Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Трудоустройство в европе (https://busovod.ua/showthread.php?t=20189)

Rulik 06.11.2018 21:23

Re: Трудоустройство в европе

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 441450)
Куди? Підкажи я теж поїду))

По Львову.В Славянську теж є така кантора....

Цитата:

Допис від vasily (Допис 441439)
метал по металу, заміна колодок +штраф-500Є

Людина без суму в голові,це діагноз. В мене аморт. не тримає,машина стоїть,а тут гальма,питання не в водії,а в тім що можуть постраждати не винні.
Сусіда в Польші на світлофорі поліцаї попередили про спалені колеса (дріфт),наступного разу буде штраф.

Знайшов в ФБ,робота в Чехії,велком в ад,але грощі ....
Робота на японському заводі Denso в Чехії
DENSO Manufacturing— виробництво кондиціонерних систем та компонентів для світових марок автомобілей.

Умови:
▪ Місто роботи: Ліберець;
▪ Робота не складна, на конвеєрі;
▪ Заробітня плата: 115 корун/год, 1300 євро/місяць;
▪ Офіційне оформлення під вакансію чеської робочої візи та трудового договору. Ціна за пакет документів: 250 євро (надаємо реальні гарантії-можемо дати номера клієнтів які отримали її від нас);
▪ Житло 3 000 - 4 000 (квартира або гуртожиток; 2 людини в кімнаті);
▪ Графік роботи: 8-12 годин, 5/6 днів в тиждень;
▪ Аванс надається щотижня;
▪ Виготовляємо під вакансію Чеську робочу візу .

vasily 07.11.2018 20:47

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 441450)
Гена, та все правильно, польский бус (наверняка) и водитель украинец оштрафован в Германии, кто виноват?

так, правільно, хто працює в Польші, їздить на польських номерах, автовласником може бути і німець. Я тільки одного зрозуміти не можу, хто винен: водій, який має слідкувати за станом авто? Чи це власник заставив водія їхати на авто в такому стані-шось сумніваюсь. Думаю, водій, мав поставити перед фактом власника авто.

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Rulik (Допис 441456)
Робота не складна, на конвеєрі;

Не кожен зможе вистояти 12 год на конвеєрі, я й 30 хв. не протримаюсь вистояти на ногах((

Gena-street 07.11.2018 23:27

Странный вопрос. За состояние транспортного средства отвечает водитель. Как он будет или договаривался с владельцем авто/работодателем это никого кроме них двоих не интересует.

Григорий Саныч 12.11.2018 12:29

В германии сейчас нас возят на кенго убитом, ремонтировать его не собираються. Добьют и в гаражи под картонку... ремонты тут дороже чем взять другое авто

Gena-street 12.11.2018 12:30

Цитата:

Допис від Григорий Саныч (Допис 441639)
В германии сейчас нас возят на кенго убитом, ремонтировать его не собираються. Добьют и в гаражи под картонку... ремонты тут дороже чем взять другое авто

"Ремонты тут дороже, чем взять другое такое-же убитое авто" ты хотел сказать.

Григорий Саныч 12.11.2018 12:36

Чуть лудше возмеш

Добавлено через 44 секунды
Вектора опель на глаза попался 80 евро 97года

Олександр мастер 14.11.2018 10:38

в Європі докатують до останнього, це переконався на побаченом, на фірмі т5й 2015р, на спідометрі майже 800тис, ще крафтер, Сітан, і гасають, хто ухвате..
на бусах з курниками платять до 50евро сутки, але спати нема коли..

Vasok 14.11.2018 13:09

у меня родственник на дальнобой в Литву устраивался где-то с месяца 2 назад. Сначала ничего не платили — проверяли по 25 раз, экзамены и т.п. В итоге набрался долгов. А когда таки-выехал в рейс, объехал уже всю Европу и заработал (если не врет :-) ) около 1500 евро.
Это пока единственная хорошая история о трудоустройстве за границей, которые я слышал от знакомых. Обычно какая-то лажа постоянно. То обещают одно, а на деле другое, то увольняют быстро, то условия кошмарные. Так что, на кого попадешь еще.

mehanik 15.11.2018 19:28

Vasok, Чует моя ...опа- скоро пойдёт реклама.:maybe:;):)

Вова4ка 15.11.2018 20:01

mehanik, Видишь человек не может постов набить.

