Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Вітання та знайомства (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Nazar, Львів, Стрий: УКРАЇНА (https://busovod.ua/showthread.php?t=5945)

Nazar 26.09.2010 19:26

Цитата:

Допис від abez (Допис 70953)
Капец, 4-ре белых.

Це ще не всі, там ще братовий віварік має стояти і ще заді мого буса стоїть білий трафік просто на фото не видно.

Чижик 26.09.2010 19:31

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 70954)
Відав за 10500 американців + колеса зимові продав за 2000 наших рідних + вся переписка за кошти покупців.

Нормально!

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 70954)
Плівку брав американку "super dark black" в трикутних коробках, рулон 3*0.7 метри 70 грн, мені пішло на ті вікна 2 рулона. Заклеїли все класно, хіба в одному місці на боковому задньому вікні таки потянулось чучуть бо вікно дуже заокруглене, але то фігня.

У меня такаеже плёнка, тока "dark black".
Задние боковые на коротких базах ровные. На бдинных базах как яйцо опуклые. Когда себе клеил? То сперва укладывали снаружи, и с помощью фена подогревали, придавая плёнке выпуклую форму. Потом она ложитса идеально.

P.S. Назар, у твоих знакомых гонщиков сейчас есть шо на продажу? Трафик, Виваро или Примастар, 2007-2008 года, длинный, 2,0 (115), с пробегом до 100 000, ну и там електропакет и т.д.

Чижик 26.09.2010 19:32

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 70955)
Це ще не всі, там ще братовий віварік має стояти і ще заді мого буса стоїть білий трафік просто на фото не видно.

Жёлтый - ДиФсыт! :D

Nazar 26.09.2010 19:38

Вот той трафік, що стоїть на фото, йде на продажу, довга база, повний пакет електрики, з кондюком, пробіг шота 87000 км, 2007 рік за 14300 його відасть.

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 70956)
У меня такаеже плёнка, тока "dark black".

dark black мало, моя в 2 раза сильніша і то я хочу на задні вікна ше один шар вліпити.

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 70956)
То сперва укладывали снаружи, и с помощью фена подогревали, придавая плёнке выпуклую форму. Потом она ложитса идеально.

О це ідея, а то я нагрівав вже всередині.

Чижик 26.09.2010 19:51

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 70958)
Вот той трафік, що стоїть на фото, йде на продажу, довга база, повний пакет електрики, з кондюком, пробіг шота 87000 км, 2007 рік за 14300 його відасть.

Назар, кинь пожалуйста в личьку номер мобилы продавца. Если его заинтересует шоб созвонитса.:) Ато знакомый в скайпе не отвечает. :(

Nazar 26.09.2010 19:58

Якщо сьогодні бус на базарі не пішов то завтра зранку тобі дам номер, а то він не бере трубку зараз.

Vasek 26.09.2010 20:30

Назар, поздравляю!

Чижик 29.09.2010 13:07

Назар, я так понимаю шо колпачьков на калёсиках у тебя ещё нет...
Саири.
Маленькие, живущие в Одессе - AUTO.ria.ua Автобазар №1: Запчасти Opel Vivaro груз., (Опель Опел), каталог запчастей. Продам запчасть Колеса и шины Колпак на диск 40грн.. Запчасти Одесская область Одесса новые, б/у автозапчасти. Купить продать авто запчасти
И большие, живущие на рено форуме. - ТЫЦ.

Nazar 29.09.2010 13:26

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 71053)
И большие, живущие на рено форуме. - ТЫЦ.

Маленькі мені не подобаються, а ці великі до мене вже їдуть :p. Всерівно дякую.:)
Мені мають привезти ковпаки але мене це чекання вже заграло, тому вирішив купити, тимбільше опелівські, коли привезуть тоді продам.

Чижик 29.09.2010 16:35

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 71057)
Маленькі мені не подобаються, а ці великі до мене вже їдуть :p. Всерівно дякую.:)
Мені мають привезти ковпаки але мене це чекання вже заграло, тому вирішив купити, тимбільше опелівські, коли привезуть тоді продам.

Те шо на Рено форуме живут? Или тебе ещё кто везёт? :)

Nazar 29.09.2010 17:07

Ті шо на рено форумі живуть вже їдуть, а інакші мені пообіцяли десь на шротах за кордоном зняти і привезти на халяву, я вот тільки не знаю коли це буде.

