![]() |
Re: Горит спираль и ошибки по датчику турбины.
Цитата:
|
Цитата:
Як що по клапану турби. То за звичай бувають надломи дротів в районі самої фішки. Як що по датчику тиску. То вірно було замічено в пості № 62. Не відомо на підставі якої помилки був замінений клапан. Був у мене чувачок. Якому продали датчик тиску(1130 грн.) На підставі помилки (Обрыв в цепи или короткое замыкание) Так і приїхав з новим датчиком та спіралькою на приборці. А виявився обрив в проводці в районі того місця про яке упоминалось в пості №62. |
може добавити ще одну історію...
помилка по датчику давленія наддува... датчика міняемо...всьо зашибісь....вроде робе.... виїзжаемо...робе...проїзжаемо з км - херакс ...спіраль опять помилка по датчику і провода трусили...і другий датчик ставили.... от проходе деякий час( приблизно хв 15 роботи мотора) - і лізе. блок.... тупо блок.... замінили і все прошло |
У темі 1 долучень
Приїхав на відпочинок за 900 км , і на слідуючий день з'явилась спіралька та помилка по датчику тиску надува ( на їзді ніяк не зказуется ) датчик той що знаходиться на патрубку , не трандьюсер .
Питання : на датчик приходить три проводи , що на якому піну повинно бути і як продзвонити сам датчик ? На датчику один пін 5в , другий масса (дзвонится) третій я так розумію відповідь з датчика (немає нічого, при знятій фішці) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Ще зверни увагу на дмрв , в дорестайлах може бити загальну помилку і не завжди їх правильно трактують. |
Цитата:
Не думаю що проблема з росходоміром , при відключенні ДМРВ видає дві інші помилкі . |
У темі 1 долучень
Привет. И у меня сегодня этот сюрприз .тоже не на заведённом горит. И тоже далеко от сто блин .. что делать..
в Киеве буду 26, кто-то может клипом просканировть в районе Левого берега ? |
Цитата:
не совсем левый берег... но магём |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У меня еще и check горит. ..
П.с. сильно не пинайте, заказал сканер ELM 327 ( 150 грн) Покажет что-то? Увидел видео одного, знаменитого бусовода на ютюб, он там хвалил) мне просто в этом заж...ске найти диагностику анриал. |
ELM повинен бути версії 1,5. Якщо 2,0- то гуно. 150 грн щось дуже замало.
|
Цитата:
Та хз.. мені б аби ошибку подивитися та викіну) Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
Також часто бувають ситуації коли без підміни певного блоку на завідомо робочий просто не обійтись і виявити проблему не реально . А накупити купу нових датчиків це зовсім не варіант.:meowth: |
Цитата:
|
Ну я би не сказав, що ELM це тамагочі. В зв'язці з Pyren це дуже і дуже потужна штука. Звісно в чомусь ця зв'язка програє кліпу, але після покупки eлм і установки Pyren я свій Clip не вмикав ні разу (десь за 3 роки). Тому для діагностики власної машини якраз рекомендую Elm (v.1.5) + Pyren(PyClip)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:36. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©