![]() |
Re: Щебіт\Свист при 2000-2400 оборотах
і що при великому передуві помилок не було?
|
Re: Щебіт\Свист при 2000-2400 оборотах
Цитата:
ні..тільки один раз в дорозі спіралька загорілась але за пару сек пропала. комп нічого не показав. |
Re: Подскажите по турбине?
якщо засвітилась спіраль то мала бути помилка.. чим робив діагностику?
|
Цитата:
|
Цитата:
За звичай, в 1,9, при перенадуві, авто входить в аварійний режим. Спіралька там.. Тупить... Сенсу нема? Таки є. При наймі потерти помилки. Щоб при наступій проблемі. Помилки які збереглись в памяті ЄБУ, не заважали діагносту. |
повністю згідний, у мене було таке коли загорялась спіраль і через пару секунд тухла, але проблема була не з наддувом.. а тут якось дивно
|
В мене був перенадув тому що коли підключили вакуомір (вроді він) до клапана турбіни то він зашкалював..+ був ржавий і забитив в середині,коли його почистили троха то вдалось трішки відрегулювати. коли поїздив то ці звуки пропали але невдовзі знову зявилились. То в ньому справа раз він нормально працює раз барахлить.Тай тяга збільшилась коли він запрацював нормально. ставив інший і все норм працює.
|
Цитата:
|
Цитата:
якоь так...по турбіні проблем ніяких нема люфту нема тай лопасті в нормальному стані і масла в ній нема ( коли каталізатор вирізав перевіряв можу відео кинути) http://i.piccy.info/i9/b8eddb1c0cef5...143530_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-12-29-08...44x240-r/i.gif |
Друже, так багато запитань тому шо пишеш якось сумбурно.
|
щось не зрозуміло.. по перше до клапана управління турбіною вакуум має бути таким як на вакуумному насосі, тобто десь -0.8-0.9 атм клапан скидає вакуум після себе. по друге після того як двигун заводиться на актуатор подається вакуум і клапан закривається і турбіна крутиться вихлопними газами, і якщо він скидав після 1800 об, то помилка мала б бути по недодуву а не передуву..
Добавлено через 3 минуты можливо проблема і була в ньому але сумніваюсь що то був передув турбіни.. Добавлено через 4 минуты який тиск показувало при 1800 об/хв?? не звернув уваги? |
Цитата:
я аж так глибоко в то не вдавався...мені основне що проблему вирішили біда була в ньому. Тай Егр в мене відключений може це щось додало хз..я не механік щоб давати якісь заключення Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
ну, що сказати поїхала і прекрасно:ok:
|
отож бо
накинулись на парня |
1.9 мотор. Турбина подхватывает после 2100-2200. Так и должно быть? После 3000 сдыхает мотор и такого разгона уже нет - только громче работает. С дизелями раньше не имел дела, поэтому могу сравнивать только с турбоинжектором бензиновым - там турбина чуть ли не с холостых раскручивалась когда педаль в пол. Тут же хоть в пол упри - вялый разгон до 2100 и потом подхват. Чтобы в городском трафике ехать первым приходится крутить мотор почти до 3000. Можно как-то заставить турбину дуть с меньших оборотов?
|
вона і так дує постійно.. більше 3000 нема чого крутити, всьо що він міг уже віддав до 3000 обертів.. а хочеться щоб їхав краще до дяді Володі (чи до кого ближче) і буде з низів їхати..
Добавлено через 2 минуты в лічку до нього, він підскаже по цьому все що треба. (може порекомендує когось ближче) а може хто є ближче і сам відкликнеться:friends: |
Цитата:
|
vectra20
|
Доброго утра всем. Вопрос по турбине Movano 1.9 двигатель F9Q 774. Датчиков управления турбиной никаких нет, только одна тонкая шлангочка с впусного коллектора на клапан турбины.
Сам вопрос. Какой принцип работы турбины. Шток на ней ходит очень туго и судя по том как автомобиль резво трогается - турбина постоянно включена |
вона завжди і включена...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:01. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©