Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Вибір та відгуки Опель Віваро,Рено Трафік (https://busovod.ua/showthread.php?t=9014)

Чижик 29.09.2012 20:21

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 133989)
Да не ездите вы к этим пидарам...

Стас, не обопщай пожалуйста.

Trafim 29.09.2012 20:24

Чижик, однако же суббота.....:( Стас отключи клавиатуру.

SUVOROV 29.09.2012 20:40

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 133992)
Стас, не обопщай пожалуйста.

Обобщать кого? А что они ангелочки? Самые настоящие пида.. Мне хватило одного раза, заехать к ним, и попросить пробить буса по ВИН- коду...Дело пяти минут (в файном мисти)!!! Я свой вывод сделал. Ну, обобщать Тернопольских и Днепропетровских не буду, хорошо...

Чижик 29.09.2012 21:58

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 133994)
Обобщать кого? А что они ангелочки? Самые настоящие пида.. Мне хватило одного раза, заехать к ним, и попросить пробить буса по ВИН- коду...Дело пяти минут (в файном мисти)!!! Я свой вывод сделал. Ну, обобщать Тернопольских и Днепропетровских не буду, хорошо...

А может хватить по форуму гавном метатса?
Честно слово, Стасу надо алкотестер к компу подключить. Как на некоторые школьные автобусы. Там водитель каждые 30 минут должен дуть в трубку...

alexusaty 29.09.2012 22:04

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 134005)
Там водитель каждые 30 минут должен дуть в трубку...

И там теперь все должны трезвые работать водители. Но там таких нет, там все нормальные ребята...

SUVOROV 29.09.2012 22:12

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 134005)
А может хватить по форуму гавном метатса?

Говном, пишем через "О"! МЕТАТСА-правильно Метаться

Виталик, не в обимду... Я тебя очень люблю, и уважаю... Как можно быть модератором, не умея писать без ошибок...

Чижик 29.09.2012 22:14

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 134009)
Говном, пишем через "О"! МЕТАТСА-правильно Метаться

Виталик, не в обимду... Я тебя очень люблю, и уважаю... Как можно быть модератором, не умея писать без ошибок...

1. Я здесь пользователь.
2. Я двоечник, и этого не скрываю.
3. Мы не на урове Русского языка.
4. Хочеш про это всё поговорить?

З.Ы. И к стати пишу специально гАвно, а не так как оно должно быть.:p

SUVOROV 29.09.2012 22:35

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 134010)
. Я двоечник, и этого не скрываю.

А гордиться как бы не чем.... Я троечник, но давно сижу в инете!!!
Цитата:

Допис від Чижик (Допис 134010)
Хочеш про это всё поговорить?

Да!Очень! Но у нас тут не принято говорить о политике... В нашей стране, среди нашего поколения, вообще не принято, открывать свой рот! Моя хата с краю...
Вот это и есть Украинская политика.

Колобок 29.09.2012 22:41

Ну ви хлопці і розійшлися.... вам пора боксерські рукавиці вдівати...
Схаменіться! Схід і захід разом!
Закопайте сокиру ворожнечі!

SUVOROV 30.09.2012 21:39

Что Вам так всем не везет??? Или Трафики у вас задроченные, или вы сами...(ЗАДРОТЫ?) Мой бус наворачивает 400-600км в день! Это просто, СУПЕР-БУС, Че там вас ебеть....?:)

Беза 30.09.2012 21:56

SUVOROV, я думаю тебя побьют, это в лучшем случае.

alexvivaro 01.10.2012 07:42

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 134098)
Что Вам так всем не везет??? Или Трафики у вас задроченные, или вы сами...(ЗАДРОТЫ?) Мой бус наворачивает 400-600км в день! Это просто, СУПЕР-БУС, Че там вас ебеть....?:)

скорее всего,Ваш бус -это исключение,фарт, тааскать:Dправило-это все остальные...Широко известная проблема*педаль газа*, например ,встречается уже на свежепригнанных-сам видел-при продаже лохам обЪясняют -не едет ,потому,что комп пару секунд тестирует там что-то-цирк:D:D

Trafim 01.10.2012 08:29

Цитата:

Допис від Беза (Допис 134101)
SUVOROV, я думаю тебя побьют

Разве можно бить больного ребенка? Пусть и великовозростного.:D Точно не помню как такие дети называются - недоросль или передоросль.

olexa 01.10.2012 10:25

Цитата:

Допис від uzbek (Допис 133930)
Дык, давно нету...ни одного из двух. С лета 2010....

