Цитата:
Допис від uzbek
(Допис 134169)
Можливо сканер треба змінити. Бо мені здаеться шо там щось не те він бачить. Ні на каті ні на сажці давачів нема. Помилкі не від видалених катів і сажкі.
В мене була історія коли неконтакт в розходомірі наробив негораздів. Вскрили комп, пропаяли там де було треба. До тогож найшли помилкі в підключенні блока керування до мережі. Все поправили, пожалілися що машина моя їх міцно збесчестила. З тих пір все нормально. Все робили при допомозі і інструкціях Опель сканера - Течь 2.
|
У тому то й справа, що сажка у мого ніссана обвішана всіляким хламом, типа другого ряду лямба-зонду, датчиків температури до- і після нього, ще щось, здається, вимірювачі тиску відпрацьованих газів бо металеві трубки, форсунка регенераціїї. Двигун же Євро 4 чи навіть 5. А сканер дуже хороший, все може показати, але змінити не може - просить якийсь код доступу, а його катма ... Та й що казати, я сам відчуваю коли з'являється помилка. Активно тиснеш на акселератор, машина розганяється і раптом наче хтось ривком схопив за форкоп і притримує. Все - сканер уже покаже всі три помилки, почистили - все починається спочатку.
|