Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Єлектрообладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Горит спираль и ошибки по датчику турбины. (https://busovod.ua/showthread.php?t=16040)

x_mad 04.01.2018 14:35

Re: Горит спираль и ошибки по датчику турбины.

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 426379)
Була схожа проблема преломався провод в 2х місцях - читай вище 62 пост.

який саме провід?

shuma34 04.01.2018 15:40

Цитата:

Допис від x_mad (Допис 426381)
який саме провід?

Рано щось говорить про дроти чи то на датчик чи то на клапан. Не відомий код помилки та його інтерпрітація.
Як що по клапану турби. То за звичай бувають надломи дротів в районі самої фішки.
Як що по датчику тиску. То вірно було замічено в пості № 62.
Не відомо на підставі якої помилки був замінений клапан.
Був у мене чувачок. Якому продали датчик тиску(1130 грн.) На підставі помилки (Обрыв в цепи или короткое замыкание) Так і приїхав з новим датчиком та спіралькою на приборці.
А виявився обрив в проводці в районі того місця про яке упоминалось в пості №62.

vectra20 04.01.2018 15:54

може добавити ще одну історію...
помилка по датчику давленія наддува...
датчика міняемо...всьо зашибісь....вроде робе....
виїзжаемо...робе...проїзжаемо з км - херакс ...спіраль
опять помилка по датчику
і провода трусили...і другий датчик ставили....
от проходе деякий час( приблизно хв 15 роботи мотора) - і лізе.
блок.... тупо блок....
замінили і все прошло

Piric 13.07.2021 14:36

У темі 1 долучень
Приїхав на відпочинок за 900 км , і на слідуючий день з'явилась спіралька та помилка по датчику тиску надува ( на їзді ніяк не зказуется ) датчик той що знаходиться на патрубку , не трандьюсер .
Питання : на датчик приходить три проводи , що на якому піну повинно бути і як продзвонити сам датчик ?
На датчику один пін 5в , другий масса (дзвонится) третій я так розумію відповідь з датчика (немає нічого, при знятій фішці)

sergeyss9 13.07.2021 19:18

Цитата:

Допис від Piric (Допис 464953)
Приїхав на відпочинок за 900 км , і на слідуючий день з'явилась спіралька та помилка по датчику тиску надува ( на їзді ніяк не зказуется ) датчик той що знаходиться на патрубку , не трандьюсер .
Питання : на датчик приходить три проводи , що на якому піну повинно бути і як продзвонити сам датчик ?
На датчику один пін 5в , другий масса (дзвонится) третій я так розумію відповідь з датчика (немає нічого, при знятій фішці)

Помилка треться чи ні ? Можливо по калюжам ганяв і попала водичка ...

Piric 13.07.2021 19:59

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 464957)
Помилка треться чи ні ? Можливо по калюжам ганяв і попала водичка ...

Ні , помилка весь час активна . Знайшов два потерті проводи біля фішки розрізав спаяв заізоліровав не допомогло . Завтра (сьогодні недодумав) прозвоню зі вставленою фішкою третій провід .

sergeyss9 13.07.2021 22:07

Цитата:

Допис від Piric (Допис 464959)
Ні , помилка весь час активна . Знайшов два потерті проводи біля фішки розрізав спаяв заізоліровав не допомогло . Завтра (сьогодні недодумав) прозвоню зі вставленою фішкою третій провід .

При обриві датчика наддуву пропадає тяга під нагрузкою і вибиває спіраль - по крайній мірі на 2х літровому саме так і було.
Ще зверни увагу на дмрв , в дорестайлах може бити загальну помилку і не завжди їх правильно трактують.

Piric 13.07.2021 23:25

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 464961)
При обриві датчика наддуву пропадає тяга під нагрузкою і вибиває спіраль - по крайній мірі на 2х літровому саме так і було.
Ще зверни увагу на дмрв , в дорестайлах може бити загальну помилку і не завжди їх правильно трактують.

Спіраль світить навіть при незаведенному двигуну , якщо просто включаю запалення через декілька секунд засвічуе .
Не думаю що проблема з росходоміром , при відключенні ДМРВ видає дві інші помилкі .

Sumrak 17.07.2021 13:33

У темі 1 долучень
Привет. И у меня сегодня этот сюрприз .тоже не на заведённом горит. И тоже далеко от сто блин .. что делать..