PavelV 16.11.2018 01:11

Цитата:

Допис від victor4 (Допис 441408)
Так, богато на програмістів навчається, але ж і працює їх там ... і нехватка дуже велика. При початкові зарплаті від 500 у.е. ..
А з "технічну спеціальність (прикладна механіка)" найти роботу в країні, та ще й на зарплату більш менш, думаю буде набагато складніше

я звісно дуже вибачаюсь, але...
Цитата:

При початкові зарплаті від 500 у.е. ..

в мене не початкова, але за пів року доросла до 14 000грн (500уо, не рахуючи добові, наднормові і т.д)
Цитата:

і нехватка дуже велика.

це точно ... майже скільки працюю стільки й ніяк не знайдуть ще хоч одного нормального працівника...наразі нас троє, плюс керівник теж на рівні з нами працює коли завал...
Цитата:

А з "технічну спеціальність (прикладна механіка)" найти роботу в країні, та ще й на зарплату більш менш, думаю буде набагато складніше

хоч і за освітою електронник працюю механіком (інженером) з ремонту навантажувальної техніки...
ніхто не хоче гайки крутить, так що не згоден, не роботу знайти складно... якраз зараз нормальних працівників технічних спеціальностей знайти складно

Беза 16.11.2018 18:20

Цитата:

Допис від PavelV (Допис 441776)
якраз зараз нормальних працівників технічних спеціальностей знайти складно

Паша, мильён, только не за 10 тыс.

Lucku 16.11.2018 23:41

Мне вот цікаво, чи зустрічав хтось, десь вакансію мраморщика-гранитчика десь за кородоном?
Плиточники почти везде, а вот мраморщики-камнеобработчики фигушки....
Интересен порядок цифр на зарплату там

PavelV 02.04.2019 19:16

з дозволу громади приплету краплину політики:ah:
згідно з результатами першого туру 30.2% що переїздитиму за кордон:dash2:
тому питання поки в режимі "моніторингу":
як, куди,що ...?
пріоритетні географічні напрямки Польща або німецькомовні країни ЄС, можливо Чехія і Словаччина
пріоритетні робочі напрямки: ремонт спецтехніки або автозавод, можливо автосервіс...
якось так

Gena-street 02.04.2019 19:26

На данный момент Чехия повеселее будет Польши. Немецкоязычные всё больше усложняют легальность работы.

Darts-Trafik 02.04.2019 20:01

Чехия тоже не в лидерах с упрощённого варианта на пмж!!! Для работы нужна их трудовая виза, лавочку с визами других стран,потихоньку,прикрывают!!! Можно серьёзно влипнуть,работая в Чехии по визам других стран!

PavelV 03.04.2019 20:49

Цитата:

Допис від Darts-Trafik (Допис 448359)
Чехия тоже не в лидерах с упрощённого варианта на пмж!!! Для работы нужна их трудовая виза, лавочку с визами других стран,потихоньку,прикрывают!!! Можно серьёзно влипнуть,работая в Чехии по визам других стран!

а якщо по візі Чехії?
хоча й в Польщі є варіант повеселіше значно...але з вимогами по освіті і досвіду...
зате повністю офіційно і біля 6к злотих

Darts-Trafik 03.04.2019 21:27

Чеська віза не дешева!!! І чекати довго! Буде інфа,напишу.
А краще завтра на вайбер +380506320914, після 13.00 по києву.

Rulik 03.04.2019 22:16

Цитата:

Допис від PavelV (Допис 448397)
хоча й в Польщі є варіант повеселіше значно...але з вимогами по освіті і досвіду...
зате повністю офіційно і біля 6к злотих

Це дуже пристойна оплата,аж є сумніви,що правда:shock:

Devid 03.04.2019 22:40

Цитата:

Допис від PavelV (Допис 448356)
з дозволу громади приплету краплину політики:ah:
згідно з результатами першого туру 30.2% що переїздитиму за кордон:dash2:
тому питання поки в режимі "моніторингу":
як, куди,що ...?
пріоритетні географічні напрямки Польща або німецькомовні країни ЄС, можливо Чехія і Словаччина
пріоритетні робочі напрямки: ремонт спецтехніки або автозавод, можливо автосервіс...
якось так

зачем такая спешка. еще никто ничего не знает, как оно будет. если в киеве стрёмно, то в наших ебенях и подавно. меня тоже мысли посещают переехать через речку. за забор даже не рассматриваю. на мой взгляд, осенние выборы покажут шо робыть...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:42.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©