![]() |
Re: ищу трафик виваро примастар
Цитата:
|
Fly Wind, я тебе розумію з луцького базару тай не тільки з нього завжди їхали з нічим, нема толком що купити або ціна космос, і таке саме в францівську, рівному, вже нічого не пишу про місцеві базари тернополя, хмельницького, чернівців,.... шукай по нету, думаю а точніше вірю що там скорше знайдеш потрібне авто,.....
останій раз як був в луцьку шукав собі скудо 2004-2006 р, приїхав переглянув що там було і що в неті знайшов, порівняв стан і ціну, так от на 7000 там не було що купити, навіть на 8000 реально трупи, биті, крашені,... так зразу з луцька рванув в рівне по нету там був не поганий апарат, і ціна відповідна, і він став мій..... хоче скажу чим довше шукаєш тим можна з дурі взяти щось не то, головне не дати маху, удачі |
Цитата:
Пропаде Трафовод. А з"явиться Хюндаєвод. :D |
Цитата:
еще и мерсоводом мож стану |
Эээхххх,и никто не захотел со мной на Кока-колу поспорить! :D
|
Так.....не понял....чего это любимая всеми тема то остановилась? Автора темы в студию!!!! Рассказывай что нового....
|
Цитата:
Топікстера чекає цікава подорож по Україні. І тільки фортуна знає в якому місці неньки він завершить свю насичену подорож..... Головне ляпнуть щоб всі задумались про сущность брєнного битія!:D Попередній прогноз маршруту: Так як людина виїхала з Киева до Луцьку. І не знашовши там потрібного. Повертаючись додому. МОЖЛИВО вирішинь навідатись в такі паломнєчіскіє бусопошуковиками місця як. Житомир, Бердичів. Від Бердичіва в принципі, не так і далеко Новоконстантинів, і прочіє колохмельницькі місця.... Це так. Для добавлення перчинки до сюжету драми, зі щастливим кінцем. :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Шкодник,після "Бандерівської Западенки" такого зазвичай не спостерігалось:)
shuma34,то випадково не оте заморське чудо-зілля на канабісі?:D |
shuma34, а шо в тому селі Новоконстантинову? Чи то ти мав на увазі Староконстантинів?
|
Цитата:
Заблудився!:aiwan-hi::siski: В прєдсказатєля, також бувають льогкіє ляпи. На які не варто звертать уваги. :) Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Fly Wind, попробуй набери человека из Полтавы,он когда то под заказ бусы гонял с Европы,может чем поможет,может что есть уже в Украине)
066 000 88 78 Женя |
Цитата:
|
Цитата:
|
olexa,да я же пишу "может что есть в наличии".В плане переоформления в курсе:no-no:
|
Злые Вы:D....... Ну ничего....скоро и на меня чувствую накинетесь:D
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата: