Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Топливо, цены, АЗС (https://busovod.ua/showthread.php?t=5378)

MANяк 15.11.2015 20:46

Re: Топливо, цены, АЗС

pasha210, заправлял в Pathfinder и в Н300, разницы ни в тяге ни в разгоне не увидел.

pasha210 15.11.2015 20:57

MANяк, так зачем платить больше?!

DenVivaro 15.11.2015 21:02

Цитата:

Допис від pasha210 (Допис 349494)
MANяк, так зачем платить больше?!

вдруг у кого-то лишние есть:)

АВТОМАН 15.11.2015 21:07

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 349417)
Окко. Воно саме. На виїзді з Одесси в напрямку Києва.
2013 рік.

Честно говоря, на выездных дорогах с города никогда не заправляюсь, там сама психология на заправках, как тебя нае.ать, предпочитаю в городе, хотя там тоже гарантии нет

pasha210 26.11.2015 20:44

Уже снежинка появилась на заправках или ещё летней торгуют?

Беза 26.11.2015 23:00

Покупаю Вог (левый), заявляют -19, уже пару недель

DRB 27.11.2015 07:55

Цитата:

Допис від pasha210 (Допис 349476)
А что за соляра сейчас на Воге, по 18.99,кто-то заправлялся?Спрашивал на кассе ,сказали "очищенная". Залил 60л,выкатал и залил у них же обычную по 17.99,разницы никакой не почувствовал.Сложилось впечатление,что они заправляют из одной бочки...:maybe:

Можу сказати інфу "зі слів"
В солярках і бензинах які йдуть з приставками "плюс, пульс, вентус" додаються деякі присадки.
Я не хімік, не вірю в них але за словами працівників мереж - присадки очисні, хороші.

Але є одне але - якщо Ви на свому авто раніше заправляли паливо без цих присадок то і не треба на нього переходити. Бо (я не спец повторюсь, лише зі слів) вся гадость яка є почне змиватись потрохи і попадати в камери згорання.

Тобто по рекомендації тих же людей - на новому або майже новому авто можна, і будете відчувати ефект, якщо авто не нове і не використовувало ці всі пульси плюси вентуси - ризиковано (і я відгуки на автоуа дивлюсь, схоже так і є - існують відгуки - весь час заливався звичайним, перейшов на .... бла бла і машинка стала тупити).

Хоча більшість відгуків непогані.

Я ж за останній рік проїхав трохи більше 40 000 км, нехай процентів 30 на закордонному паливі, але 70% - лише ВОГ звичайний, не плюс (мережа ця в силу наявності знижок і т.д.)

І міняти його не збираюсь на "плюс" поки бо не бачу сенсу - тяга і витрата пального повністю влаштовує :beer:

olexa 27.11.2015 20:47

Цитата:

Допис від DRB (Допис 351688)
Я не хімік, не вірю в них але за словами працівників мереж - присадки очисні, хороші.

Я також не хімік, хоча шість хімій вчив у ВУЗі, і також за словами заправників, до ніяких мереж, жодних відношень не маю і не ведусь на всі пупси і +, саме через те, що присадки, за їх словами, вливаються у бензовоз, безпосередньо на заправці менеджерами(чи хто там супроводжує вантаж), перед злиттям у танк заправки. То про яку якість, "поробленого" палива може йти мова. До речі, перше де це почув, якраз і була ВОГ, потім КЛО, Шелл, ОККО...

DRB 28.11.2015 10:13

Цитата:

Допис від olexa (Допис 351806)
Я також не хімік, хоча шість хімій вчив у ВУЗі, і також за словами заправників, до ніяких мереж, жодних відношень не маю і не ведусь на всі пупси і +, саме через те, що присадки, за їх словами, вливаються у бензовоз, безпосередньо на заправці менеджерами(чи хто там супроводжує вантаж), перед злиттям у танк заправки. То про яку якість, "поробленого" палива може йти мова. До речі, перше де це почув, якраз і була ВОГ, потім КЛО, Шелл, ОККО...

А от тут можу сказати точно - в бензовоз нічого не вливається менеджерами.
По -перше це ідіотизм, а по-друге вже хтось-би це десь зняв на відео і виклав

olexa 28.11.2015 20:27

Цитата:

Допис від DRB (Допис 351857)
А от тут можу сказати точно - в бензовоз нічого не вливається менеджерами.

З єдиним сумніваюсь, що це "менеджери", якесь там інше "поганяло", а інше я сам бачив, займаючись три роки бартером ГСМ по Україні! І знаю, як з мастила одного виду(дешевшого) зробити інше(дорожче) так, щоб було не відрізнити органоліптично. І як потім довести свою правоту, і не прогоріти.
Цитата:

По -перше це ідіотизм

Зате дуже вигідний особито.
Цитата:

по-друге вже хтось-би це десь зняв на відео і виклав

Щась, - позують у повний зріст!

DRB 28.11.2015 21:43

Ну от не знаю до чого у Вас голослівна фігня. Маєте відео - дайте передам його куди треба по ВОГ.

