![]() |
Re: Стук в подвеске и не только...
Цитата:
И какие ставил.. |
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Доречі, хотів запитати на рахунок задньої підвіски. В мене є зад трохи гремитьі є відчуття зносу задньої осі в ліво.так ніби зад хоче обігнати перед, але ввесь час вліво. Хтось зтикався з ремонтом задньої підвіски? Через що можуть бути такі симптоми? |
Была такая проблема.Стук по низу при переваливании через бугры и ямы.Перебрал всю подвеску,стук остался.Решение пришло только когда отриставрировал рейку гидроусилителя.Сразу исчез стук и удары по рулю.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цей стук діагностується рукою, берешся за тягу біля пильника і смикаєш поперек вісі рейки. Дуже добре чути люфт.
|
Цитата:
|
Хтось знає на скільки схожа передня ходова Ваших авто з Мовано?
також є стук тільки з правої сторони... опори, наконечники з тягами вже поміняно, а стук по кузову як був, так і залишевся... Продіагностувати не виходить.... PS. машину роблю сам. по СТО не їзджу. |
Цитата:
|
то на трафіках стоїть макферсон? не знав....
|
Таки да.
|
а хтось міняв сайлентблоки на мовано чи мастрєрі? шось мені страшно стає коли я під нього заглядую?
Добавлено через 3 минуты і іще вопросік, де можна у нас відреставрувати рульову рейку? |
Цитата:
|
Ото і в мене такий стук, вже всью ходову перебрав, стойки замінив (двічі (перше каяба потім оригінал), і опори амортів, і пружини поставив мякші...... а на ямах гупає як гумовою кувалдою... Замовив сьогодні поліуретанові опори двигуна, заміню відпишусь...
|
Цитата:
|
Може грюкати захист картера.Якщо металевий. Він жеж з одного боку кріпиться нерухомо, а з іншого до підрамника. Щось повинно ламатись.
|
Замінив я опори двигуна, нижню- була порвана в хлсм.і праву передню ту що гідро... Стук пропав... Опору коробки незміг зняти... Відкпутв всі три кріплення але витягти не зміг ..щороблю не так?
|
Моторная подушка- такая же фигня была, небольшая трещина была и масло с нее все вытекло.
|
Цитата:
в мене рейка тарабанить, а що на підйомнику що на ямі - в будь яку сторони смикати тяги - все чітко все тихо - а посмикати кермом вліво-вправо стучить... причому всередині сидіти якщо смикати кермо на стоячому авто - тихеньке глухе тук-тук біля середнього положення керма (коли колеса прямо)... а для того хто під авто в цей момент там моцний стук (такий же як всередині при русі по нерівностям) |
гідравлічної опори в своєму авто не знайшов,а от рульова рейка і люфтить, і стучить.... грішив на тягу-замінив, результат негативний, даром купував тягу....треба реставрувать рейку, Хтось стикався з подібною роботою?
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:58. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©