![]() |
Re: Захлопнулся renault trafic 2006
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Нуу... В деяких випадках ще й груз під дах завалений, який будеш змушенний витягувати, щоб добратись до перегородки. :) |
Цитата:
:) |
Цитата:
Добавлено через 7 минут Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
А вот открыть двери механически наверное не выйдет на форде.... Замки электронные и без пимпочек блокировки на дверях( а-ля жигуль) как на трафах я не знаю, потому извиняюсь... |
Цитата:
як замкнешь авто , то будешь ще й не так присідати..... і не обовязково щоб був ключ один. це я про то щоб не було балачок , що тре мати 2\3\4\10 ключів це може статись в зовсім другому місті. а ключи запасні дома |
http://xn--80aeauugkd5a.xn--p1ai/pos...lt-trafic.html
Добавлено через 1 минуту упс....до 2001 года)))) |
Може трохи не та тема, але памятаю легенду розказану років шість тому одним добрим знайомим як він у Криму (був на відпочинку) випадково закрив заведену машину з включеним кондиціонером, довго думав що робити аж поки один дядечко не дав пораду подзвонити додому і попросити піднести до телефона другий брелок від сигналки та натиснути кнопку відкривання дверей - бивсі мало не ногами в груди що спрацювало...:shock:
Я, правда, не повірив, подумав що багато сонця і вина могли повпливати на мого знайомого. А може дійсно працює така схема, га?:maybe: |
Цитата:
:D |
Gazda, Володя, з якого чуда воно буде працювати? Мікрофон телепона не сприймає імпульси чи радіохвилі, тільки звукові коливання.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Интересно на наших авто центральный замок легко ли отсканировать ? Вопрос к спецам. Даже если машину вскрыли , без ключа ее труднее угнать или я не прав? |
грабер делает перехват радиоканала
думаю и существуют другие обходчики того же иммо..... если есть время - - завести можно и без обходчика |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Дившися такий.... як автівка від тебе від'їзджає... зі злодієм за кермом, зате знаєш температуру (тьфу-тьфу-тьфу)
|
Цитата:
но может я ошибаюсь ) а что за доп.опции так ли они важны. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:30. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©