![]() |
Re: Справочная
Цитата:
|
ну шо, кто-то уже перешёл на десятку?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
а где 9-я ?
|
Цитата:
|
А подскажите мне, какая программа тестирует батарейку. Джомолунгма?
|
В чем?
|
В буке, конечно.
|
А по конкретнее на некоторых прямо в биосе есть тесть батареи есть родные проги контроля батареи
|
Acer e1-771g
|
Цитата:
|
Опиши хоть проблему и сколько нотику. Востановить батарейку програмно невозможно, можна только калибронуть немного сам контролер для более реальных показателей, типа пишет заряд 60% а нотик уже тухнет, есть умельцы перебирают старую батарею, если донор есть. Мне друг подарил фонарик повер бокс с батареей нотика :), подзаряжаю телефон на рыбалке
|
У темі 2 долучень
Посмотри в биосе
|
Цитата:
Вичистив, поставив чисту сімку, активував (головне - активувати інакше 10-тка не захоче почати качатись), і вона поставилась. Довго качалась (десь біля 6 годин, потім ще з годину на установку). І Вінда 10 лежить під рукою. В принципі нічого проблемного поки не знайшов, але немає почуття комфорту. Вінда 7 якась більш звична. Mac OS більш комфортна. А Вінда 10 якась як недороблена - не по причині помилок. Заходжу в настройки, там відкривються варіанти і на одному з переходів відкривається нове вікно замість того щоб відкритись в попередньому. Причому візуально вікно інше. щоб повернутись назад, якщо табнувся - вже й н езнаєш куди :) Меню пуск - не знаю чим не вгодило стандартне з підпапками - тупо накидано все підряд в алфавітному порядку. дивна вона.. Але плюси є - перемикання шрифтів як в мак.ось зручно. Віртуальні робочі столи. Ще не перевіряв я її при нагрузці, але схоже таки не тормознута вона. |
Из-за Бусовод-болталки в Вибере телефон атоматом загружает фото и видео в память устройства, что занимает место. Как то можно это отключить ?
|
Цитата:
И это не из-за болталки, а из-за настроек). В настройках вайбера убери галочки в мультимедия с "автоматически загружать данные" |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:17. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©