![]() |
Re: Размеры резины и дисков Рено трафик
216/65 це 140мм профіль, а 205/80 - 164мм.. Чим вищий профіль тим більше буде розкачувати на поворотах напевне.. Хіба що боковина тверда.
|
Цитата:
|
Та то ти вже про ідеальний варіант, але мабуть так, можливо і із-за цього були негаттвні відчуття.
|
Цитата:
От коли задні аморти здохли, тоді відчув деякі "незручності". Поміняв і знову з керованістю все в нормі. Добавлено через 7 минут vitos svp, а чому 205/80? Є нагода придбати з великим дисконтом? Чому питаю - це не поширений розмір, при чому в основному шини А/Т. |
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
Чи росаву взяти 98 класу 215/65, шоб прибити і не жалкувати, чи спробувати цю! https://d.radikal.ru/d36/1807/5e/f191cfcce076.jpg GENERAL TIRE GRABBER GT 205/80 R16 104Т. Продавани божаться, що Європа, не кітай. A brand of Соntinental. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
На Кангу по Росаві претензій в мене не було! По наших хай-веях, я гулю і на 102 класі наварив. |
у мене індекс навантаження 98 і нічого... нормально уже 2 роки відкатав і ніяких проблем..
|
Цитата:
А по вантажу як вона? На коротку базу з постійною вагою 300-600 кг піде? Хочу свої мішеліни агіліс продати тай купити якусь мякшу резину |
індекс 98 це ніби 750 кг..тобто 3 тони на 4 колеса.. не думаю що хтось більше чим 1 тону грузить
Добавлено через 1 минуту і якщо я не помиляюсь то цей індекс показує максимальне навантаження при допустимій швидкості ( буква на колесі) тобто напевне ніхто не їде 180 повністю загруженим... |
Цитата:
|
Цитата:
А виробник заклав у мануалі "С", 105/107 класу навантаження якщо не помиляюсь. Цікаво у Європі можливо використовувати шини не відповідні до регламенту! |
Цитата:
|
Как по мне то215/65 нормально едит, а 205/80 будет затерать.
|
Всім доброго дня шановні бусоводи!!!! Прохання допомогти з вибором зимової гуми на Опель Віваро так як моя нокіан С 205/65/16 вже не ахті. Бюджет 2000-2700грн хочу комплект 4шт. Не можу оприділитись з розміром шин чи 205/65 чи 215/65 чи С чи легкову усилену 850кг. Шоб було зрозуміло і легше в підборі грузи буду возити цілу зиму кожного дня від 200кг до 1500кг , маршрут по місту з точки А до точки Б 20км шо породите придбати ?????
|
Если полторы тонны, то бери с-шку.
|
Цитата:
|
Друзья) скоро зима, Украина выпустила новую покрышку z plus, кто что слышал о ней. Вариант Украина плохо не катит. Есть либо 5 летняя брендовая Резина либо украинская но новая..
|
Цитата:
Якщо це перший сезон, то які можуть бути відгуки? |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:33. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©