А якого року авто? Які два ката? Я видалив кат і сажку, а тепер не можу позбавитись помилок: Р2002 і Р2А00. Є ще і Р0089, але то до видалення має опосередковане відношення. Як з ними розбирались?

uzbek 01.10.2012 15:05

У темі 2 долучень
Цитата:

Допис від olexa (Допис 134129)
А якого року авто? Які два ката? Я видалив кат і сажку, а тепер не можу позбавитись помилок: Р2002 і Р2А00. Є ще і Р0089, але то до видалення має опосередковане відношення. Як з ними розбирались?

2004 - го. Той баняк що під кузовом - його вже не було коли машина до мене потрапила, а той що одразу за турбиною - то я вже видалив.
Помилок немає.

olexa 01.10.2012 19:40

Цитата:

Допис від uzbek (Допис 134142)
2004 - го. Той баняк що під кузовом - його вже не було коли машина до мене потрапила, а той що одразу за турбиною - то я вже видалив.
Помилок немає.

За турбіною - то кат, а баняк під кузовом - сажка. Чому не має помилок, ось що цікаво. Якщо у мене видаляють помилки і я їду без різких прискорень перші 100-150 км, то витрата палива 7,7 л/100км, але варто прискоритись і... з труби дим і перехід у аварійний режим, авто тупить і знову 10 л/100км. що не роблю ніяк помилки не можуть прибрати з мізків. Біда, одним словом.

uzbek 01.10.2012 20:07

Цитата:

Допис від olexa (Допис 134168)
За турбіною - то кат, а баняк під кузовом - сажка. Чому не має помилок, ось що цікаво. Якщо у мене видаляють помилки і я їду без різких прискорень перші 100-150 км, то витрата палива 7,7 л/100км, але варто прискоритись і... з труби дим і перехід у аварійний режим, авто тупить і знову 10 л/100км. що не роблю ніяк помилки не можуть прибрати з мізків. Біда, одним словом.

Можливо сканер треба змінити. Бо мені здаеться шо там щось не те він бачить. Ні на каті ні на сажці давачів нема. Помилкі не від видалених катів і сажкі.
В мене була історія коли неконтакт в розходомірі наробив негораздів. Вскрили комп, пропаяли там де було треба. До тогож найшли помилкі в підключенні блока керування до мережі. Все поправили, пожалілися що машина моя їх міцно збесчестила. З тих пір все нормально. Все робили при допомозі і інструкціях Опель сканера - Течь 2.

olexa 01.10.2012 20:18

Цитата:

Допис від uzbek (Допис 134169)
Можливо сканер треба змінити. Бо мені здаеться шо там щось не те він бачить. Ні на каті ні на сажці давачів нема. Помилкі не від видалених катів і сажкі.
В мене була історія коли неконтакт в розходомірі наробив негораздів. Вскрили комп, пропаяли там де було треба. До тогож найшли помилкі в підключенні блока керування до мережі. Все поправили, пожалілися що машина моя їх міцно збесчестила. З тих пір все нормально. Все робили при допомозі і інструкціях Опель сканера - Течь 2.

У тому то й справа, що сажка у мого ніссана обвішана всіляким хламом, типа другого ряду лямба-зонду, датчиків температури до- і після нього, ще щось, здається, вимірювачі тиску відпрацьованих газів бо металеві трубки, форсунка регенераціїї. Двигун же Євро 4 чи навіть 5. А сканер дуже хороший, все може показати, але змінити не може - просить якийсь код доступу, а його катма ... Та й що казати, я сам відчуваю коли з'являється помилка. Активно тиснеш на акселератор, машина розганяється і раптом наче хтось ривком схопив за форкоп і притримує. Все - сканер уже покаже всі три помилки, почистили - все починається спочатку.

Ключик 01.10.2012 20:23

Дядьки, а роки машин ваших-різні? може, якимись дачиками і наградили, машинки, після 2007р.

uzbek 01.10.2012 20:37

Цитата:

Допис від olexa (Допис 134171)
У тому то й справа, що сажка у мого ніссана обвішана всіляким хламом, типа другого ряду лямба-зонду, датчиків температури до- і після нього, ще щось, здається, вимірювачі тиску відпрацьованих газів бо металеві трубки, форсунка регенераціїї. Двигун же Євро 4 чи навіть 5. А сканер дуже хороший, все може показати, але змінити не може - просить якийсь код доступу, а його катма ... Та й що казати, я сам відчуваю коли з'являється помилка. Активно тиснеш на акселератор, машина розганяється і раптом наче хтось ривком схопив за форкоп і притримує. Все - сканер уже покаже всі три помилки, почистили - все починається спочатку.

Тоді зрозуміло.

Цитата:

Допис від Игорь (100) (Допис 134173)
Дядьки, а роки машин ваших-різні? може, якимись дачиками і наградили, машинки, після 2007р.

Так, напхали давачів. І як тепер б/ушну машину куплять? Хіба що ВАЗ. Іномарку стремно.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:02.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©