![]() |
Re: снятие форсунок
не знаю яка практика що показує, але хороший фільтр і вчасна його заміна від бруду у баку спасає на 100%. звичайно якщо ви не заправляєтесь з відра чимось.. єдине треба було подивитись у фільтр на наявність стружки металічної ..але це вже написано вище і нема чого ще раз писати..
|
Цитата:
Ой,але це вже було написано вище! Вибачте. |
якщо ТНВД погнав стружку то у фільтрі її буде повно уже до того моменту як форсунки повністю помруть..знаю це з практики
|
Парні!
шо ви блин пишете..... які стружки....які фільтра.....??? читайте уважно! у чувака лягли пьезікі !!!! яке воно мае відношення до гідравлічної частини форсунки ? а от тещо блок може валити форси(пьезікі) - таке вже проходив. якби не осцилограф - хрен би вичислив |
Цитата:
|
ну чесно кажучи не зовсім зрозуміло де саме написано що лягли суто одні п"єзоелементи.. те що перевірили тестером то не 100% гарантія що лиш вони.. так те що вони померли то 100% але не вакзано від чого.. а заглянути у фільтр взагалі нема ніяких проблем.. у мене був випадок з опель комбо 1.7 так там після того як тнвд погнав стружку лягли форсунки при чому не зразу. ще кілометрів 100 авто їхато а потім просто почало гірше їхати і за 1-2 км всьо.. саме цікаво що три форси мертві а одна ще щось працювала..у фільтрі при цьому все блистілось.
|
Цитата:
Это после установки реставрационных форс,раньше не замечал. |
Заправляюсь Тільки WOG І ОККО, фільтр на соляру мінявся тисяч 5 назад, був в ідеальному стані, а на рахунок бака то я його не мив, но така думка в мене була, мабудь завтра поїду помию по можливості і заміню фільтр.
Добавлено через 2 минуты Питання до "vectra20" Як перевірити Блок щоб бути спокійним за форсунки. Добавлено через 8 минут Доречі Вода з лобовухи не попадала, там все було щільно приклеєно, що важко було відірвати, назад також посадили на герметик. |
Цитата:
тіко осцилографом питание на форси тре дивиться |
Вопрос больше к Володе но буду рад услышать всех, после замены форсунки машина жрет 20литров на сотню, проехал 200км и уже 40литров нет при средней скорости 80-100км. Я так и домой не доеду. Под капотом и кузовом все сухо , не дымит, заводится как отлично тяга нормуль, вот только горит спираль и сервис.
|
ого
х.з. незнаю шо сказать |
якщо горить значить мозги бачать помилку.. треба її зчитати а там буде видно що саме.
|
Все парни отбой, сам дурень не подумал что позавчера в пробке полтора часа тянулся и и вчера два часа из Москвы выползал, вот и расход.
Добавлено через 1 минуту А сервис и спиральку буду на диагностике смотреть, педалькой и отключением АКБ не сбрасывается. |
Фільтр поміняв все було чисто. Сьогодні відкручуючи заливну горловину бака почув хлопок повітря, думав почулося, проїхав 200 км. попробував знову, таке саме. Враження що бак під тиском. Хто знає так має бути чи ні, раніше не звертав уваги чи так було. Машина їде добре.
|
це не тиск а вакуум. просто не працює клапан в баку. у багатьох так. ніяких проблем це не викликає. якщо є бажання зробити то зняти бак і подивитись до клапана, може забитий чи ще щось..
|
Кто подскажет-чтобы снять головку блока надо снимать форсунки?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту И у других марок такая проблема или все проще? Напр Т5,Н1 ? |
т5 який саме двигун? у нього є свої цікавинки, особливо 2.5 літровий. ну і зараз є люди які дістають форсунки, правда не завжди цілими..але якщо обслуговування авто правильне то форсунки знімають швидше чим приходить необхідність зняття голови..
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:15. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©