![]() |
Re: Скудо(2008) Ужгород (Laimen)
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Мне определенно везет))) Полез чистить ЕГР и....И заказал новую) Та, что стояла, уже мученая. Тарелка вареная сваркой!!! Сваркой блять!
|
Laimen, Может переварить надо было,аккуратненько ??? Карл.
|
А мо взагалі викинуть його нах та заглушить?якщо,звісно, мова йде про ЕГР.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
чуваки скорочують тексти добряче:mail1: |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
Не, не стоит играться с клапаном, когда с ним уже поигрались-причем не совсем хорошо. Заказал новый и все:) |
Я на свойому Експерті 2.0 HDI ( був колись ) ЕГР викинув, а трубки заглушив.Та й всі проблеми.
До речі, викидать клапан рекомендують спеціалісти по ремонту турбін. Я, думаю, що вони знають що говорять. |
Каспер, Канешно, нащо заморочуватись))) Викинути і все. А на заводах ідіоти сидять і не дослухаються до порад "спеціалістів" з Броварів (до прикладу). А борт.компу сказати, бажано голосно і з матами, що так треба)))
На тій неділ, на одній машині все таки поставили новий клапан-власник поїхав тестити. Каже що впав розхід і авто більш адекватно реагує на педальку-бреше мабуть скотиняка))) Такі розмови схожі на те, що кашель можна лікувати пургеном-потім боїшся кашлянути аби не всратись.. |
Стоит ЕГР,сажевый фильтр,сторонник,всё по заводу.Порвало патрубок интеркулера,расход по городу поднялся с 8.2 до 9.3л.км..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
отака "тонка" робота львівських майстрів (машинка звідти)
|
Цитата:
ціна на новий мабуть космос? |
Rulik, 140 дол. Є Б\У за 2400 гр, але вже одну Б\У маю)))
|
Установили новый ЕГР... Фиг его знает-никаких видимых изменений нет. даже кажется, резвость упала. Может такое быть?
Еще такое-после привязки и снятия ошибок, на экране компа поменялась ситсема отображения инфы. Раньше мог вывести показатели расхода и остатка топлива и оно показывало пока не переключил, теперь показывает всего секунд пять и снова на магнитофон переключается...Или это в настройках надо полазить?? |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
А Ти повірив. |
Ну, буду тестити далі))) Не встиг нормально. Замок водійської двері почав жити своїм життям((( Сам закриває, відкриває. То працює нормально, то перестає. Приніс другий-ніби робить. Встановлюю-теж баранить((( Що за???
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:54. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©