![]() |
Re: Проблема при заводе авто
Цитата:
|
о. Ведь у меня крышку бака откручивал, и там создается вакуум. Может поэтому и не заводится?
|
D баке создавал вакуум? Каким образом? Ртом?))))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
в баке , есть отдельная трубка вентиляции, так вот, если топливо с бака забирает, а воздух не заходит, что происходит?
|
Цитата:
|
Всім привіт!
Опишу тут,як я боровся з поганою заводкою свого Трафіка. Заводилась машинка,як кажуть з півоберта,але почались проблеми-треба було довше крутити стартером,не стабільний холостий хід і бажання машинки заглохнути! Шо відбувалось-шуми булькотіння в бакові,такі,шо навіть з включеною музикою було чути! Крутити стартером треба було довше,секунд 5! Заводилась,але робота була не стабільна,в процесі руху пару разів глохла.Була провірена вся паливна,всі дачики,обратка,форси на злив-все в ідеалі,а машинка не заводилась нормально. Рішення прийшло,як завжди неочіковано-колись,в когось уже таке бувало. Виною всьому оказався погружний насос-датчик палива,шо в баку. Машинка 2003р-груши підкачки нема. Клапан в насосі не працював і не було потрібного тиску. По даним інфи з тирнету,насос,має давати тиск не менше 3 атмосфер,скільки у мене не вимірювали-лікували по симптомам. Заказав новий насос-2945грн, VDO Siemens 993-784-534Z. Номер по нету не шукається,чому не знаю. Заказував тут:http://nasosik.com/ Чому тут,бо майстер тут заказував вже не один насос,тай ціна була найсолодша. Хоча,прислали перший насос не той,але швидко все виправили,правда я попав на лишні розтрати по довозу! Насос замінили і все запрацювало,як треба! Тепер моя ласточка заводиться знову з півоберта. Маю надію,що насос працюватиме довго! |
Darts-Trafik, Предполагаю в ценнике лишний ноль ?
|
Цитата:
|
Piric, Дякую,виправив.:)
Bober, Проблема була не в насосі,а в клапані,він запаяний і долізти до нього не можна. Трошки не правильно описав- клапан сам по собі,а не в насосі. У нас є одна така колба,ми з нею експерементували,намагалися обійтись малою "кровью", але не вийшло. Насос качає,а клапан не працює. |
Re: Проблема с запуском двигателя
подскажите пожалуйста!Проблема в том что утром при запуске !
Запустил двигатель работает 5 сек на плавающих оборотах глохнет потом подкачиваю грушой запускаю работает!! груша при подкачки пустая Opel vivaro 1.9 |
Re: Проблема с запуском двигателя
лужи не ловил?
|
груша пуста чи її стягує? варіантів декілька..
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:37. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©