![]() |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Народ хто скаже, що то за перемикач на дверках? сьогодні в Сані(Stepan) зафоткав на дверках.
|
Nazar, там же четко нарисовано - это стандартная защита от детей. Когда переключатель в нижнем положении то дверь открыть можно только снаружи. Типа чтобы шаловливые ручки во время движения не открыли.
|
Цитата:
|
alexusaty о спасибо не знал у меня тоже такое есть
|
Nazar, стандарный локер задних дверей.
Есть практически на всех авто. |
чтото пробывал открывается дверь внутри и так и так походу не работает эта темка
|
У меня отлично работает... :)
|
BUSOVOD, ну походу у тебя сломано...
|
abez, точно Child locker называется правильно. А то когда Назару писал не мог правильное название вспомнить
|
alexusaty, у меня дверь была менена и видать не подлючали эту тему
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Вот так в мене вийшло з другої сторони, правда лампочку потрібно підхилити щоб на підніжку більше світила.:)
|
Намалюйте будьласка схему, якшо можете як підключати ці довбані діоди.Сьогодні після 4 годин роботи і 10 дзвінків до Назара, н....ра не вийшло.Дверка закривається діод світить, дверка відкривається він гасне.:(:(:mad::mad::mad:
|
Віталік, То ты, где то провода перепутал, кинь наоборот.
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Віталік, я свої діоди підключав паралельно до лампи освітлення салону. Вони в мене горять в тому ж режимі, що і освітлення салону. Хочеш - не світять, хочеш - разом з відкриванням дверей, або постійно світять.
|
Віталік, ну як вийшло?
Короче як казав один кінець діода до проводка кнопки другий до освітлення салону і все, світить при закриті через те, що не так підключив. Вот цікаво що задіоди, що погоріли, вмене вони і в компі стоять і в машині і пробував підключав як хотів і нічого все ок. |
Цитата:
Горіли через те що не було резистора(ціна 10 коп) я купмв діоди на 3 Вольта тому вони горіли, З цим резистором все ок.Поки шо зробив тіки одн дверку, вже як дороблю покажу фото.:) |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©