![]() |
Re: Взаимопомощь
Бусоводи, потрібна допомога чи порада. Нещодавно придбав об'єктив до фотоапарата MIR-38В він новий але довго пролежав у гаражі. Так от виникла проблема з ним, може хтось знає майстра по ремонту такого обладнання чи сам займається. Буду вдячний за допомогу у ремонті, а то мені озвучили ціну у 400 грн, тоді як я його купив за 200. Шось так неправильно оцінили, як на мене. Ще у ремонт є дещо з подібної техніки, так що замовлення може бути значним, але ж не за захмарні ціни, проте і не задарма.
|
olexa, на галант клубе в Одессе есть Юра под ником Фотомастер, именно этим он занимается, если надо контакты,- подкину
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Сергій Домікнафонтані зараз гостює в БЦ. |
Цитата:
|
Цитата:
Не зклалось мабуть у Сергія з тещею.:D |
Так, а я в Умані зараз! Сергій казав, що буде в БЦ, але у мене не складалось якось туди попасти. Буду щось видумувати. Дякую за пораду.
|
Буду ехать в среду через Умань. Могу забрать напиши в кличку тел.
|
Цитата:
Если шо, Новой почтой, у меня отделение рядом с домом. |
Бусоводы, кто может помочь найти Чернику,листья черники,чай с черники.В Харькове обкатал кучу аптек, нахожу одни миксы.Может не там ищу?
|
Цитата:
Листья хз.. В следующюю пятницу буду в Житомир ехать могу спросить или купить. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Договорились.:Laie:
|
Всем привет. Бусоводы у кого есть ненужные убитые (под реставрацию) задние колодки под барабаны на Н-1 2004г.
|
Цитата:
|
У мене є, в Києві. Набери 067-4073342. За пиво віддам )))
|
У меня есть. Подарю.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:41. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©