![]() |
О! Первый пошел!:):):)
|
Цитата:
|
дзвін чути тільки коли відпускаєш щеплення рєзко , коли плавно відпускаєш то звуку не має.
|
Цитата:
|
Якщо воно у всіх звенить то буду їздити пока не навернеця, Ше одне питаня як часто міняеця тормозна рідина і (відповідае вона за роботу щеплення)?
|
Цитата:
Себе покаместь на менял, но в планах есть. Почему в планах? Да потому шо очень геморное дело. А тормозуха окромя тормозов используетса и в управлении сцеплением. |
Якщо я не помиляюсь т.рідина відповідає і за регулювання щеплення (самопідводяще).
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
И у меня тоже звенит со стороны водителя.
Стою на перекрестке, держу ногу на тормозе и на холостых оборотах из-под капота доносится звук - как буд-от где-то жесткий пластик об металл тарабанит. Пробовал найти причину - бесполезно. Когда открываешь капот, при работающем моторе ничего не слышно, а вот с места водителя слышно. |
Я сьогодні найшов причину : В мене зщита двигуна пласмасова і на одному кріплені вона лопнула скрутив перестало тарабанити , Кстаті в мене тарабанило при їзді на низьких оборотах коли двигун більше дитонує.
|
Сьогодні предложили два нових літніх колеса на 16 (goodyear) по 100$ і нове прицепне до опель віваро тоже 100$, якщо цікавить можу скинути номерок.
|
Если G26 взял бы, себе ищу два таких в размере 205\65
|
Вибачайте , але колеса вже продані.
|
А веть без мухобойки горбатик даже ничего...
http://www.renault-club.kiev.ua/foru..._425_11912.jpg :D:D:D:D |
Цитата:
|
Чижик, имхо это уже черезчур.
|
Цитата:
И стоит єто ... (слова культурного подобрать не могу) шось около 360-400 грн. :p |
Может он по трассе мотается.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:54. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©