Nazar 29.09.2010 17:10

Доречі я так зрозумів в новому бампері є вже кріплення під туманки(в мене є) і там можна купити самі корпуса туманок без тих кронштейнів і має підійти?
І ще питання які лампи ксенону йдуть в ближнє світло? а то ніде не бачу написів.

JumpyVod 29.09.2010 17:36

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 71065)
Доречі я так зрозумів в новому бампері є вже кріплення під туманки(в мене є) і там можна купити самі корпуса туманок без тих кронштейнів і має підійти?
І ще питання які лампи ксенону йдуть в ближнє світло? а то ніде не бачу написів.

по туманкам я тоже в раздумьях, а в фарах обычные Н4 лампочки стоят, сначала снял с цитрамона Филипс Екстрим Вижн поставил свет вполне утраивал, а когда одна лампа сгорела поставил Осрам, в установке ксенона пока не вижу смысла, вопервых оптика для него не предназначена а вовторых неизвестно зачто еще завтра гаеры штрафовать начнут

Чижик 29.09.2010 19:18

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 71065)

Так оно и есть. Для новой морды тока туманки покупаеш и вырезаеш дырки. Остальное там есть. Держателей туманок покупать ненадо. :)

Назар. А не моглиб они там на халяву снять хоть один маленький колпачёк со значьком Рено? :rolleyes: Я б купил за разумную цену. :)
А те большие колпаки нормально смотрятса! При том што за 4-ре штуки 400 гривен. На разборках маленькие колпаЦЬки по 100 за штуку продают. :cool:

Nazar 29.09.2010 19:52

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 71075)
Назар. А не моглиб они там на халяву снять хоть один маленький колпачёк со значьком Рено? Я б купил за разумную цену.

А фіг його знає чи б могли, думаю, що моглиб це треба запитати.

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 71075)
А те большие колпаки нормально смотрятса! При том што за 4-ре штуки 400 гривен. На разборках маленькие колпаЦЬки по 100 за штуку продают

На тому трафіку, що на фотках я показував на продаж, такі самі тільки з значком рено, я хотів їх собі взяти, зняв ковпаки а під ними диски в чорний колір помальовані, в машини зразу вигляд поганий став, а так як машина на продаж, надів назад.

Nazar 04.10.2010 17:29

Мав сьогодні забавку.
Приїхав рану у Львів пішов до хати віднести речі, вертаюсь до машини, дивлюсь щось тече, відкрив капот виявилось бачак з антифрізом пустий.
Зняв знизу захист, виявилось з трубки тече. В результаті щоб до неї добратись прийшлось розібрати весь перед, зняти радіатори і тоді побачив причину, все виявилось дуже просто, трубка перетерлась до кріплення вентилятора на радіаторі. Поїхав на базар купив кусок трубки і два хомути це все прикріпив.
В шостій годині тільки все зібрав назад.

Ще при розбирані знайшов 5 обрізаних дротів і відсутність фішки термо-датчику на радіаторі, по логіці 2 дрота мають йти туди, а вот ще куда 3 це питання, єдина моє припущення, що це була розводка на туманки. За таке обрізання проводів треба обрізати руки.

JumpyVod 04.10.2010 19:09

Nazar, а антифриз какой залил? я себе хотел летом поменять на обычный зеленый концентрат разведенный с дистилатом, но не стал, у знакомого купил в магазине тот что типа заводом рекомендован, с фиолетовым оттенком

Nazar 04.10.2010 19:47

Так як був не антифріз а тосол в системі залив дестильовану воду, щоб розбавити остатки. Через пару днів це все злию і залию антифріз такий як рекомендований з фіолетовим чи червоним відтінком, через банку не дуже видно відтінок.

JumpyVod 04.10.2010 20:33

у меня тоже стоит 2 таких баночки белых по 1.5 л каждая с концентратом, но до замны пока руки не доходят

Nazar 05.10.2010 18:59

У темі 3 долучень
Заправився на лукойлі, соляра супер. Машина стала просто ракета, 2 секунди і вже обгін зроблено, чесно говорячи хюндай був бомбовий але він до того не дотягує.
Сьогодні побачив, що після того як прорізав переднє колесо пішла вздовж протектора по колу тріщина, треба срочно міняти, більше 140 не їду стрьомно трохи.

JumpyVod в мене під туманки таке кріплення, у вас таке саме?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:22.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©