Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Вітання та знайомства (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Nazar, Львів, Стрий: УКРАЇНА (https://busovod.ua/showthread.php?t=5945)

Чижик 23.07.2010 20:53

Назар, звиняй за нарушение правил...

Не поленись. И вставь в бампер сетку!!!
И не бойся што начнёт перегреватса. НЕ будет! У мну не греетса. И на работу кондея не повлияет. :)

SUVOROV 24.07.2010 14:57

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 68471)
Не поленись. И вставь в бампер сетку!!!

Да,
дыры там такие, что и лось залетит!:)

Nazar 03.08.2010 18:22

У темі 6 долучень
В п`ятницю їздив в Бердичів перешив буса під пасажира.
Дорога туди була просто пісєц, виїхав в 3 годині зі Стрия проїхав 40 км і тут машина стала, засвітилось пів приборки і все машина не їде, провозився 2 години, продивився всі фішки всю електрику думав може датчик якийсь заглючив, після того поїхала, але давав трошки більше газу знов повторювалась ситуацію, приходилось ставати і глушити машину і заводити заново, так проїхав 300 км з швидкістю десь 80 км, аж тоді знайшов проблему, виявилось забитий топливний фільтр, добре, що є груша між баком і фільтром, періодично ставав і підкачував вручну.:)
В результаті 500 км їхав 9 годин.
Приїхав в Бердичів купив новий фільтр і проблема пропала.
За того, що приїхав в 12 годині був останій в черзі і мою машину закінчили переробляти аж в 12 ночі.
Заїхав до Саші в Житомир переночував до 4 години і поїхав до хати, назад дорога була швидша в 9 годині зранку вже був вдома.

Вот вийшов такий акваріум, приїде друг х моря станим з ним зробив тоніровочку і полірнем машину.

alexusaty 03.08.2010 18:54

Nazar, поздравляю! Сколько вышло по деньгам?

Чижик 03.08.2010 19:13

Нараз поздравляю!
Сидухи хоть одинаковые поставили! :cool:

На счёт колпачков. Свои пока не спеши кулибячить с Рено в Опель.
Просто мужик у которого колпачки лежат, уехал на месяц в Турцию... Ждю.

Nazar 03.08.2010 21:40

Сідухи всі однакові на вигляд, єдине середня сідуха трошки вужча так як три широкі не вміщаються по ширині, а вузькі багато вільного місця по бокам, ставили довго і нудно і в результаті я вибрав так. Всі 6 седінь перетянули під передні, а передні не хотів перетягувати, так як вони в ідеальному стані, шкода було.
На підлогу дав сіру гуму, обезшумили всі двері, боки і дах.

По грошах вийшло 900 зелених, для прикладу в нас тут за таку роботу мені сказали 1200 і якість роботи набагато нижча.

Взагалі сподобалась робота, хоть і я стояв цілий день біля машини і дивився за роботою, щоб халтури не було, так ще коли закінчили роботу прийшов керуючий, передивився всю машину і сказав пацанам де ще треба доклеїти обшивку якщо погано трималась і так далі.

Чижик думав коли буду вертатись заїду так як і казав, але назад поїхав через Рівне і Луцьк, а то у вас дороги жах а там 140- 160 їхав місцями де не було знаків.

Чижик 03.08.2010 22:05

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 69000)
Сідухи всі однакові на вигляд, єдине середня сідуха трошки вужча так як три широкі не вміщаються по ширині, а вузькі багато вільного місця по бокам, ставили довго і нудно і в результаті я вибрав так. Всі 6 седінь перетянули під передні, а передні не хотів перетягувати, так як вони в ідеальному стані, шкода було.
На підлогу дав сіру гуму, обезшумили всі двері, боки і дах.

По грошах вийшло 900 зелених, для прикладу в нас тут за таку роботу мені сказали 1200 і якість роботи набагато нижча.

Взагалі сподобалась робота, хоть і я стояв цілий день біля машини і дивився за роботою, щоб халтури не було, так ще коли закінчили роботу прийшов керуючий, передивився всю машину і сказав пацанам де ще треба доклеїти обшивку якщо погано трималась і так далі.

Чижик думав коли буду вертатись заїду так як і казав, але назад поїхав через Рівне і Луцьк, а то у вас дороги жах а там 140- 160 їхав місцями де не було знаків.

По баблу нормально как для большой машинки.

Интересет как они тебе сидухи к полу крепили?

То што не заехал не беда. Ещё встретимся.
А про дороги можеш не расказывать. Я недавно ездил итальянцев со Стрийского вокзала забирать.

