![]() |
Re: Каспер (Саня,м.Черкаси) Н-300
Дуже файно! Хороша робота!
|
У темі 1 долучень
Поїздка в Карпати та Одесу.
Маршрут: Черкаси-Київ-Львів-Стрий-Яремче-с.Поляниця с.Поляниця-Коломия-Чернівці-Хотин-Кам'янецьПодільський-Хмельницький-Вінниця-Умань-Одеса-Умань-Черкаси. Всього було проїхано 2880 км, зворотня поїздка майже завжди була з включеним конденціонером.Швидкість за містом 120-130 км/год. Середній розхід палива 8,4 л/100км. Результат пристойний, заправка ОККО. Долучення 55315 |
Фотка красивая
|
Цитата:
в Карпатах є такі пейзажі та види, що можна годинами дивитись на них і ні про що не думати... це не можливо описати словами. я просто закохався у Карпати. На наступний рік поїдемо обов'язково, тільки вже днів на десять. |
Цитата:
|
mehanik, траса Київ-Львів, наступив 120-130, в сидінні розслабився, їдеш і кайфуєш. Назад їхав через Хмельницький-Умань, зовсім не то пальто. А відрізок дороги Гайсин-Умань вообше жесть — напливи, волни, місцями така колійність, що колії можна вільно використовувать як оглядову яму. Аби не заїзд в Одесу, то назад також поїхав би трасою Чоп-Київ.
|
У темі 3 долучень
Привіт, камради!
Сьогодні другий День народження мого Привида. Ранком вийшов із під'їзду і побачив ось таку картину Долучення 56071 Долучення 56072 Долучення 56073 Всередині все зжалось, особливо кошильок:shock::shock::shock: Але, слава Б-гу, все обійшлося. Як кажуть, отдєлался льогким іспугом:). Якби гіляки впали на бус, а не зависли на дереві, то наслідки були б дуже плачевні - лобове скло та ліве бокове було б розбите, це по мінімуму...Гіляки з допомогою сусідів були прибрані, а бусик переставлений в більш безпечне місце. Бережіть себе та соїх залізних коней. |
Каспер, Так в снігопад поставити під дерево... ай ай... обережніше треба бути.
:beer: |
Цитата:
|
Повезло)
Что то снега маловато, говорили по ***,пояс)) |
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
|
У темі 4 долучень
Встановив новий плафон з очечником, який Євгеша привіз мені ще рік тому :D
Спочатку вирізав із картону шаблон та приклеїв його до стелі. Розмітив. Долучення 56843 потім канцелярським ножем вирізав отвір. Вийшло ось так Долучення 56844 Долучення 56845 Долучення 56846 тепер в окулярів є своє безпечне місце:vo: |
Каспер, Саня,не прошло и пол-года:nasmeshka:Я его ,перед отправкой тебе ,на свою "пожарку"примерял как образец,здоровый зараза.А по функционалу,вещь зачётная:vo:
|
evgesha, Женя, дяка за подгон класного девайсу:beer:
ще кнопочки залишились. але їх буду ставить, як буду мінять підсвітку приборки, кнопок, крутілок, магнітоли на білий колір. Можливо, зимою...:D |
У темі 2 долучень
Давно нічого не писав...
Бусик їздить. Міняю тільки розхідники. Все добре. Єдине, треба перебрать ресори-на обох сторонах полопало по листу. Пересиплю "волговськими". Недавно піймав ось такі чудові циферки Долучення 57312 Долучення 57313 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:07. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©