![]() |
Відповідь: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Цитата:
Цитата:
свічки накала і стартер, думаю більше висмоктують за один старт. Зараз живлення на грілку подається після пуску двигуна. Цитата:
лямпочка з фари H4 має потужність 55W. раніше були фільтра з подачою обратки в колбу фільтра, але все це працює коли двигун і обратка вже теплі, а електрообігріви можуть працювати навіть на непрацюючому двигуні. |
Re: Відповідь: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Саму кришку можна перевірити в домашніх умовах при наявності лабораторного блоку живлення або просто блоку живлення (мін 10А) та струмових кліщів . |
Цитата:
|
Цитата:
Просто в теплі мудохатись приємніше ніж на морозі і без ризику спалити машину :) До речі при живленні від блоку живлення при к.з. будуть грітись дроти + просадка по вольтажу .Так що на худий кінець можна обійтись мультиметром. Кришку можна покласти в ємність з дистильованою водою , по мірі нагріву доливати. |
Два дні проїздив з горілкою підключенною на штекер штатного підігрівача - гріє постійно при заведеному двигуні. Запобіжник цілий.
Зовні грілка приємно тепла, точно не 65', градусів до 50'! Або кітайці знову на..бали з термостатом, або силіконова теплоізоляція не передає реальну температуру плівкового термоелемента. Треба було перевірити температуру нагрівання перед наклеюванням. Тимчасово пущу керування грілкою через термостат фільтра, прибравши з нього термістори і люміневі пластини, а коли отримаю з кітая керуючи термостати, то поставлю їх на трубку після фільтра, примотавши до трубки синьою ізоляційною стрічкою, зверху прикрию теплоізоляцію і термоусадкою, щоб грілка працювала по температурі палива після фільтра. Ну і поставлю реле попереднього прогріву фільтра на випадок великих морозів і запарафінювання палива. Добавлено через 8 минут Цитата:
Добавлено через 13 минут Цитата:
- Може то не термістори, а керамічні нагрівачі, бо я такого розміру термісторів не знайшов; - кліщами постійний струм не перевіриш, лише змінний. Добавлено через 21 минуту Цитата:
Мій керманич холодильників, мойдодирів і духовок, стежить за кожного разу коли я дверку холодильника відчиняю! Як для взяти, так і покласти! Було колись, що мені хробаки для рибалки розбіглись по всьому холодильнику. |
Цитата:
https://www.aliexpress.us/item/10050...Cquery_from%3A https://www.aliexpress.us/item/40007...080000072638_2 Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
Цитата:
|
Вчора зранку було -3'С, через годину їзди по місту на вході в фільтр було +5,7'С, на виході +9,3'С.
Температуру міряв кітайськими електронними термометрами з виносними датчиками, які примотав до паливних трубок чорною ізострічкою. (синьої не було). грілка тепла була значить гріла, моменти вмикання/вимикання не контролював. Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Відповідь: Re: Відповідь: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
Як не один бреше, так інший!:oh: Добавлено через 8 минут на тих вихідних керування реле підігріву паливного фільтра завів через термостат який примотав до вихідної паливної трубки. другий - а-ля, резервний! https://i.postimg.cc/rwFyjs1M/IMG-20...59056-MFNR.jpg https://i.postimg.cc/QMZ1NgDb/IMG-20...20191-MFNR.jpg https://i.postimg.cc/N08TKyfw/IMG-20...35153-MFNR.jpg один замикається при 8,1...9,0'C, розмикається 8,8...10,0'C, другий замикається при 7,4...9,0'C, розмикається 9,3...10,3'C. |
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Цитата:
Тепер про генератор варто подумати. Він і так досить перевантажений. 18А форсунки, ще по 3 ЕГР та регулятор тиску. Світло, пічка, дворніки. Підігрів антифризу! А тут ще додаткових 17А. Я б виключив пару свічок підігріву антифризу( в себе так вже зробив). |
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Цитата:
Цитата:
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Цитата:
Використовувати штатний термостат, не має сенсу, бо він буде постійно охолоджуватись паливом з бака, а не грітись ДТ з колби. Добавлено через 2 минуты Цитата:
свічки підігріву тосола, я вимкнув ще в 2012 році, програмно на СТО при проходженні першого ТО. Добавлено через 5 минут Цитата:
Використав виту пару 4х0,5, щоб врізатись в керуючий ланцюг реле підігріву палива. ці термостати розраховано на 3А, правда кітайських, відповідно на наші буде 1..2А. Добавлено через 10 минут Цитата:
Якщо не помиляюсь на гамнітолі JVC запобіжник 10А? гавкає в дорозі на 12-15, з 50. |
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Цитата:
Правильно, 40А на музику це перебор. І 150А це пікове навантаження! Довготривале це приблизно 20-25% від пікового. |
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Цитата:
А от підсилювачі ненажерливі - стояло 2 , кожен по 4 канали .При зарядженому акумі проблем не було . Вночі при включеному світлі було ледь помітне мерехтіння. Прошу зауважити що 40А - це максимально зафіксоване , а так в пів шишки десь 20-25А . Завжди думав що в мене генератор на 140А , але гугель каже що з №8200404459 -150А . Вроді дрібниця , але приємно:D Цитата:
Є ще каста SPL щиків - ото рак для вух :dash2: там токи далеко за 100А перевалюють. Нажаль з цією бл@@@ою війною улюблене хоббі пилиться на полці... |
Поміряйте скільки споживає штатний підігрів фільтра.
|
Re: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
На жаль, так просто поміряти струм на штатному підігрівачі не вийде. Щоб замір був коректним, треба через токові кліщі пропускати один провідник. А до фільтра йде кабель з подвійним дротом. До того ж токові кліщі під постійний струм мало у кого є( навіть на СТО).
|
Re: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Мої кліщі поїхали на передок , надіюсь там вони принесуть користь .
|
Відповідь: Re: Топливный фильтр-замена\нюансы\вопросы.
Цитата:
Щоб не різати, можно тимчасово на клемах латунних два кабеля кинути, але то лишній гемор. Але кліщ все одно нема. Мені допомогли продавці які торгують електроприладами, поміряли кліщами з вітрини! За дякую!:ok: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:16. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©