И Назар. Номер мобилы поменял? Ато я званил, а там девушка-автоответчик мне ответила. :rolleyes:

Nazar 03.08.2010 22:13

Сідухи кріпили стандартно, зробили каркас, поставили на нього сідухи і поставили в машину, там все це виставили як воно має стояти і приварили нижні гайки до підлоги, пізніше кинули фанеру поскакали на ній щоб появились сліди від гайок і зробили в ній дирки. Сидіня в мене знімаються : спереді 2+1 і заді 3 разом.
Доречі я ще там подумав коли робили, що ти зарано приклеїв фанеру на підлогу.

Номер не міняв, стабільно як було лайф та мтс.

Чижик 03.08.2010 22:16

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 69017)
Сідухи кріпили стандартно, зробили каркас, поставили на нього сідухи і поставили в машину, там все це виставили як воно має стояти і приварили нижні гайки до підлоги, пізніше кинули фанеру поскакали на ній щоб появились сліди від гайок і зробили в ній дирки. Сидіня в мене знімаються : спереді 2+1 і заді 3 разом.
Доречі я ще там подумав коли робили, що ти зарано приклеїв фанеру на підлогу.

Номер не міняв, стабільно як було лайф та мтс.

Ага. Стандарно у всех. :)
С фанерой я не поспешил. Как сделаю увидиш. У мну будут передвигатса 2 лавочки. :cool:

Nazar 03.08.2010 22:21

Та щоб пересувались не проблема зробити і в мене зараз, головне щоб до підлоги добре трималось.
Пропонували зробити сувающі, крутячі і їздящі, шосьне захів, не бачу резону таке робити в себе.
Робили там Т-5 на базар гонщики, зі столами посередині, вот там якраз в самий раз такі сидіння.

SUVOROV 04.08.2010 06:34

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 68989)
засвітилось пів приборки і все машина не їде,

Тут мне кажется у Рено недоработочка...Забит топливный фильтр, а загораются куча лампочек? У друга на Кенгу такая же история, малейшая проблема, а на щитке загораются чуть ли не все лампочки.

Vasek 08.09.2010 14:18

Nazar, а номера оставил с Н200 я смотрю ;)

Nazar 26.09.2010 18:51

Все вчора моя машинка змінила місце прописки, тепер вона києвлянка.
Новий власник обіцяв скоро появитись на сайті.

abez 26.09.2010 18:53

Nazar, поздравляю !

Nazar 26.09.2010 19:01

У темі 1 долучень
Остані фото перед продажою.:)

Nazar 26.09.2010 19:08

У темі 2 долучень
Вчора з кентом нарешті стали і затонували акваріум, затонував зад 100%, а перед лишив до весни, на зиму і не треба дуже і зараз хай мєнти переказяться з тими змінами за тонування.
Зразу стало чутно яка файна штука парктронік, якщо до цього вечері можна глянути в зад і побачити відстань, то тепер вже при сутінках ніфіга не видно заді.

На другій фото видно бусики моїх сусідів:D, в нас зараз манія на такі машини.
Третій якраз пригнаний на продаж.

Чижик 26.09.2010 19:14

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 70950)
Вчора з кентом нарешті стали і затонували акваріум, затонував зад 100%, а перед лишив до весни, на зиму і не треба дуже і зараз хай мєнти переказяться з тими змінами за тонування.
Зразу стало чутно яка файна штука парктронік, якщо до цього вечері можна глянути в зад і побачити відстань, то тепер вже при сутінках ніфіга не видно заді.

На другій фото видно бусики моїх сусідів:D, в нас зараз манія на такі машини.
Третій якраз пригнаний на продаж.

Вот это правильно, што передок не тонировал. :) Надо переждать.:cool:

На щёт маниии на бусы? Причём разные бусы... Мне ещё Игорь сказал, когда в Тернополь приезжал: "У Вас каждая вторая машина шо не бус, то минивен."

И если не секрет? За скака кровинушку отдал? :rolleyes:

BUSOVOD 26.09.2010 19:15

Nazar, сколько коштувала пленка? и реально самому без косяков за тонувати?

abez 26.09.2010 19:17

Капец, 4-ре белых.

Nazar 26.09.2010 19:25

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 70951)
И если не секрет? За скака кровинушку отдал?

Все тепер вже секрет :)

Цитата:

Допис від BUSOVOD (Допис 70952)
Nazar, сколько коштувала пленка? и реально самому без косяков за тонувати?

Плівку брав американку "super dark black" в трикутних коробках, рулон 3*0.7 метри 70 грн, мені пішло на ті вікна 2 рулона. Заклеїли все класно, хіба в одному місці на боковому задньому вікні таки потянулось чучуть бо вікно дуже заокруглене, але то фігня.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:22.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©