Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун та паливне обладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=90)
-   -   Дергается авто при начале движения (https://busovod.ua/showthread.php?t=18469)

vitos svp 05.04.2019 20:31

Re: Дергается авто при начале движения

Цитата:

Допис від Piric (Допис 448460)
Возможно педаль газа может давать такой эффект :maybe:

Яким чином електронна педаль може впливати на трансмісію.

Piric 07.04.2019 11:55

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 448500)
Яким чином електронна педаль може впливати на трансмісію.

А кто сказал что проблема в трансмиссии ?
От педали может подаваться не постоянный сигнал (как вариант )

СкИВ 07.04.2019 19:27

Цитата:

Допис від Piric (Допис 448460)
Никогда не дергалась, даже с подуставшим сайлентом подрамника .
Возможно педаль газа может давать такой эффект :maybe:

Это не педаль
Ищи дальше
Еслибы педаль ошибка выскакивала б мгновенно
:dash2:

Sustanon_250 10.04.2019 15:30

Привіт всім. Так думки в слух. Декілька днів тому проїхався до Львова і дав газюрен унфірен) десь під 160. І зараз майже не відчуваю ніяких ривків. Я от думаю, може через постійну їзду по місту, на короткі дистанції трохи кат підзабивається сажею. І моторчик душить я, а коли пропадеш добряче, так щоб сажа вигорала то і легше йому працювати.

Sustanon_250 22.10.2021 14:18

Поміняв зчеплення і вже тисячу проїхав і нічого не дьоргає. Все плавно і легенько натискається педаль. Диск стерся до заклепок. Воно буксувало тому і трясло мабуть.

Romaha55 22.10.2021 14:31

Я у себе замінив, у липні, проїхав 2000 км... як сів після заміни щеплення за руль то перше думав що я не під"єднав вижимний... педаль під ногою навіть не чується.. і саме головне нічого не дьоргає і не тарахкотить... супер!!!

М'арк 22.10.2021 19:01

В мене теж почала смикатись , коли рушаю в гору, особливо, завантажений. Не постійно, але вже є. Розумію, що справа йде до заміни зчеплення. От тільки цікавить - на 2,0 точно не може бути двохмасового маховика ? В мене 2014-й рік випуску

Romaha55 22.10.2021 19:29

по ходу ні..

Vuyiko 24.10.2021 22:27

Я не бачив також. Берете по люку комплект 240 діаметр і все прекрасно їде)))

Sustanon_250 02.11.2021 10:41

Цитата:

Допис від Vuyiko (Допис 465799)
Я не бачив також. Берете по люку комплект 240 діаметр і все прекрасно їде)))

Мені колись люк на 1.9 дуже швидко почав знову смикатись. Цього разу взяв валео. Тим більше по оригіналу там здається валео йде. Поки що 2тис політ нормальний.

Добавлено через 2 минуты
Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 465773)
Я у себе замінив, у липні, проїхав 2000 км... як сів після заміни щеплення за руль то перше думав що я не під"єднав вижимний... педаль під ногою навіть не чується.. і саме головне нічого не дьоргає і не тарахкотить... супер!!!

💯 Ті самі відчуття. Педаль легенька. А то вже нога боліла, як цілий день поїздити містом. Там зчеплення досить надійне. Я з буксуючим зчеплення ще 30 тиків проїхав. Поки стало неможливим нормально рушити.

Добавлено через 4 минуты
Цитата:

Допис від М'арк (Допис 465776)
В мене теж почала смикатись , коли рушаю в гору, особливо, завантажений. Не постійно, але вже є. Розумію, що справа йде до заміни зчеплення. От тільки цікавить - на 2,0 точно не може бути двохмасового маховика ? В мене 2014-й рік випуску

Точно немає. В мене 13 рік.

Romaha55 02.11.2021 12:03

я із своїм сцепленням яке смикалось тисяч 40 проїздив... але коли постояв у пробці дві години зрозумів що ну його на.. тим більше комплект уже стояв на поличці)))

Postdove 18.11.2021 11:45

На 1,9 есть еще одна причина дерганья при трогании с места и движения рывками на 1-ой передаче. Заглушенный EGR. Просто заглушенный, и не отшитый. В своё время поездил так пару месяцев. Надоело дерганье, почистил EGR, поменял электрическую часть( не работала обратная связь). Сейчас трогание с места и движение на 1-й более-менее нормальное.

Romaha55 19.11.2021 08:54

ніколи не замічав такого...

Kott 31.03.2025 16:50

Відповідь: Дергается авто при начале движения

Рено на палочке )) Собственно есть Рено трафик 2.5 2004 года

при легком нажатии идет рывок, если дорога с ямами то нога кочки и толчки авто входят в резонанс и начинает как эпилептика дергать пока не надаваить или боросить газ

Такое можно и на ровной дороге сделать если чуть нажать и отпустить газ и опять повторить.

По ошибкам раньше выдавало ошибку тракт 2 педали. Я не ездил почти на нем, сейчас езжу ошибок нет. Плата в идеале, педаль разбирал, дорожки как новые. Нажатие на педаль смотрел программой, идет без рывков.

Kott 27.05.2025 18:27

Відповідь: Дергается авто при начале движения

проблему решил, концевик педали сцепления, регулировать нужно, не доходит обратно (кронштейн целый) .

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:58.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©