было закончить карьеру непобежденным.
|
Цитата:
|
Беза, Как можно было вообще выйти против соперника, который на 13! лет моложе?! Крупнее и не новичок!
Расчёт тупо на везение! |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:04. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©