![]() |
Re: Мотоблок
Цитата:
Хто випускае? Ярило? |
Цитата:
|
Шото ти мутишь Міхалич))
Признавайся давай що за таемний виробник с гарною якістью, цікаво ж. |
Пан сам склепав на щамлвлення :beer: Михалич то може вони і полудифи роблять номнальні на тросах
|
Цитата:
Як пів блока коштуе |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
, |
Цитата:
Вони дійсно знаходятся на теріторіі заводу контакт Але ж там просто ангар с залізом Я не думаю що там щось виготовляють, бо як перший раз був там бачив як розвантажували газель та пассат с навісками різними Думаю вони просто продавці но ніяк не виробники. Можливо помиляюсь але що бачив то кажу. |
У темі 1 долучень
Ну, що сказати: мотоблок + копалка - це, вперше в житті, викопана картопля без особливих нервів і трудозатрат.
|
...і шо там за мотоблок? якийсь маленький...
|
Цитата:
|
У темі 3 долучень
Цитата:
Коли припер на город було бурьяну по коліно Скосив, загнав дракошу с деліфіном, сотку десь вирив а далі вибиральшиці запросили трахтор з копалкою.. Ото сиджу та думаю чи е смисл брати копалку чи хай собі копается трахтором |
Ідеальний варіант - взяти копалку в знайомого\сусіда і спробувати! В твоїх умовах ( забур'яненість, глибина залягання картоплі, тип грунту) копалка себе покаже - і ти знатимеш купувати чи трактора найняти. В мене, після того як я закріпив на копалку додатковий груз, можна йти поруч не торкаючись мотоблока руками. Вся картопля - зверху, збирачі кажуть навіть длубатись в землі не треба.
|
Добрий день. А минитрактор чи є в когось?
|
Цитата:
Добавлено через 47 секунд С первого раза редко у кого получается даже у людей с стажем |
Цитата:
|
Ну це геть не миник :)
Добавлено через 1 минуту Свояк має миника перобленого з мотоблока |
Цитата:
Трактора с копалками та комбайнами копають Бачив пару мотоблоків але вони просто тягають прицепи Добавлено через 1 минуту Цитата:
Питання не в тому що некопае - ритися треба |
Може пруты выгнуть выше?
|
У темі 4 долучень
[
Питання не в тому що некопае - ритися треба[/QUOTE] :meowth:гребка зветься:yes3::beer: |
Цитата:
не викідае він як в ютубі(( |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:49. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©