![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
Цитата:
а не працювати картка могла коли зв"язку не було - бо вона потребує онлайну, зараз вже вирішено здається на всіх азс. |
Цитата:
|
Цитата:
але друзі звідти всі виїхали до Києва, Вінниці - тепер хіба що в Харків може... |
Цитата:
Добре скажу так, живу я у Слов'янську. Будеш у наших краях заїзжай у гості! |
А я покупаю талоны Вога со скидкой 2,5грн./литр у проверенного человека, проблем не было.
|
Цитата:
|
Цитата:
мне удобно талоны купить и знать что в кошельке есть талоны на топливо! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Дартс, він мав на увазі квартиру, в якій відкриваєш вхідні двері, і боішся шоб тебе не привалило тими Грицями. :D
|
Та квартира зветься НБУ:-)
|
Ключи, только у Яресько и Гонтаревой:no:
|
Цитата:
1. Невідомо коли вони були продані, і минулого року вог заблокували в новорічну ніч всі талони які продані більше року тому. 2. Невідомо чи не крадені (не Ваш випадок) Занадто багато коштів треба вкласти, щоб у людини з вулиці купувати. Я не ризикну. Бо у випадку будь-яких проблем спитати нема з кого. |
Цитата:
Знайомому продали ну дуже схожі на справжні, але.. попов одним словом.. |
Цитата:
по продавцу: мне его посоветовал знакомый, брал уже не один раз. один раз правда была небольшая проблемма: купил талоны свежак и на забравке не заправили, так как талоны ещё числились на складе, но я спокойно обменял на другие, а эти после звонка в Вог оприходовали и через несколько часов можно было уже ими заправиться! и кстати обычно продавцы нормальные даже сами предлагают на заправке Вог встречаться, чтоб талоны сразу же проверить! |
Газ везде подорожал ,или только у нас по 10,20?!
|
Цитата:
|
Vet, очередное "покращення".
|
Подорожал, но такую цену ещё не видел. Было на днях 9.5 возможно уже тоже такая цена(
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:05. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©