Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Вітання та знайомства (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=102)
-   -   23 февраля , день служивших в СА (https://busovod.ua/showthread.php?t=5587)

Horton 23.02.2017 21:53

Re: 23 февраля, с днем защитника отечества

Сегодня праздник "Судный день" перед 8-м марта:D Что посеешь,то пожнешь.

mehanik 23.02.2017 21:55

Цитата:

Допис від aragua (Допис 403455)
Игорь, заметь мы вспомнили одновременно!

Вадим, из песни слов не выкинешь! Плохо или хорошо это было , но это какой-то момент нашей жизни.

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Horton (Допис 403471)
Что посеешь,то пожнешь.

Что посмеешь, то и пожмёшь!;):D

PavelV 23.02.2017 22:05

Всіх причетних зі святом!!
І мирного всім неба!!

кабан 24.02.2017 00:48

Цитата:

Допис від Каспер (Допис 403458)
:+1:
я призивався в совєцьку армію, а присягу приймав уже українську. мій призов був перший, який прийняв присягу на вірність народу України.

не пиз..те плиз.первая присяга всу была в феврале 1992.я увольнялся из са а те которые оставались служить принимали присягу.всех русских и азию с кавказом отправляли по домам дослуживать.и это факт

Каспер 24.02.2017 10:21

кабан, я призвався в 92. перша присяга (присягали офіцери та вище командування) відбулася 18 січня 1992 року http://photo.ukrinform.ua/ukr/curren....php?id=802130 .військові частини почали масово присягати десь через півроку. весняний призов 1992 року приймав ще совєцьку присягу, осінній, в якому був і я, вже Українську.
так шо кабан, не пі*дітє

Пи.Си. Відправлять по домах "дослужувать" не громадян України масово почали в кінці 1992, тоді ж прийняли закон про термін служби у 1,5 року, а для флоту 2.

Шкодник 24.02.2017 11:06

Походу прийдется вибачитись.

vitos svp 24.02.2017 11:07

Я весняного (закінчував колледж у 19 років) призову 1992 р, (той шо перший на 1,5 року) призвали у червні, присягу приймали на вірність Українському народу! Форма була радяська, з зірками!
Звільнений з лав ВСУ був у лютому 1994, форма так і залишилася з зірочками, як казав старшина: в мене не жіночий батальйон і в ліфчиках ніхто ходити не буде!
Місяць КМБ і у військо, у роті при визначених за штатним розкладом - 120 чоловік, було у наявності 56, хлопці по три місяця з караулу тільки у баню виходили! Всі були українці і тульки один з призвищем Хурум, з Кавказу, чи то аварець, чи то абхаз, лишився в Україні до звільнення. Не памятаю чи приймав він Українську присягу, чи ні, але казав шо не хоче повертатися додому, бо буде вимушений воювати. До нього брати приїзжали, викупити його в командира намагалися! Не продав!
Як розповідав командир роти, до нього чурки на початку 1992 року приходили і казали: Камандира, мы завтра дамой едима! І він нічого вдіяти не міг! Видавали парадку, якись виписували припис про продовження служби за місцем проживання і відпускали!
До нашої роти так само прибилось десь чоловік з 5-7, які перевелись до України, по розповідям ніби то їх батьки з тієї сторони забирали. Але українців поверталось не так багато, як виїзжало мешканців інших республік сссра. В мене є декілька знайомих, які після звільнення у 1992-93 роках, призваних 1990-1991 р., залишилися у педерації, получивши її паспорт. Тих з групи кого призвали до ВМФУ, були в учебці в Геленджику, але перед відправкою туди присягли Українському народу, і потім служили в Криму.
З тих хто служив у СА, святкувати 23 лютого чи підняти чарку за упокій СА, кожен вирішує САМ, і має на те повне право!

Тому я вважаю шо всі молоді чоловіки, після закінчення школи повинні прийняти присягу на вірність народу України і пройти строкову службу у ВСУ, получивши військову спеціальність (нехай найпростішу) - 1 року вистачить! Якщо дівчина планую працювати у медицині, суді, прокуратурі, силовому блоці і т.д., то і вона повинна прийняти присягу і пройти строкову службу! Без проходження строкової служби вступ до вищих навчальних закладів - неможливий! Люди з особливими потребами (звісно окрім психичних і деяких фізичних хвороб), теж повинні мати право получити військову спеціальність і буди корисним ВСУ. Людина яка не пройшла військову службу і не прийнявша присягу, не має право займати посаду у державних органах влади.
Людям яким дають громадянство України повинні складати присягу на вірність народу України.
Можливо її треба приймати всім у 16 років, урочисто у школі, коли дитина стає громадянином, а не при призиві у ЗСУ! Не хочеш приймати, замість паспорта получаєш - вид на проживання, і в ЗСУ можно не йти!

Ті два перебіжчика з держдури педарації, якім дали громадянство України, складали присягу?

