Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Після сходження руль стоїть криво (лівіше) (https://busovod.ua/showthread.php?t=19255)

DRB 25.04.2017 15:30

Re: Після сходження руль стоїть криво (лівіше)

Тільки я не відправляв до майстрів.. Бо я там не був. Я відправляв на Віанор тільки з тієї причини що там хороше обладнання, і ті віанори де я був - адекватні майстри, а в Хмельницькому і Тернополі я не був..

Сам просто завжди зараз заїзджаю на Віанор робити розвал/сходження (на окружній біля Ашану хто в курсі).
То подобається те що і час наперед відомий приїзду (чекати максимум хвилин 15) і обладнання хороше, і чисто в самому боксі і роздруківку віддають відразу без нагадувань. І хоч кожного разу інший майстер - ще ні на жодному з авто не було проблем ні з криво поставленим кермом ні з уводом машини в сторону..

От таке.. так що я тільки через це казав, віанор наводив як приклад. Радий буду якщо допоможе.

Але якщо чесно - майстер який на діагностиці ходової не побачив ушатані подушки - це дуже дивний майстер.

От це реально жесть

Цитата:

Допис від Віталій Пача (Допис 409344)
Але праве колесо на місці а ліве ходить туди сюди

Добавлено через 3 минуты
Все-таки додам.
От як зараз згадую як робиться розвал-сходження на нормальному стенді (позавчора собі робив просто, тому прокручую в голові порядок дій)

1. вішають апаратуру на колеса
2. калібрують на дисках де колеса легко крутяться - і один з видів калібрування - коли крутять кермом. І комп якраз побачив би те що щось не так. аналізує чи обидва колеса однаково крутяться вправо-вліво.
3... а потім все інше
Що ж це був за розвал-сходження де робили попередні рази? Ще й писали 3Д.

Darts-Trafik 25.04.2017 17:15

Цитата:

Допис від Віталій Пача (Допис 409341)
УПОРНА ПОДУШКА

От блін,такаж лажа була,як я забув?! Робив розвал,майстер каже,шось не то,не можу виставити. Бігає один градус туди-сюди. Зняли стойки,а підшипники з подушок вивалилися по частинах.Замінили і виставили все за хвилину.

Віталій Пача 25.04.2017 17:24

Цитата:

Допис від Darts-Trafik (Допис 409370)
От блін,такаж лажа була,як я забув?! Робив розвал,майстер каже,шось не то,не можу виставити. Бігає один градус туди-сюди. Зняли стойки,а підшипники з подушок вивалилися по частинах.Замінили і виставили все за хвилину.

Де ви раніше були:)

Darts-Trafik 25.04.2017 17:26

Цитата:

Допис від Віталій Пача (Допис 409372)
Де ви раніше були

:ah:;)

Віталій Пача 25.04.2017 17:28

Але якщо чесно - майстер який на діагностиці ходової не побачив ушатані подушки - це дуже дивний майстер.

От це реально жесть

Так він сьогодні каже що він невпевнений що подушка може так впливати на виставленя руля:dash2:

Вик123 25.04.2017 17:45

А нашо знову до нього ?

Віталій Пача 25.04.2017 17:47

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 409378)
А нашо знову до нього ?

А він буде безкоштовно робити тепер

Piric 25.04.2017 18:52

Цитата:

Допис від Віталій Пача (Допис 408549)
руль стоїть криво в ліву сторону машина їде рівно нікуда нетягне

Цитата:

Допис від Віталій Пача (Допис 409344)
Але праве колесо на місці а ліве ходить туди сюди

Добавлено через 43 секунды
Через це і руль вліво тікав

Добавлено через 3 минуты
Походу коли я начинав їхати ліве переднє колесо тікало назад і получалось таке відчуття що машина їхала боком і руль тікав вліво

То кермо тягло в ліво чи ні ?
При таких симптомах авто повинно було тягнути в ліво а не тільки неправильне положення керма . :maybe:

Віталій Пача 25.04.2017 19:36

Я б сказав що не тягнуло а ловило нахил якщо вліво нахил то вліво якщо вправо то вправо тянуло кермо надо було постояно підрульовати короче не їзда а одне мучання

АнатолийК 25.04.2017 20:43

Цитата:

Допис від Віталій Пача (Допис 409341)
каже УПОРНА ПОДУШКА

Соромно зізнатись, але у мене права подушка трохи уморена, з моменту купівлі авто.Різниця від лівої-10 мм. Знаю, треба замінити. Але руля не тягло жодного разу. Можу фото додати, якщо не віриш.

Bober 25.04.2017 21:26

Цитата:

Допис від АнатолийК (Допис 409430)
Соромно зізнатись, але у мене права подушка трохи уморена,

На 99% горбатиків що бачив своїми очима,та ж сама біда.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:45.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©