![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
pasha210, заправлял в Pathfinder и в Н300, разницы ни в тяге ни в разгоне не увидел.
|
MANяк, так зачем платить больше?!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Уже снежинка появилась на заправках или ещё летней торгуют?
|
Покупаю Вог (левый), заявляют -19, уже пару недель
|
Цитата:
В солярках і бензинах які йдуть з приставками "плюс, пульс, вентус" додаються деякі присадки. Я не хімік, не вірю в них але за словами працівників мереж - присадки очисні, хороші. Але є одне але - якщо Ви на свому авто раніше заправляли паливо без цих присадок то і не треба на нього переходити. Бо (я не спец повторюсь, лише зі слів) вся гадость яка є почне змиватись потрохи і попадати в камери згорання. Тобто по рекомендації тих же людей - на новому або майже новому авто можна, і будете відчувати ефект, якщо авто не нове і не використовувало ці всі пульси плюси вентуси - ризиковано (і я відгуки на автоуа дивлюсь, схоже так і є - існують відгуки - весь час заливався звичайним, перейшов на .... бла бла і машинка стала тупити). Хоча більшість відгуків непогані. Я ж за останній рік проїхав трохи більше 40 000 км, нехай процентів 30 на закордонному паливі, але 70% - лише ВОГ звичайний, не плюс (мережа ця в силу наявності знижок і т.д.) І міняти його не збираюсь на "плюс" поки бо не бачу сенсу - тяга і витрата пального повністю влаштовує :beer: |
Цитата:
|
Цитата:
По -перше це ідіотизм, а по-друге вже хтось-би це десь зняв на відео і виклав |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Ну от не знаю до чого у Вас голослівна фігня. Маєте відео - дайте передам його куди треба по ВОГ.
Якщо є таке відео по ОККО або КЛО - дайте лінк - по КЛО знаю теж кому передати, ОККО вибачайте, нема контактів - киньте в гарячу лініює. |
Доброго дня всім. Чомусь ніде нема інфи,але шуму було багато,у нас. Десь тиждень назад ледве не спалили одну с заправок БРСМ.Розбадяжили дизель з бензином,лише я один трьох друзів відтягнув на ремонт до дизелістів,а по місту нарахували машин 20(!),шо від"їхали не далі 2км від цьої долбаної заправки.Зливали з машин практично один бензин,чи то при підвозі з бензовоза не туди злили,чи хотіли шоб не замерзла,але факт є факт.Міліція охороняла сутки цю заправку.
|
Ущерб оплатили?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
А от чому людина яка "баба Клава сказала" і не маючи щодного підтвердження цьому сліпо пробує доказувати щось - я не розумію. :disgust: |
Цитата:
|
купувати талони з рук вигідніше, згоден :)))) якщо ти не помітив - я людям пробував донести різницю між купівлею талонів з рук...
От так.. читає дехто між рядків |
Цитата:
|
Цитата:
Це сміх. На окко і на я бувають, і на ё бувають. Сегодні при заправці "до повного" - 10 літрів. От таке, малята... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:03. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©