![]() |
|
Re: Болталка
Цитата:
http://s020.radikal.ru/i710/1309/be/1ec0f715ddaf.jpg |
Так Суворов не в бані, він вже "відмотав" своє, просто більше не спілкується тут. Гляньте його статистику, він навіть бува навідується до нас почитати.
|
Так народ!
Не знаю кого. А от мене, трохи починає замахувати перетворення нашого форуму на Аторіа, ОЛХ чи якусь помійчану, тирнетну купипродайку. Хочеться матюгнутись так, троьохповерхово! Какого **я. Б*я. Н***й!!!! Ти . Продающеє, пихающе чи збувающеся від свого непотрібу ( а можливо це і потрібна комусь річ). Але: Какого **я. Б*я. Н***й!!!! Можливо ти читав, читаєш і можливо будеш читать цей форум. Какого **я. Б*я. Н***й!!!! Чого ти реєструєшся на форумі. І перше ж твоє Б*я. Н***й! повдомлення не втемі про вазаємодопомогу. Не в темі про вирішення якоїсь проблеми, яка виникла в дорозі в камрада? Какого **я. Б*я. Н***й!!!! Воно, те перше повідомлення в розділі купипродайки? Ви шо!? Ващє А***лі? Три дні спостерігаю подібне нашестя "паразитів". Мо я щось не те пишу? |
Та чо. Так и есть.
|
Ага є таке:beeee:
|
Цитата:
|
shuma34, Пора тебе становиться модератором и чистить форум! А вообще может сделать доступ в этот раздел для пользователей хотя-бы с 20-ю сообщениями? Хоть чуть узнаем кто к нам пришел!
|
Цитата:
|
mehanik, А потом продавать будешь???:nasmeshka:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Млин дружаня звонит и говорит течик 4 куплю груз пас лонг, може чесом завалялось у когото?
Добавлено через 1 минуту Продажу авто вообще я считаю не меньше 100 сообщений накнопать нада |
Цитата:
|
И чип от Вектры токо с разрешения Самого БОГА Чипа ;)
|
Цитата:
|
shuma34, :+1:згоден на всі 100%
|
Horton, Тебя можно поздравить с обновой?,хороший выбор:vo:
|
Цитата:
Не приятен даже тот факт,что даже тебе ни здрасте,ни досвидания,а сразу продам и торг. |
:+1: 100 чи не 100 повідомлень, а ліміт якийсь треба поставити, або по чиїсь протекції, як варіант.
|
Ок, поставим лимит сообщений для барахолки.
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:51. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©