![]() |
|
Re: Болталка
Цитата:
Гиль скільки заманеться. :) |
shuma34, Знятий повний комплект з мого віваро, тільки без одного датчика, того що в бампері.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всім привіт!! Вчора загорілася спіралька на приборці, прийшлося відвідати Ірпінський чудо-ліс. В результаті оказалося що треба міняти "датчик давления наддува". Подивився на ціни, і нічого не зрозумів... Ціни від 226 грн (Производитель: MAXGEAR) і до 1710 грн. (Производитель: Bosch (Германия)). Може хтось підкаже чим вони відрізняються? Переплачувати за якусь дрібничку більше тисячі грн. не хочеться...
|
Цитата:
Ні в якому разі не ЕРА.(Один продавець, розовіда пару років тому що він два відра ЕР продав, а от датчик який взяли ми, чомусь виявився не робочим) Бери тільки Бош! ІМХО. |
Цитата:
вийде дорожче краще вже з розборкі( з провіркою),чим максгіри |
Доброго дня.
Хто може перевірити Renault master по він коду? Цікавить який пробіг був за кордоном. Ось ця машина https://auto.ria.com/uk/auto_renault..._17558216.html Він-код VF1FDC1H642299119 |
Цитата:
|
Продавець каже, що купив його з пробігом 186 тис км і майже не їздив бо в нього 2 машини.:nasmeshka:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту sleuth,ты Мастера ищешь? |
Tkach73,
Так мастєра до 10 тис зелених. Вашого бачив, гарний, але без кондиціонера мені частенько з людьми їздити доведеться, жаркувато їм там буде. Люка у вас нема? Думаю на тому тижні поїхати подивитись на того, що вище з Прилук. |
Цитата:
|
Попробую спросить здесь......Какой фирмы взять сайлентблоки передних рычагов?
Сайленты подрамника ставил TedGum,пока живые.... Не могу открыть поиск,кнопка не работает,я с телефона..... |
З'їздив в Прилуки подивитись на того мастєра, що давав посилання вище.
У нього замінене лобове скло, крашений капот і схоже мінялись фари. Продавець каже, що він красив капот, а скло міняв не він. Двигун, здається, працює нормально, розганяється дуже непогано як для буса, тарабанять задні двері бокові якось погано відкриваються. Кондиціонер дує, але не холодним продавець каже треба заправити. По ходовій здається все нормально тільки гума не дуже, зимова може поїздити, а літня хіба на запаску. Добавлено через 50 секунд Що скажете? |
Цитата:
|
Цитата:
Ось такий https://www.auto24parts.com/environm...2445bfdc76.jpg Фото не моє, але суті це не міняє. |
а кто это мужики?:) из наших блог ведет :vo:
https://www.youtube.com/channel/UCgc...90elGyH1zza0AQ Наклейка наша на тачке. ) |
По-моєму це рэкордз
|
ниче так есть вещи. Я для себя узнал как снимается переключатель дворников например:) -у меня давно валяется с крутилкой на задние дворники - но все руки не доходили почитать где-то)
+ подсветка печки порадовала) Будем пасматреть. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:52. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©