![]() |
Re: Выбор зимней резины.
Цитата:
|
Кто ездил на нокиан nordman c шипы, какие отзывы?
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
https://busovod.ua/attachment.php?at...1&d=1447446860 |
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 6 долучень
Доброго дня!
Хочу попередити щоб не попались так як я попався. Придбав 2 покришки БЕЛ- 205 215-65-16 102Q А реальна ширина виявилась біля 185мм замість 215мм, хоча на сайті Бєлшини вказано ширину 221мм. Гроші вернули але дуже образились на мене, навіть не захотіли іншу резину мені продати, ще сказали що потрібно міряти на збортованому колесі в накачаному вигляді.... може воно розширяється я не знаю. Тому мною було куплено Бел-220, так як я відїздив на них уже 2 сезони від початку снігу і до кінця снігу. Правда хотілось 102 індекс навантаження та маєм що маєм. Да купляв у місті Біла Церква на складі Белшини що в промзоні Росави. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Вася так написал, как я понял оставил он бы ее себе если такое было... |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
колись мав нагоду порівняти на передньопривідному пікапіодну і ту саму резину в вужчому варіанті і в ширшому. тобто 165 70 13 і 175 70 13. Мені особисто біьше сподобалось на ширших.машина якась мякша по наших чудових зимових дорогах. та і в снігу мені здается більша площа краще гребе))) але то вже по відчуттях. зараз на трафіка поставив 215/ 65/16 Dunlop j6.Відчуття псля літньої с-шки 205/65/ 16 ніби в мерседес(легковий:ah:) пересів - Мягенько ,тихенько. а як на бруківку вискочив , спочатку не зрозумів куда ділась привична вібрація всієї пластсмаси в машині. а потім додлубав шо це настільки мякше і приємніше стало їхати. Аж почав більше тапок нажимати, бо менше скаче ,краще дороги тримаєтся. хороші колеса це то чим автомобіль взаємодіє з дорогою. Тому відразу відчутно якість резини яку поставив.
|
По нынешней погоде много снега ожидать не приходиться (ну очень редко, когда много). Поэтому, мое мнение, 215 на зиму лучший вариант. Гололед будет 100% и нужно лучшее сцепление с дорогой. Да, расход больше, но безопасность важнее, особенно когда семью возишь.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:09. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©