![]() |
Re: Трудоустройство в европе
Цитата:
Так після школи вищу освіту ТАМ здобувають тільки студенти з України і Білорусі! Місцеві майже всі за 30, 40 років. в інстітуті навіть дитячий куточок є, куди кіндера можна сдати, поки навчальними ділами мати займається, чи батько! В нас не спеціалістів готують, а престижні діпломи продають - бізнес такий! А потрібен фахівець, цього профілю, чи ні нікого не цікавить. В мене другий студент на технічну спеціальність (прикладна механіка) пішов. Попав на бюджет, група недоукомплектована, а на програмістів за гроші перебор іде, в тому ж закладі! Так само з юристами і економістами, було, а може є і зараз! Готують того профілю, за діплом якого батьки готові сплачувати гроші! А як вам спеціальність педагог-енергетик:out:, після закінчення педагогічног університету! |
Цитата:
От і я про то. В інших країнах ціняться знання тільки не в нас.. Сам жалію що на юр-фак пішов. |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
так что думаю ты просто не хочешь в этом направлении двигаться |
Цитата:
|
Нажаль така ситуація зараз майже всюди по Україні
Люди все частіше дивляться в сторну заробіток за бугром. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Та так і є. В нас з кожним днем все більша дупа. Жив 2 роки в Варшаві,міг з жінкою спокійно залишитись там,але захотів приїхати і щось своє відкрити, з того всього жалію що вернувся(( |
Цитата:
Цілком Вас підтримую |
Цитата:
|
Сьогодні знайомий приїхав з Германії, він давно вже туди їздить, подружився з німцем-фермером і в нього ж працює. Говорить приїзжав латиш, запитував за двох нормальних водіїв, але тільки українців
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
А з "технічну спеціальність (прикладна механіка)" найти роботу в країні, та ще й на зарплату більш менш, думаю буде набагато складніше... Такі реалії... |
Моя донька поступила у Львів.Політех на прикладна лінгвістика,має пару учнів,репетитор з укр. та англійської мов. Дитина заробляє свої перші гроші,має на свої витрати і батькам легше,з четвертого курсу всі вже працевлаштовані,зможе перекладати тех. літературу або просто перекладачем. Щоб отримати такі результати,мій бусик працював як ослик,30т.км накатали за 11 місяців, тому що в школах не дають знань!
Державі вигідно щоб народ був темний,тупі не задають питань і готові працювати за тарілку чого дадуть. |
Цитата:
Сьогодні зустрів двоюрідного брата дружини, приїхав з Польши, хвилин 10-ть поспілкувались, дещо розказав коротко, домовились зустрітись на днях, бо знову їде, працює водієм на бусі. Розказував за штрафи в Германії, наш водій зупинявся на вимогу поліцейського, запищали тормоза(, вони відразу глянули на панель приборів, горить контрольна лампа заміни тормозних колодок, завели машину на СТО, там зняли колеса, колодки стерті, метал по металу, заміна колодок +штраф-500Є |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©