![]() |
Re: Куплю расширители колёсных арок.
Цитата:
|
У темі 8 долучень
Доброго всім дня!:beer::friends:
От і фініш,накладки на машині. Етап підгонки,притирки,покраски був довгим,все як завжди-хочеш чим скоріше,а виходить...як виходить! Ціль,яку намагався досягнути,досягнута.Накладки розширюють арку на 2см,повністью закривають металеві частини колісних ніш. Для дисків з ЕТ20 буде супер! Я задоволений!Накладки на передній бампер є,але вони потребують найбільшої обробки-в процессі. Виробник накладок(Чернівці) з виробництва їх зняв:( . Знову ними зацікавився Рома з Одеси. Бере один комплект і буде вже підганяти по мишині,ліпити матріци і виводити продажний варіант.Коли це буде-не знаю. Все впирається в ціну виробу!Хочеться подешевше,а не виходить!Ні з ким сперечатись,по цьому питанню,не хочу. Спробував цей хліб і другий раз це робити ніякого бажання нема!Як шо би то була моя робота від початку і до кіньця-ціну би поставив не менше 1800-1900грн за комплект!За менші гроші не бачу сенсу,ніякого! Фото,як обіцяв! |
У темі 4 долучень
Всім доброго дня!
От і закіньчення з розширітелями!:out: Бамперні частини на місцях.:dash2: Ох намучився! Тепер повний феншуй! Накладки,всеж таки,будуть перероблятися! Ще один,вже готовий комплект, поїде в Одесу.Де буде підгонка,вже по машині,яку буде робити Роман. Потім знов матріци і готовий продукт. Надіюся,що вже наступні накладки,будуть максимально підігнані по кузову! Головне він має продумати кріплення. |
Darts-Trafik, ну ти і маньяк :krutoy:
але бус виглядає просто круто :vo: |
красивый бус...
|
Розширювачі арок по чом?
|
blackstalker, Поки шо ні пачом. Це поки шо єдиний екземпляр. Вся надія на Романа,з Одеси, він буде доводити до продажного рівня.
Але думаю ціна буде близька до 2000грн. |
Парни подскажите накладки на бампера и крылья делают еще? И дайте пожалуйста номер тел. Если есть.
|
Цитата:
|
[QUOTE=вите4ек;454609]Парни подскажите накладки на бампера и крылья делают еще? И дайте пожалуйста номер тел. Если есть.[/QUOTE
Доброго дня. http://rnk-styling.com/index/renault/trafic-s-2001 Нажаль,це все шо є. Розширювачі колісних арок ніхто не робе. Добавлено через 1 минуту Цитата:
На вкус і колір всі....різні! |
Цитата:
Це як сіліконові губи, здалеку виглядає ВАУ!!! А руками візьмеш - :beeee: |
Цитата:
|
Мне нравится, мои колеса летние с бмв GT выпирают как раз на пару сантиметров и эти расширители подошли как раз в тему.
|
Шоб крила не піскоструїло можна такі вліпити https://ddaudio.com.ua/opel-vivaro-n...-chernye1.html
|
Там открывается какой то мусор, скачайте оперу, скачайте хром , скачайте еще чёто .
|
Х.з. в мене нормально відкривається. Сайт ddaudio.com.ua
https://cdn.ddaudio.com.ua/assets/ca...90x393-09d.jpg |
вите4ек,
Нормально откривается, хз чого глюкае в тебе. Будешь заказувати пароль не забудь указати) |
Он просто из Твери.
|
Могу заказать, есть знакомые из Харькова
|
Если нужно,могу в Тверь доставить,на Питер и обратно езжу через неё
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:55. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010