P.S. Модератори виправте назву теми на пристойну (нема в Україні - дня защитников отечества):
Наприклад: 23 февраля, с днем советськой армии!

Каспер 24.02.2017 11:25

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 403526)
Походу прийдется вибачитись.

Мені прийдеться?

Добавлено через 6 минут
Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 403527)
Модератори виправте назву теми на пристойну (нема в Україні - дня защитников отечества) :
Наприклад: 23 февраля, с днем советськой армии!

:+1:

Добавлено через 9 минут
Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 403527)
призвали у червні, присягу приймали на вірність Українському народу!

мій однокласник ішов з весняним призивом 1992 та приймав ще совєцьку присягу. потім, літом, приймав Українську.

Шкодник 24.02.2017 12:30

vitos svp, зроблю
Каспер, нет , не тебе. Автору выше я писал

IesuiT 24.02.2017 13:56

Re: 23 февраля , день служивших в СА

Кому-то нет дня, для кого-то есть.
Не думаю, что один пользователь другому должен навязывать свое мнение, как ему тему называть.
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/202/99

Шкодник 24.02.2017 14:38

Цитата:

Допис від IesuiT (Допис 403539)
Кому-то нет дня, для кого-то есть.
Не думаю, что один пользователь другому должен навязывать свое мнение, как ему тему называть.
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/202/99

По сылке- втратив чинисть.
Актуальный вот
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/806/2014

Каспер 24.02.2017 15:41

Шкодник, :aiwan-hi:

IgBer 24.02.2017 20:08

Цитата:

Допис від кабан (Допис 403512)
всех русских и азию с кавказом отправляли по домам дослуживать.и это факт

От именно не пез...ди.
У нас в полку все русские, моего призыва до служили до приказа. И ушли на дембель в первую партию.
Я осенник. 90-92гг. Полк обеспечения учебного процесса Академии ПВО г. Киев.

shuma34 24.02.2017 21:04

А таки в московії знають. Хто справжні захистники Вітчизни. ;)
http://www.bigcitystar.ru/prazdniki/...i/23-fevralja/

http://s019.radikal.ru/i627/1702/48/aebf53f2866d.jpg

:aiwan-hi:

Tkach73 24.02.2017 21:19

Цитата:

Допис від IgBer (Допис 403564)
От именно не пез...ди.
У нас в полку все русские, моего призыва до служили до приказа. И ушли на дембель в первую партию.
Я осенник. 90-92гг. Полк обеспечения учебного процесса Академии ПВО г. Киев.

Мой кум в эти года служил,и у них всех грузин,армян,прибалтов родители приехали и из части позабирали. Служил в Буче. Так что думаю это от желания военнослужащих зависило, а не от командиров. Так что если конкретно в твоем полку все дослужили до дембеля,то не факт что в других так-же было. И это,следите за метёлками,не в детском саду...

кабан 25.02.2017 23:56

.нас вывели из германии в кривбасс (всебратское .кадрированая танковая дивизия)в январе 1992г .в феврале 1992г все подразделения принимали украинскую присягу. в марте уже всех лишних в части небыло.уволился я в апреле.
кто дурак?
за что извинятся?

Шкодник 26.02.2017 09:13

кабан,
Если у тебя было так то это не означает что у других было так же
И твое не пи***ди я воспринимаю как оскорбление собеседника который привел свои доводы
Поэтому и предложил извинится.

кабан 26.02.2017 16:05

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 403724)
кабан,
Если у тебя было так то это не означает что у других было так же
И твое не пи***ди я воспринимаю как оскорбление собеседника который привел свои доводы
Поэтому и предложил извинится.

Вова!а с ху. ли баня сгорела???Каспер написал что он первый и т.д и т.п .а ему 42 года.
как мне надо было написать?если я с 72 г.р и присягу принимали уже при мне.
вещи надо называть своими именами. а не выписывать здесь выкрутасы как тот тинтобрасс.

Каспер 26.02.2017 20:13

Цитата:

Допис від кабан (Допис 403752)
вещи надо называть своими именами. а не выписывать здесь выкрутасы как тот тинтобрасс.

ти такий і був кабан, чи на тебе дух гнилої кацапії вплинув?

SERIY VOLK 26.02.2017 20:36

Цитата:

Допис від кабан (Допис 403752)
Вова!а с ху. ли баня сгорела

Я взял, Я продал, Я вот так покупаю машину, Я знаю какая коробка, Я служил... ничего о тебе не знаю товарищ кабан но те посты которые вижу пропитаны амбициозностью, всезнайством и дерзостью, ты общаешься как старший брат восьмикласник обшается с однокашниками своего младшего брата первокласника... те кто тебя знают наверно тактично промалчивают... так что будь добр пересмотри стиль своего общения и выбрось эту привычку выгуливать на этой площадке не самые лучшие качества своего характера. спасибо.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:09.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©