Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Захлопнулся renault trafic 2006 (https://busovod.ua/showthread.php?t=18766)

Lucku 16.11.2016 23:23

Re: Захлопнулся renault trafic 2006

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394657)
да ти шо.....
ти можешь кращий варіант предложить?
освіжу тобі память - дуже часто в перегородці є скло

тут аби в середину попасти...

Эмммм...дико извиняюсь, но в некоторых машинах перегородка еще и выкручивается со стороны груз. отсека...а еще у многих там и набор ключей лежит)))):+1:

shuma34 17.11.2016 08:08

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394657)
да ти шо.....
ти можешь кращий варіант предложить?
освіжу тобі память - дуже часто в перегородці є скло

тут аби в середину попасти...

Варвар! Аби щось трощить! :D

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 394654)
Ну хіба що добравшись в ванажний відсік і демонтувавши ту перегородку

Добавлено через 9 минут
Цитата:

Допис від Lucku (Допис 394659)
Эмммм...дико извиняюсь, но в некоторых машинах перегородка еще и выкручивается со стороны груз. отсека...а еще у многих там и набор ключей лежит)))):+1:

Правда, якщо мені пам"ять не зраджує, в тафах там іще є дві закльопки, які потрібно або висверлить, або зрубать.

Нуу... В деяких випадках ще й груз під дах завалений, який будеш змушенний витягувати, щоб добратись до перегородки. :)

DRB 17.11.2016 10:08

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 394672)
Правда, якщо мені пам"ять не зраджує, в тафах там іще є дві закльопки, які потрібно або висверлить, або зрубать.

Так і є
:)

cruiser 17.11.2016 10:37

Цитата:

Допис від victor4 (Допис 394633)
Но теперь автоматом сначала ключ в руку, только потом с авто выхожу.

У меня пульт сигналки всегда в другом кармане (отдельно от ключа авто).

Добавлено через 7 минут
Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394645)
ну а так с приоткрыванием двери - этот метод, будем знать ), ну так по такому принципу любое авто можно открыть..

Не вариант, что любое, например у меня защёлка рядом с ручкой открывания, такая кнопочка, а не палочка возле стойки.

olexa 17.11.2016 11:18

Цитата:

Допис від cruiser (Допис 394682)
например у меня защёлка рядом с ручкой открывания, такая кнопочка, а не палочка возле стойки.

У мене взагалі ніяких ні паличок, ні кнопочок нема і замок є лише у водійській дверці. Авто брав з двома ключами і було таке враження, що ними не користувались взагалі, хіба що одним, і то не виймаючи з замка.
Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394645)
ну кто ж даст свое авто разобрать))

Бусоводу запросто, якщо час буде.:Laie: Ще й сам розібрати можу.:ah:
Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394656)
какой смысл от дополнительной если авто стоит где то на парковке?

Ну не завжди ж воно там стоїть, невже нікуди не виїжджає. У мене два комплекти ключів з брелоками додаткової сигналки двостороннього зв'язку + штатний ЦЗ. Так от, якщо закриваю на ЦЗ, а потім ставлю на сигналку, - то щоб відкрити авто треба також задіяти обох у зворотньому порядку. Інакше або спрацьовує сирена, або не відкривається авто. Тобто при спробі сканування треба обидва сигнали ловити, що думаю не робиться через гемор. Ну і крім того, на брелок приходить сигнал коли хтось зачепив "Самурая", спрацьовує десь до 300-400 м, точно не міряв, а пише 500 м.

Lucku 17.11.2016 12:41

Цитата:

Добавлено через 9 минут

Правда, якщо мені пам"ять не зраджує, в тафах там іще є дві закльопки, які потрібно або висверлить, або зрубать. :)

Я же не говорил про траффики. У меня на коннекте все снималось без заклепок при помощи ключа и трещетки.
А вот открыть двери механически наверное не выйдет на форде.... Замки электронные и без пимпочек блокировки на дверях( а-ля жигуль) как на трафах я не знаю, потому извиняюсь...

vectra20 17.11.2016 13:28

Цитата:

Добавлено через 9 минут

Нуу... В деяких випадках ще й груз під дах завалений, який будеш змушенний витягувати, щоб добратись до перегородки. :)

це бесіда не про що.....
як замкнешь авто , то будешь ще й не так присідати.....
і не обовязково щоб був ключ один. це я про то щоб не було балачок , що тре мати 2\3\4\10 ключів
це може статись в зовсім другому місті. а ключи запасні дома

али 17.11.2016 13:31

http://xn--80aeauugkd5a.xn--p1ai/pos...lt-trafic.html

Добавлено через 1 минуту
упс....до 2001 года))))

