![]() |
у меня только при включеных габаритах пищит
|
Цитата:
Та й при включених габаритах який понт, воно показує коли двері відкриті щоб людина завжди знала. |
Она пищит тоже когда нажата кнопка туманок и дверь открыта. Габариты не включены, а значит и туманки не горят, но если кнопка (туманок) нажата то она пищит. Nazar посмотри может и у тебя кнопка включена.
|
Не знаю у кого как, но у меня никакая кнопка на эту пищалку не влияет.
Открою машину, ВСЁ выключено, вставлю ключ в замок зажигания - начинает пищать. Я уже привык, все-таки полезная штука - даже когда дверь (водителя) закрыта, но не полностью ("на один зуб") - будет пищать. |
Приїду до хати попробую, зараз на рибалці сиджу, глуш пока.
|
Попробував, пищить постійно тільки як вставляєш ключ і все виключене.
Можливо і добре, що пищить хіба коли світло включене, а так ні. зранку їхав на рибалку на Вектрі пару раз ставав подорозі і по привичці не виключав габарити(так як в мене самі виключаються), а воно зразу подавало сигнал(але там сигнал приємніший не давить так на голову). На рахунок Вектри то машина з 1,5 мотором і як для неї він заслабий, не має вона того, що очікуєш коли нажимаєш на педалю, туповата. Назад вертався,вже на Фіаті Скудо, вот та вашинка навпаки здивувала, для своїх 1,9 доситьь не поганий ривок, оцінити мав де бо в одну сторону близько 100 км, по трасі і помісті. Коробка зразу біля керма, правда трохи далекувато, щоб включити 5 потрібнобуло трохи відкидуватись від спинки, але до неї привикаєш за 2-3 світлофора. Що не привично це включання щіток, в нас зверху вниз, в там навпаки знизу вверх. Бокові дзеркала трохи квадратні і менші але дивитись можна, салон також зручний і прибори добре читаються. Йшов нею 140 без напрягів, більше не хотів лив сильний дождь і дорога з горбами. Зато обидві машини дуже мягкі, вектра це ясно легкова, а вот Скудо був перероблений з грузового, але в нього пружини + в машині 8 чоловік, хотя власник казав, що вона дуже жорстка без грузу(видно требуде дати йому в мене проїхатись навіть з грузом). |
Цитата:
А какого года выпуска твоя мащинка? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Якщо комусь цікаво, ставив діоди заді зверху в кузові, шукав датчик задніх дверей, знайшов в самому замку, при закриті дверей в замку затискається кнопка, той дріт що до нього підходить і йде від датчика.
|
ВСЕМ ПОКА НА ДВЕ НЕДЕЛИ!!! Я С СЕМЬЕЙ УКАТИЛ В АБХАЗИЮ !!!!:):):):):)
|
береги себя....автоматы не привози..только вино кино и домино )))
|
Везет же некоторым
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Назар, а где ты будешь?, мы тоже через неделю выезжаем |
Буду в Коблево, з 14 по 26, минулого року був в Криму, тепер сюда.
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:44. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©