Якщо є таке відео по ОККО або КЛО - дайте лінк - по КЛО знаю теж кому передати, ОККО вибачайте, нема контактів - киньте в гарячу лініює.

Darts-Trafik 29.11.2015 10:20

Доброго дня всім. Чомусь ніде нема інфи,але шуму було багато,у нас. Десь тиждень назад ледве не спалили одну с заправок БРСМ.Розбадяжили дизель з бензином,лише я один трьох друзів відтягнув на ремонт до дизелістів,а по місту нарахували машин 20(!),шо від"їхали не далі 2км від цьої долбаної заправки.Зливали з машин практично один бензин,чи то при підвозі з бензовоза не туди злили,чи хотіли шоб не замерзла,але факт є факт.Міліція охороняла сутки цю заправку.

Беза 29.11.2015 11:01

Ущерб оплатили?

Darts-Trafik 29.11.2015 11:37

Цитата:

Допис від Беза (Допис 351969)
Ущерб оплатили?

Наши люди не научены брать чеки,друг сразу звонил на фирму юристу-сказал бесполезняк,мол не на заправке же заглох.Выехал с заправки и кто тебя знает,что ты там ещё залил где-то.Хотя я сразу им предложил "вооружится" видеокамерой и сделать контрольную закупку топлива,и прямо на заправку вызвать представителей прокуратуры и т.д. Не стали заморачиваться,а к вечеру уже на АЗС был полный кипишь.

olexa 30.11.2015 17:46

Цитата:

Допис від DRB (Допис 351922)
не знаю до чого у Вас голослівна фігня.

До того самого, що і фігня про знижки на ДП на возі! Цікаво, скільки форумчан повелось, на приховану рекламу? Може комусь, менш "просунутому" придасться не попасти на типа "+", пульс, екто і тп. Іще, якби я мав неспростовні докази моїх "голих слів", то, повір, докази були б у прокуратурі, а не у керівників брендів. Це ж як у анекдоті: Мент лупцює сина і примовляє: "маєш не за те, що варення з'їв, а за те, що залишив на банці відбитки пальців"! Жалітись керівництву на працівника, що порушує правила, за вказівки цього ж керівника, значить просто змінити формулювання наказу про звільнення останнього! А принцип роботи не зміниться від цього, що ми маємо зараз у нашій країні скрізь і усюди!

DRB 30.11.2015 18:51

Цитата:

Допис від olexa (Допис 352192)
До того самого, що і фігня про знижки на ДП на возі! Цікаво, скільки форумчан повелось, на приховану рекламу? Може комусь, менш "просунутому" придасться не попасти на типа "+", пульс, екто і тп. Іще, якби я мав неспростовні докази моїх "голих слів", то, повір, докази були б у прокуратурі, а не у керівників брендів. Це ж як у анекдоті: Мент лупцює сина і примовляє: "маєш не за те, що варення з'їв, а за те, що залишив на банці відбитки пальців"! Жалітись керівництву на працівника, що порушує правила, за вказівки цього ж керівника, значить просто змінити формулювання наказу про звільнення останнього! А принцип роботи не зміниться від цього, що ми маємо зараз у нашій країні скрізь і усюди!

На рахунок знижок на возі я вже пояснював на зустрічі звідки що і як знаю.. І можу також пояснити де я працюю і те що з цих знижок і де ви будете заправлятись мені реально ні холодно ні жарко..

А от чому людина яка "баба Клава сказала" і не маючи щодного підтвердження цьому сліпо пробує доказувати щось - я не розумію.

:disgust:

olexa 30.11.2015 20:03

Цитата:

Допис від DRB (Допис 352207)
А от чому людина яка "баба Клава сказала" і не маючи щодного підтвердження цьому сліпо пробує доказувати щось - я не розумію.

Дурень, що з тобою зачепився! Мені, взагалі, по-барабану, де ти працюєш і шо кому пояснював, але дратує настирність з якою це робиться, щоб закласти гроші зараз, а отримати паливо колись потім! Це фьючерсний платіж, якщо не помиляюсь, і зиск від цього має лише продаван, який кредитується цими, попередньо отриманими коштами, не сплачуючи за кредит ні копійки. Працюй і далі, успіхів, більше не турбуватиму.

DRB 30.11.2015 20:17

купувати талони з рук вигідніше, згоден :)))) якщо ти не помітив - я людям пробував донести різницю між купівлею талонів з рук...

От так.. читає дехто між рядків

виннн 05.12.2015 20:29

Цитата:

Допис від pasha210 (Допис 349476)
Сложилось впечатление,что они заправляют из одной бочки...

вог вообще испортился, Что по бензину, что по ДТ. Я сменил на БРСМ или нефтек_ по крайней мере у меня БК на литр занизал по расходу:camptrailer:

aragua 08.12.2015 21:53

Цитата:

Допис від DRB (Допис 351922)
ОККО вибачайте, нема контактів - киньте в гарячу лініює.

гаряча лінія, кажеш?
Це сміх.
На окко і на я бувають, і на ё бувають.
Сегодні при заправці "до повного" - 10 літрів.
От таке, малята...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:03.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©