![]() |
Re: бортжурнал рено трафік 1,9 sobol
Може погано на місце поставив ? Або дріт датчика міг випадково перебити.Можна для початку пробувати порухати ним може пропаде..в мене так було подібре коли крісло водійське ставив то фішку не до кінця одів і сервіс світився коли поправив то одразу пропало
|
blackstalker, до правого заднього колеса я не пхався, знімав датчики з передніх коліс....
можливо я не дуже розуміюсь в показниках сканера. ніколи справи не мав з такими речами |
подивитись на вінець абс може попало щось.. стерти помилки і пробувати поїздити, потім знову подивитись.
|
У темі 4 долучень
Всім доброї ночі. Дійшли сьогодні руки до пасків безпеки третього ряду. З другим рядом все обійшлось без проблем, паски зайшли в рідні місця. Не знайшовши місця установки на кузові для заднього ряду, вирішено було монтувати їх в самі сидіння. Було багато варіантів: від зовнішнього розміщення на спинці і до закріплення на саму тумбу. Зупинився на котушці, розміщеній в самій спинці. Вийшло отаке:
|
Наразі готові два крайніх сидіння. Залишилося ще одне середнє, туди буду пробувати так само монтувати. По готовності зроблю більш кращі фото :ah:
|
доброго всім дня, маю свіжу проблему: гул підшипника. починається після 60 км/год, до того не чую. гул не однотонний, специфічний, при повороті керма звук не міняється. грішу на підшипник проміжної опори. може він гудіти, чи то вже підходить пора коробки? підшипники ступиць поміняні....
|
закінчилась епопея з підшипниками... вирішилось все заміною правої ступиці. гудів той підшипник, його я замінив того року в червні. Вирішив замінити разом зі ступицею і цапфою, бо цапфа виявилась зігнутою...:shock:
після даної процедури все стало на свої місця, гул пропав, машину не тягне нікуди, зовсім інакша їзда стала :) |
У темі 3 долучень
від самого початку пасажирську півторачку планував переробити або замінити іншими сідушками, більш комфортнішими і практичнішими. днями втілив задум. похвалюсь своїм "хендмейдом", ось що получилось:
|
У темі 7 долучень
сидіння від сценіка були встановлені на саморобний каркас, на який пішли рідні піропатрони
|
У темі 3 долучень
ну і заодно був встановлений центральний плафон
|
Цитата:
|
Сам, дещо могло вийти краще, але...
Оригінальний сподобався конструкцією, сідушка жорстко стояла, не трусилась при їзді. |
початок тижня , а загалом і весь видався такий собі.... в понеділок в дорозі тихо вмер генератор, заклинили підшипники. ремонт став в 750 грн разом з перепайкою контактного кільця. в п"ятницю зранку все було нормально, приїхав до залу, а звідти..... педаль зчеплення на підлозі. вижимний помер в один момент. був придбаний новий і тоді ж і замінений. попутно був замінений внутрішній пильник лівої піввісі разом з підшипником (була теча мастила).....
загальний попандос 2450 + 1200 робота |
Цитата:
|
Цитата:
|
маю питання, яке їсть мене третій день: можна сидіння від 3-го еспейсу впхати в направляючі 4-го еспейсу?
|
б"юсь із своїм АБСом тижня три, замінив два датчика, облазив дроти з попід низу - все ніби добре. зробили діагностику під час їзди.... комп не виявив зв"язку з лівим переднім колесом (сам датчик читається). висновок діагноста - запресований не тією стороною підшипник. можна його перепресувати. чи потрібно ставити новий? підшипник ставився в травні цього року....
|
Цитата:
|
датчик йде на зовнішню обойму підшипника, там має бути магнітна стрічка (так пояснював фахівець). якщо поставити другим боком (стрічкою назовні) датчик не читає колесо....
при огляді підшипника нічого такого не помічав... |
Можна перепресувати, аби тільки гарно і цілим вийшов.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:35. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©