Gazda 17.11.2016 19:23

Може трохи не та тема, але памятаю легенду розказану років шість тому одним добрим знайомим як він у Криму (був на відпочинку) випадково закрив заведену машину з включеним кондиціонером, довго думав що робити аж поки один дядечко не дав пораду подзвонити додому і попросити піднести до телефона другий брелок від сигналки та натиснути кнопку відкривання дверей - бивсі мало не ногами в груди що спрацювало...:shock:
Я, правда, не повірив, подумав що багато сонця і вина могли повпливати на мого знайомого.
А може дійсно працює така схема, га?:maybe:

Lucku 17.11.2016 19:36

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 394797)
Може трохи не та тема, але памятаю легенду розказану років шість тому одним добрим знайомим як він у Криму (був на відпочинку) випадково закрив заведену машину з включеним кондиціонером, довго думав що робити аж поки один дядечко не дав пораду подзвонити додому і попросити піднести до телефона другий брелок від сигналки та натиснути кнопку відкривання дверей - бивсі мало не ногами в груди що спрацювало...:shock:
Я, правда, не повірив, подумав що багато сонця і вина могли повпливати на мого знайомого.

Набухались как-то и решили проверить))) на 639том Вито не работает))))
:D

Вик123 17.11.2016 20:00

Gazda, Володя, з якого чуда воно буде працювати? Мікрофон телепона не сприймає імпульси чи радіохвилі, тільки звукові коливання.

Alekss II 17.11.2016 20:45

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 394797)

Бред , но вам никто не мешает проверить легенду, телефоны есть у всех)) предварительно пригласив вашего знакомого чтоб он продемонстрировал это на своем авто.

wasya 17.11.2016 20:49

Цитата:

Допис від olexa (Допис 394684)
Авто брав з двома ключами і було таке враження, що ними не користувались взагалі, хіба що одним, і то не виймаючи з замка.

також взяв з двома ключами...але враження від ключів було навпаки,такі зачухані,з диркою посередині...здавалось,що авто стільки років,як мені,судячи з ключів...замінив корпус ключа..і авто,як нове :D

Alekss II 17.11.2016 20:52

Цитата:

Допис від olexa (Допис 394684)
У мене взагалі ніяких ні паличок, ні кнопочок нема і замок є лише у водійській дверці. Авто брав з двома ключами і було таке враження, що ними не користувались взагалі, хіба що одним, і то не виймаючи з замка.

Бусоводу запросто, якщо час буде.:Laie: Ще й сам розібрати можу.:ah:

Ну не завжди ж воно там стоїть, невже нікуди не виїжджає. У мене два комплекти ключів з брелоками додаткової сигналки двостороннього зв'язку + штатний ЦЗ. Так от, якщо закриваю на ЦЗ, а потім ставлю на сигналку, - то щоб відкрити авто треба також задіяти обох у зворотньому порядку. Інакше або спрацьовує сирена, або не відкривається авто. Тобто при спробі сканування треба обидва сигнали ловити, що думаю не робиться через гемор. Ну і крім того, на брелок приходить сигнал коли хтось зачепив "Самурая", спрацьовує десь до 300-400 м, точно не міряв, а пише 500 м.

Сигналка походу нужна чтоб узнать что тебя цепанули на парковке..))

Интересно на наших авто центральный замок легко ли отсканировать ? Вопрос к спецам.
Даже если машину вскрыли , без ключа ее труднее угнать или я не прав?

vectra20 17.11.2016 21:32

грабер делает перехват радиоканала
думаю и существуют другие обходчики того же иммо.....
если есть время - - завести можно и без обходчика

Alekss II 17.11.2016 23:55

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394820)
грабер делает перехват радиоканала
думаю и существуют другие обходчики того же иммо.....
если есть время - - завести можно и без обходчика

Так вот вопрос, а если смысл в установки доп сигнализации или нет?

vectra20 18.11.2016 06:57

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394833)
Так вот вопрос, а если смысл в установки доп сигнализации или нет?

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 394816)
Сигналка походу нужна чтоб узнать что тебя цепанули на парковке..))

ну и некоторыее доп.опции

Gazda 18.11.2016 08:18

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394838)

Мені подобається функція показу температури в автівці, ключі лежать на тумбочці біля ліжка, глянув на брелок і вже знаєш шо там на дворі робиться, особливо для зими актуально.

DRB 18.11.2016 08:20

Дившися такий.... як автівка від тебе від'їзджає... зі злодієм за кермом, зате знаєш температуру (тьфу-тьфу-тьфу)

Alekss II 18.11.2016 08:30

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 394838)

Не это хорошо что я отвечаю сам на свои цитаты ))

но может я ошибаюсь ) а что за доп.опции так ли они важны.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:30.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©