в Киеве буду 26, кто-то может клипом просканировть в районе Левого берега ? ������

vectra20 17.07.2021 20:02

Цитата:

Допис від Sumrak (Допис 464975)
Привет. И у меня сегодня этот сюрприз .тоже не на заведённом горит. И тоже далеко от сто блин .. что делать..

в Киеве буду 26, кто-то может клипом просканировть в районе Левого берега ? ������

ирпень...
не совсем левый берег...
но магём

Piric 17.07.2021 23:09

Цитата:

Допис від Piric (Допис 464953)

Питання вирішене заміною датчика !

Sumrak 18.07.2021 06:06

Цитата:

Допис від Piric (Допис 464977)

Что по чем? Датчик давления?

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 464976)
ирпень...
не совсем левый берег...
но магём

Если ближе не найду, постараюсь подскочить, давно хочу попасть на прием) маякну заранее))

Piric 18.07.2021 08:30

Цитата:

Допис від Sumrak (Допис 464978)
Что по чем? Датчик давления?

Датчик давления надува , взял с разборки в Киеве 270грн. ( У Олега Мухльо 450 , новый fae 630грн. )

Piric 19.07.2021 13:37

Цитата:

Допис від Piric (Допис 464977)

Поспішив , на новому датчику теж іноді вискакує помилка , але рідко і ненадовго . Планую перепаяти повністю новий роз'єм (папку) .

Sumrak 20.07.2021 08:03

У меня еще и check горит. ..
П.с. сильно не пинайте, заказал сканер ELM 327 ( 150 грн��)
Покажет что-то? Увидел видео одного, знаменитого бусовода на ютюб, он там хвалил) мне просто в этом заж...ске найти диагностику анриал.

mehanik 20.07.2021 13:24

ELM повинен бути версії 1,5. Якщо 2,0- то гуно. 150 грн щось дуже замало.

Sumrak 20.07.2021 16:40

Цитата:

Допис від mehanik (Допис 465001)
ELM повинен бути версії 1,5. Якщо 2,0- то гуно. 150 грн щось дуже замало.

https://prom.ua/p1380405780-skaner-d...BoC7Z8QAvD_BwE

Та хз.. мені б аби ошибку подивитися та викіну)

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Piric (Допис 464986)
Поспішив , на новому датчику теж іноді вискакує помилка , але рідко і ненадовго . Планую перепаяти повністю новий роз'єм (папку) .

Так а подкинуть другой? Может поюзать с другой машины

sergeyss9 20.07.2021 18:56

Цитата:

Допис від Sumrak (Допис 465007)
https://prom.ua/p1380405780-skaner-d...BoC7Z8QAvD_BwE

Та хз.. мені б аби ошибку подивитися та викіну)

Добавлено через 1 минуту

Так а подкинуть другой? Может поюзать с другой машины

Дешева Лм-ка це тамагочі , не більше .Вже якшо брати то Автоком ,як мінімум - ціна 1,5-2 куска .Підходить на купу різних машин .Або якшо з рено всерйоз і на довго - то Кліп :nasmeshka:

Також часто бувають ситуації коли без підміни певного блоку на завідомо робочий просто не обійтись і виявити проблему не реально . А накупити купу нових датчиків це зовсім не варіант.:meowth:

Sumrak 21.07.2021 07:42

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 465011)
Дешева Лм-ка це тамагочі , не більше .Вже якшо брати то Автоком ,як мінімум - ціна 1,5-2 куска .Підходить на купу різних машин .Або якшо з рено всерйоз і на довго - то Кліп :nasmeshka:

Також часто бувають ситуації коли без підміни певного блоку на завідомо робочий просто не обійтись і виявити проблему не реально . А накупити купу нових датчиків це зовсім не варіант.:meowth:

Та звісно фігня, в п'ятницю заберу відпишусь))

x_mad 21.07.2021 07:48

Ну я би не сказав, що ELM це тамагочі. В зв'язці з Pyren це дуже і дуже потужна штука. Звісно в чомусь ця зв'язка програє кліпу, але після покупки eлм і установки Pyren я свій Clip не вмикав ні разу (десь за 3 роки). Тому для діагностики власної машини якраз рекомендую Elm (v.1.5) + Pyren(PyClip)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:36.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©