![]() |
Re: Куплю Бус для себя
Самим мєлкимшрифтом,що дозволює 6 ка перф, яким можна валить стінки.:camptrailer:
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Буковку Ы обовязково російською? Чи можна по нашому? :) |
Бий Ы .Так щоб ЕБУ був в центрі кола від мягкого знака.;)
|
Цитата:
От мій. Спрочатку стояв тимчасово ззаду і був занадто низько (туди маю поставити потім тримісний. От так він розкладається https://lh3.googleusercontent.com/-I...2/IMG_6137.JPG Тепер стоїть так https://lh3.googleusercontent.com/-T...2/IMG_6350.JPG https://lh3.googleusercontent.com/-Y...2/IMG_6351.JPG Що як за чим робилось, де купувалось - є в бортових журналах. Добавлено через 20 минут А по двигунах те що казав шума схоже і брат мій казав. 1. до 2007 року брати сміливо можна 2,5 і 1,9 (він не розглядав варіанту покупки тут - лише в Голандії з чесним пробігом і історією обслуговування. Чому саме голандія - бо в них там є правила - щороку проходити типу ТО, і всі рено станції пишуть в єдину базу всі дані (мені висилали по моєму авто також виписку) 2. 1,9 так як і каже Шума - дешевий в обслуговуванні. 3. от про 2007 і вище знав лише одне - якщо щось з форсункою - то біда.. 4. не знав що з 2010 року йшли інші форсунки - видно тому тобі й радив також брати він авто з цього року. На рахунок бензин з газом проти дизеля це нереально сперечатись. Зараз просто в нас так трапилось що газ різко по ціні просів. Через це у газа стало трохи більше плюсів (ціною перекривається). Я відмовляти не буду - але скажу що після того як я поїздив на авто з газом - прокатав в районі 200 000 км на газу ящко не більше, 1. якщо порівнювати з бензиновим - газ ставити треба 2. якщо з дизелем - краще дизель. Це моя думка. В тільки перед зимою щоб точно не мати проблем - купити банку нормального антигелю (Hi-Gear і я щодня з півоборота заводився). І зливати по нормі перед кожною заправкою. |
повторю в этой теме есть траф 2010 года по докам пассажир 6 мест есть конюд пакет и парктроник. Продажа срочная. Если интересует свяжу с продавцом. Но срочно. Салон нужно доделать. 2,0 пьезо.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А где написано про складные зеркала? Регулировка просто электрическая! ;)
|
ну правильно регуклировка
|
Цитата:
Добавлено через 56 секунд Цитата:
|
Цитата:
|
привет
а на что ещё нужно обращать внимание при покупке буса, кроме двигателя и работоспособности кондюка. Во время диагностики на сто - на что пристально смотреть. |
Цитата:
его ремонт поярче и подороже замены мотора тем более, что сейчас двиг это запчасть |
вот объясните мене -"тёмному"
смотрел бус - он внизу весь в ржавчине. Хозяин говорит - что просто стоит в гараже . Гараж сухой - да. Окуда ржавчина - та он такой есть. По кузову - ржавчины ноль. Только на рычагах, защита, стойки, аморты всё в ржавчине. Что это? утопленик ? |
А що за модель буса?
Бо у японських машин є така біда - іржавіє все крім кузова. (мав грандіса до цього - все як описано - ричаги, балка - все має іржу, а кузов - в ідеалі) |
трафік 2007 року
|
Цитата:
Якби мені щось визивало сумніви. То таку річ не брав би. ІМХО. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:19. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©